Moderators Spect~ Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2017 Moderators Share Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2017 εσυ ρε τρελε εισαι τουμπανος ολο το βαρος το εχεις σε μυς , βασικα υπαρχει ενας τυπος που λεει ακριβως τι εισαι αλλα δεν το θημαμε ειναι ολοκληρο μακριναρι ο δμς ειναι για τον μο του πλυθησμου οχι για ατομα σαν εσενα. Για αυτο λεω οτι ειναι βλακεια ο ΔΜΣ γιατι δεν λαμβανει υποψη του φυλλο, μυικη μαζα, λιπώδες μαζα κλπ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pelvic Thrust Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2017 Ο ΔΜΣ είναι το πιο αξιόπιστο μέτρο για το σώμα σου, όποιος σου λέει το αντίθετο είναι άσχετος! 1)Γυμναστήριο αυστηρά κυρίως βάρη και εκρήξεις. Το ζέσταμα προαιρετικό μπορείς να χρησιμοποιήσεις θερμαντική αλοιφή αντι για ζέσταμα 2)Καθεστώς διατροφής κ εκγύμνασης το οποίο δε θα το σπας για για κανένα φούστη λόγο 3) Απλή πρωτείνη καθαρή σόγιας και αν θες κ κρεατίνη αν και δε το χρειάζεσαι το δεύτερο 4) Αυξητική ορμόνη HGH σε χάπια 5) Ύπνος, σπαστός ανα δύωρα συνολικά 8 ώρες 6) Ηydroxycut όπως προείπαν που είναι λιποδιαλύτης χαμηλός σε παρενέργειες. Οτιδήποτε άλλο είναι μαλακίες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Spect~ Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2017 Moderators Share Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2017 3 4 και 6 είναι άχρηστα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Anorymous Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2017 Πάρε τα κουτιά και σύγκρινε λιπάρα, πρωτεϊνες, και σάκχαρα, δεν έχει σημασία μόνο το νούμερο, ειδικά σε τέτοιου τύπου σαβουροείδη πρωϊνού Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xgol Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2017 170 83 κιλα σαν τι θα με αντιμετωπιζες? σαν χοντρο? Συμφωνα με το ΔΜΣ ειμαι στην κατηγορια 2ος βαθμος παχυσαρκιας. Αν σου δειξω φωτογραφια μου θα συνεχισεις να με αντιμετωπιζεις ως τετοιον? Εισαι αθλητης, το bmi αφορά το γενικό πληθυσμο και οχι τις εξαιρέσεις. Προφανως και κανεις αθλητης δεν αξιολογείται απο αυτον τον δεικτη, ο οποιος ομως ειναι χρησιμος για ολους τους υπόλοιπους ανθρώπους. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TheDevilMayCare Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2017 170 83 κιλα σαν τι θα με αντιμετωπιζες? σαν χοντρο? Συμφωνα με το ΔΜΣ ειμαι στην κατηγορια 2ος βαθμος παχυσαρκιας. Αν σου δειξω φωτογραφια μου θα συνεχισεις να με αντιμετωπιζεις ως τετοιον? Καταρχην, δεν ειναι σωστο, να μπαινουμε σε <ευκολους> χαρακτηρισμους...! [και γιατι ενδεχομενως μπορει να υπαρχουν αρκετα, που δεν τα γνωριζουμε] Απο 'κει και περα, σημαντικοτατο ειναι το εσωτερικο π.χ. ακομη και σε τι κατασταση βρισκονται τα αγγεια σου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
deker Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2017 Μπα...μονο αν εχεις μοναχα (για) τον εαυτο σου να νοιαστεις -και βεβαιως εαν διαθετεις ολα τα resources που χρειαζεσαι... Όχι, καμία σχέση...κι όπως είπα, είναι ΠΑΝΤΑ εφικτό...ΑΝ ΤΟ ΘΕΛΕΙΣ. Νομίζω πως ό,τι ξεφεύγει απ' το επισημασμένο, είναι δικαιολογίες (όχι δεν νομίζω, είναι). Ο ΔΜΣ είναι το πιο αξιόπιστο μέτρο για το σώμα σου, όποιος σου λέει το αντίθετο είναι άσχετος! 1)Γυμναστήριο αυστηρά κυρίως βάρη και εκρήξεις. Το ζέσταμα προαιρετικό μπορείς να χρησιμοποιήσεις θερμαντική αλοιφή αντι για ζέσταμα 2)Καθεστώς διατροφής κ εκγύμνασης το οποίο δε θα το σπας για για κανένα φούστη λόγο 3) Απλή πρωτείνη καθαρή σόγιας και αν θες κ κρεατίνη αν και δε το χρειάζεσαι το δεύτερο 4) Αυξητική ορμόνη HGH σε χάπια 5) Ύπνος, σπαστός ανα δύωρα συνολικά 8 ώρες 6) Ηydroxycut όπως προείπαν που είναι λιποδιαλύτης χαμηλός σε παρενέργειες. Οτιδήποτε άλλο είναι μαλακίες. Wth????? 1)Θερμαντική αλοιφή για ζέσταμα; Και μετά π.χ. μονές 200 kg σκουότ, 250kg άρσεις, 120 kg πιέσεις ώμων πάνω απ' το κεφάλι και 150 kg πιέσεις στήθους με μπάρα σε ίσιο πάγκο; Κάπως έτσι; Φίλε, θα το δοκιμάσω αύριο κιόλας, είμαι σίγουρος ό,τι είναι η συμβουλή της χρονιάς. 4)Ε; Αυξητική;;;;; Και σε χάπια κιόλας; Με ποιο να πρωτογελάσω (καλά, φαντάζομαι πως όταν λες χάπι αυξητικής, εννοείς κάτι σε τύπου mk677, όχι πραγματική αυξητική, εκτός αν το λες για να γελάσουμε πραγματικά πολύ). 5)Ε καλά, δεν το λες και ιδανικό. 6)Λιποδιαλύτες; Δοκίμασες υποθερμιδική διατροφή και υπομονή;;;;;;;;;; Νόμιζω γενικά πως ό,τι είπες κι ό,τι έχεις στο μυαλό σου δεν είναι στο σωστό δρόμο. Φυσικά, ο καθένας μπορεί να ακολουθήσει αυτό που (νομίζει) πως του δουλεύει καλύτερα πάνω του. Καλή συνέχεια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mousikos123 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2017 Βlack burn και άγιος ο Θεός Eξετάσεις αίματος- ουρων και λοιπά μετα απο 4 μήνες και γυμναστική... Ολα σούπερ Δεν ξέρω αν ειναι placebo effect ¨η οτιδήποτε αλλα έστω ψυχολογικά με βοήθησε πολύ Υ.Γ Δεν ξέρω αν είμαι εκτός θέματος, είδα για απώλεια βάρους και μπήκα..! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TheDevilMayCare Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2017 Όχι, καμία σχέση...κι όπως είπα, είναι ΠΑΝΤΑ εφικτό...ΑΝ ΤΟ ΘΕΛΕΙΣ. Νομίζω πως ό,τι ξεφεύγει απ' το επισημασμένο, είναι δικαιολογίες (όχι δεν νομίζω, είναι). . Επομενως οι φτωχοι λοιπον στο δυτικο κοσμο, ειναι (καρα)παχυσαρκοι, μονο και μονο επειδη...δεν γνωριζουν να τρωνε σωστα, σωστο αυτο? Δυστυχως, οπου υπεισερχεται και το προβλημα χρηματα, τα πραγματα ποτε δεν ειναι απλα (η ευκολα). Αναγκαζεσαι, να ιεραρχησεις δαπανες.. Και προφανως μπορει να υπαρχουν αναγκες και ως εκ τουτου + εξοδα σαφως ανελαστικοτερα για τα ατομα, απο το φαγητο-διατροφη τους... Διχως να θελω να κατηγορησω τους παραγωγους -ισα ισα, τους στηριζω οσο μπορω, καθως και ο πατερας μου ηταν γεωργοκτηνοτροφος σε αλλες εποχες τρελα δυσκολες- οι τιμες σε ορισμενα στην Ελλαδα, αγγιζουν τα ορια του "απαγορευτικου" για αρκετους ανθρωπους... Εδω δεν γραφω "ακριβου", καθοσον το 'ακριβο' ειναι και υποκειμενικο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
deker Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2017 Επομενως οι φτωχοι λοιπον στο δυτικο κοσμο, ειναι (καρα)παχυσαρκοι, μονο και μονο επειδη...δεν γνωριζουν να τρωνε σωστα, σωστο αυτο? Δυστυχως, οπου υπεισερχεται και το προβλημα χρηματα, τα πραγματα ποτε δεν ειναι απλα (η ευκολα). Αναγκαζεσαι, να ιεραρχησεις δαπανες.. Και προφανως μπορει να υπαρχουν αναγκες και ως εκ τουτου + εξοδα σαφως ανελαστικοτερα για τα ατομα, απο το φαγητο-διατροφη τους... Διχως να θελω να κατηγορησω τους παραγωγους -ισα ισα, τους στηριζω οσο μπορω, καθως και ο πατερας μου ηταν γεωργοκτηνοτροφος σε αλλες εποχες τρελα δυσκολες- οι τιμες σε ορισμενα στην Ελλαδα, αγγιζουν τα ορια του "απαγορευτικου" για αρκετους ανθρωπους... Εδω δεν γραφω "ακριβου", καθοσον το 'ακριβο' ειναι και υποκειμενικο Δεν καταλαβαίνω τι θες να πεις ακριβώς με όλο το παραπάνω...ό,τι είναι πολύ ακριβή μια υγιεινή και ισορροπημένη διατροφή ενώ π.χ. η πρόχειρη σκουπιδοτροφή είναι πιο εύκολη (αφού είναι "φθηνή" ) λύση; Ή το ό,τι δεν σου περισσεύουν τελικά χρήματα για να μπορείς να τρως όσο υγιεινά θέλεις; Γιατί πάλι θα σου απαντήσω πως ΑΝ ΤΟ ΘΕΛΕΙΣ και είσαι τυπικός, μπορείς να βγάλεις τη διατροφή της εβδομάδας εξαιρετικά φθηνά. Αν δεν ξέρεις πως, ή δεν γνωρίζεις να κουμαντάρεις την τσέπη σου ή δεν έχεις υπομονή να ψάξεις κάτι οικονομικότερο και το ίδιο αποδοτικό, είναι άλλο θέμα. Θα πρέπει να προσπαθήσεις περισσότερο. ΟΛΑ τα άλλα, απ' τη στιγμή που δεν πεινάς όπως έχω καταλάβει (αν κάνω λάθος διόρθωσέ με), είναι δικαιολογίες στο θέμα διατροφή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DrLo Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2017 Επομενως οι φτωχοι λοιπον στο δυτικο κοσμο, ειναι (καρα)παχυσαρκοι, μονο και μονο επειδη...δεν γνωριζουν να τρωνε σωστα, σωστο αυτο? Χωρίς να έχω κάποια πρόχειρη πηγή, νομίζω έχω διαβάσει αρκετές φορές περί correlation μεταξύ χαμηλού εισοδήματος κλπ και παχυσαρκίας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TheDevilMayCare Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2017 Χωρίς να έχω κάποια πρόχειρη πηγή, νομίζω έχω διαβάσει αρκετές φορές περί correlation μεταξύ χαμηλού εισοδήματος κλπ και παχυσαρκίας. Μα αυτο ακριβως λεω: ακομη κι αν υποθεσουμε οτι φταιει-ευθυνεται κατα 1/3 η αγνοια-κακη τους ενημερωση, για το υπολοιπο-μεγαλυτερο ποσοστο δυστυχεστατα: it all comes down to money... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
apostol1s Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2017 Μπορείς πριν απο το τρέξιμο να παρεις ενα καλο διεγέρτη οπως το N1 της Nutrent το οποίο σε κρατάει πολλές ωρες χωρις να πέφτεις και σου φτιαχνει και τη διάθεση.εγω θα το συνδιαζα με Hydroxycut.σε 2 μηνες θα εισαι φέτες.απο φαγητο να τρως οτι θελεις,εκτος απο 2-3 ωρες πριν κοιμηθείς. Ο διεγέρτης ειναι απαραίτητος γιατι μπορει μια μερα να εισαι κουρασμένος,την αλλη να βαριέσαι κτλ.Με το διεγέρτη θα πας για τρέξιμο οπως και να εχει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Spect~ Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2017 Moderators Share Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2017 Μπορείς πριν απο το τρέξιμο να παρεις ενα καλο διεγέρτη οπως το N1 της Nutrent το οποίο σε κρατάει πολλές ωρες χωρις να πέφτεις και σου φτιαχνει και τη διάθεση.εγω θα το συνδιαζα με Hydroxycut.σε 2 μηνες θα εισαι φέτες.απο φαγητο να τρως οτι θελεις,εκτος απο 2-3 ωρες πριν κοιμηθείς. Ο διεγέρτης ειναι απαραίτητος γιατι μπορει μια μερα να εισαι κουρασμένος,την αλλη να βαριέσαι κτλ.Με το διεγέρτη θα πας για τρέξιμο οπως και να εχει. Και μια ένεση Βιάγκρα πάνω στο καβλι γιατί θα μαμάς και θα δέρνεις σε 3 μήνες 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
super3bingo Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2017 Επομενως οι φτωχοι λοιπον στο δυτικο κοσμο, ειναι (καρα)παχυσαρκοι, μονο και μονο επειδη...δεν γνωριζουν να τρωνε σωστα, σωστο αυτο? Τρώνε άτσαλα πολλές τροφές φθηνές αλλά με πολλά λιπαρά και δεν κάνουν καμιά προσπάθεια να χάσουν θερμίδες με διάδρομο, άσκηση κτλπ πολύ πιθανό γι'αυτό, ίσως και πίνουν για να ξεχάσουν την φτώχεια τους έχει και το ποτό πάρα πολλές θερμίδες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα