FromDusk_TillDawn Δημοσ. 15 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2017 Καλησπερα.Η μικρη μου καταφερε και εριξε νερο στο πολυπριζο το οποιο εχω πισω απο το επιπλο τηλεορασης.Επεσε η ασφαλεια του σπιτιου αλλα δεν καηκε κατι. Το πολυπριζο ειναι ασφαλειας του 10ευρου ενα της powertech και πανω του εχω 2 ups eaton 5e στα οποια εχουν μπει tv,ps4 και conex. Το σκουπισα και το αφησα να στεγνωσει καμια ωρα και ολα δουλευουν οκ. Πρεπει να προσεξω κατι η να αλλαξω κατι μετα απο αυτο;Υπαρχει καποιος κινδυνος; Πιο πολυ με ενδιαφερουν οι ηλ. συσκευες,λογικα κσι στη χειροτερη περιπτωση τα ups θα τη πληρωναν φανταζομαι.
Ghost_Rider Δημοσ. 15 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2017 πετα το ΑΜΕΣΑ και προμηθευσου ενα καινουργιο μη κανεις πειραματα για ενα 10 ευρω τωρα 3
stelios18120 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2017 Καλο θα ηταν να αγορασεις ενα καινουργιο Ειναι μικρο το κοστος μην ρισκαρεις 1
black66.gr Δημοσ. 15 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2017 Αυτό που πρέπει να προσέξεις πρώτα και περισσότερο από όλα όμως,είναι να μην ρίχνει η μικρή νερά στα πολύπριζα και τις πρίζες. 3
FromDusk_TillDawn Δημοσ. 15 Ιουλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουλίου 2017 Υπαρχει καποια καλη προταση που να μπορω να βαλω πανω του 2 500ρια ups και να υποστηριζει κσι το ιδιο καποιες προστασιες; Ευχαριστω
pavloa Δημοσ. 15 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2017 http://www.e-shop.gr/apc-pm5-gr-essential-surgearrest-5-oulets-230v-white-p-PER.664334 είναι απο τα κορυφαία..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα