Προς το περιεχόμενο

Απώλεια βάρους - Αναγκαστική επιλογή

thephotoshoped

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Που κολλάει αυτο που έγραψα με το δικο σου;αναφέρομαι σε κορυφαίο συμπλήρωμα διατροφής για αθλητές χωρις παρενέργειες

Εαν παρεις τα 2 συμπληρώματα που σου έγραψα μην ασχολείσαι καθολου με θερμίδες.Κρεατινη η γνώμη μου ειναι να μην παρεις,ουτε βιταμίνες γιατι το Ν1 εχει μεσα ολες τις βιταμίνες που χρειάζεσαι

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 110
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

22 Αυγούστου 2016 έβγαλα καποιες φωτογραφίες που δεν τις χάρηκα καθόλου .. Στις 24 Αυγούστου χτύπησα την πόρτα του διαιτολόγου..

Νόμιζα οτι είμουν 136 κιλά , η ζυγαριά έδειξε 144.5 ... υψος 189 , ηλικία 35 , κατασκευή σώματος .. μασιφ 

Ημουν τυχερός πήγα σε εναν διαιτολόγο που ήξερα οτι δεν προτίνει συμπληρώματα , αλλα που είναι δίπλα σου .

Του εξήγησα οτι ειμαι καλοφαγας , δεν χρειαζώταν βέβαια φαινόταν , του εξήγησα οτι μαρέσει το ανθρακικο .. πράγματα που όποιος τα ακουγε ελεγε κομμένα μαχαίρι .

Ε λοιπον σε πληροφορω , οτι θέσαμε μικρούς στοχούς .. αρχικά τα 136 που νομιζα οτι είμουν , μετά τα 125 που δεν κουραζόμουν τόσο .. Μετα ηρθαν τα 119 επειδή μου άρεσε σαν νούμερο , και κάπως έτσι με μικρούς -μεγάλους στόχους , με υπομονή (ακόμα και όταν με φρέναρε για να προλάβει το σώμα να επανέλθει) με διάλειμα τα χρυστούγεννα και το πάσχα γιατί άνρθωποθ είμαστε , έφτασα τα 104 ... εκεί με σταμάτησε , καθώς πλέον θα άρχιζε να ασχημένει το σώμα το δικό μου , είχα την τύχη να έχω πολλούς μυς .. Με την βοήθεια του έχασα 40 κιλά και μόνο 4 κιλά μυες ...

Βέβαια κάπου στα 10 κιλά ξεκίνησα ενα ψιλοπερπατημα , 1 ωρίτσα 2-3 φορές τη βδομάδα .. και στα 30 το έριξα απο μονος μου στα βαριά .. crossfit , αλλά εκεί ειχε αλλάξει και η ψυχολογία ... 

Ολα αυτά γίναν ΧΩΡΙΣ στερήσεις αλλα με πρόγραμμα ... ΔΕΝ μου εκοψε την ταβέρνα που είχα κάθε βδομάδα παρασκευη βράδυ με την παρέα μου , είχα κάθε βδομάδα να φάω και ενα γλυκο αν ήθελα ... Οτι μου έρχώταν οτι θέλω να φάω μεσα στην βδομάδα το έλεγα και κάπως το χωρούσε .. και πανω απο όλα η μόνη φορά που με "μάλωσε" ήταν όταν πήγα σε πάρτυ και την έβγαλα με σόδα ... 

Η βασική φιλοσοφία ήταν προσέχουμε οταν πρέπει , και είμαστε ανρθωπου όταν πρέπει ... 

Στα πρώτα 14 κιλά νόμιζα οτι έγινα μοντέλο ... μεγάλο πράγμα η ψυχολογία , είναι αυτό που σου θυμίζει οτι δεν θέλεις να τα ξαναβάλεις

αλλα ακόμα μεγαλύτερο το να ζείς , με το κάθε κιλό που έβαλες ή έχασες , γιατί υπήρχαν και βδομάδες που έβαζα ... 

Το δυσκολο ειναι η διατήρηση ... αλλά με την μέθοδο του , δηλαδή να μου κάνει συνήθειο μια διατροφή και όχι μια στέρηση , ενω είχα σταματήσει την διαιτα συνέχιζα να χανω ... 

Τα γράφω αυτά ενω έχω βάλει 2-3 κιλάκια πάλι ... τα χάρηκα , εκανα καποια μαγκάλια στις διακοπες ... μολις τλειώσαν αυτά όμως , και επειδή εχω συνηθίσει σε αλλο προγραμμα , ξέρω οτι θα χαθούν ευκολα και γρήγορα ... απλά επιστρέφοντας στην καθημερινη διατροφή , οχι διαιτα .

Για αυτόςυ που λένε για τον δεικτη μαζας σώματος ... καλός αλλα θα τον κρίνει ο διαιτολόγος με βάση και την λιπομέτρηση ... δεν είναι όλα τα σωματα ίδια ... δεν προβλέπεται να δω διψήφιο νούμερο σε μένα , αλλα ακόμα και φίλες μου με 49-50 κιλά μου ελεγαν οτι επρεπε να σταματήσω ... 

Ξαναλέω , για να πετύχεις κάτι θέλει τρόπο , όχι στερήσεις , οι στερήσεις σε οδηγούν στο να ορμίξεις μετά σε φαι γλυκο κλπ

Θέλει ανρθωπο με γνώσεις διπλα σου , για να σε προσέχει , αρκεί να του λες αλήθεια ... ναι πήγα και πλακώθηκα στα κοψίδια ... Και πάνω απο όλα αυτό που γράφει και άργησα να το καταλάβω , αλλα αλλαξαν πολλά όταν το κατάλαβα ... Ζησε σαν να τα εχεις ήδη χάσει ...

https://imgur.com/a/9UjBr

• Like 9

Ας γράψω και γω την εμπειρία μου για να βοηθήσω τον TS.Απο 112 το Γενάρη έφτασα 90 τον Ιούλιο στα 34 μου. Σε γενικές γραμμές έκανα τα εξης

1.Διαβασμα.εκατσα και διάβασα 4-5 βιβλία για το πως λειτουργεί η απώλεια βάρους και ενημερώθηκα από αντίστοιχα φόρουμ.Η λύση για μακροχρόνιο αποτέλεσμα δεν είναι ο διατροφολόγος και το συνεχές πρόγραμμα. Είναι να καταλάβεις πώς λειτουργεί το σώμα. Αυτό είναι και το πιο δύσκολο κομμάτι αλλά αν το καταφέρεις θα διατηρηθείς μια ζωή.

2.Γυμναστηριο,3 φορές τη βδομάδα. Ο μοναδικός τρόπος αν θέλεις να έχεις ένα καλλίγραμμο σώμα. Ούτε τρεξίματα, ούτε crossfit ούτε τπτ. Βάρη και μόνο βάρη.

3.Ζυγισμα φαγητών. Το θεωρώ απαραίτητο. Η ζυγαριά κάνει 10 ευρώ και σε 10 μέρες έχεις μάθει περίπου τις ποσότητες και τις θερμίδες. Τα βάζεις στο fitnessplan η στο yazio που χρησιμοποιώ εγώ και είσαι έτοιμος.

4.υπαρχουν πολλοί μύθοι όπως πχ τα συχνά γεύματα, το να μην τρως το βράδυ, να μην παραλείπεις το πρωινό και όλα αυτά. Εγώ προσωπικά κάνω fasting για βολεύει με τον τρόπο ζωής μου. Ψαξτο.

Όπως είπαν και τα παιδιά πιο πάνω πρέπει να αλλάξεις τρόπο ζωής. Από προσωπική εμπειρία αξίζει τον κοπο

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...