unforgiven Δημοσ. 17 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 17 Ιουλίου 2017 Πολύ χρήσιμες συμβουλές! Θέλω όμως να ρωτήσω να χρησιμοποιήσω το myfitnesspal ή το S Health του S7 edge που με βολεύει πιο πολύ; Μετράει βήματα κλπ και καταχωρώ εγώ φαγητά στις θερμίδες. Αξίζει σχετικά με το myfitness; To myfitnesspal καταγράφει τις θερμίδες που τρως. Αν και έχω Samsung δεν χρησιμοποιώ το Shealth οπότε δεν ξέρω αν συνεργάζονται. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thephotoshoped Δημοσ. 17 Ιουλίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 17 Ιουλίου 2017 To myfitnesspal καταγράφει τις θερμίδες που τρως. Αν και έχω Samsung δεν χρησιμοποιώ το Shealth οπότε δεν ξέρω αν συνεργάζονται. Ακριβώς το ίδιο κάνει και το s health και με βολεύει γιατί είναι όλα σε μια εφαρμογή. Θα το χρησιμοποιήσω και θα δω πως πάει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
unforgiven Δημοσ. 17 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 17 Ιουλίου 2017 Ακριβώς το ίδιο κάνει και το s health και με βολεύει γιατί είναι όλα σε μια εφαρμογή. Θα το χρησιμοποιήσω και θα δω πως πάει. Aν βολεύεσαι, οκ. Απλά να ξέρεις πως την τεράστια βάση του MyFitnessPal δεν θα τη βρεις πουθενά. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
web_assasin Δημοσ. 17 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 17 Ιουλίου 2017 Σαν να ακούω τον εαυτό μου... 180, 105 κιλά πριν κάνω στροφή 180 μοιρών. Θα στα γράψω επιγραμματικά, από προσωπική πείρα, αν και τα περισσότερα αναφέρθηκαν: - Μέτρα θερμίδες με το myfitnesspal. Θα αποκτήσεις μια χρήσιμη συνήθεια. - Κόψε τις τσάμπα θερμίδες. Μια πάστα έχει 500-600 θερμίδες. Οι τηγανητές πατάτες είναι θάνατος. Μια σαλάτα με μερικές βούτες στο λάδι είναι θερμιδική βόμβα. Μπορεί να τα προσέχεις όλα όλη τη μέρα και να τα χαλάσεις για δυο (κυριολεκτικά) παπάρες στη σαλάτα. - Μην στερείσαι τίποτα. Αν θέλεις γλυκό, ξεγελάσου τις καθημερινές με καμία καραμέλα με λίγες θερμίδες. Μια φορά την εβδομάδα μπορείς να τρως το γλυκό σου. - Τρώγε σε μικρά χρονικά διαστήματα, προσεκτικά και ίδιες ώρες. Βάλε τον οργανισμό σου σε ρουτίνα. - Πείνασες; Περίμενε ένα δεκάλεπτο, θα σου περάσει. - Πίνε πολύ νερό, ιδίως την ώρα της λιγούρας. - Βάλε στόχο άσχετο από το βάρος. Ξεκίνησες περπάτημα. Πολύ προσεκτικά κάνε το τρέξιμο. Θα δεις πως όσο η απόσταση ή ο χρόνος μεγαλώνει το βάρος σου θα είναι εμπόδιο και θα έχεις ένα έξτρα κίνητρο. - Απέφυγε τις κακές παρέες στο θέμα της διατροφής. - Τρώγε μικρές μερίδες και περίμενε πριν συνεχίσεις. Θα εκπλαγείς πώς θα σου φαίνονται μετά 200γρ κοτόπουλο. το bold ειναι χρυσαφι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TEOKOS Δημοσ. 17 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 17 Ιουλίου 2017 Πλέον τα πράγματα είναι σοβαρά διότι εδώ και καιρό αντιμετωπίζω πρόβλημα υψηλής χοληστερίνης και γαστροοισοφαγικης παλινδρομησης. Και τα 2 μετά από συμβουλές γιατρών αντιμετωπίστηκαν με χάπια. Πλέον τα έχω σταματήσει αφού και οι 2 γιατροί μου είπαν ότι δε θέλουν να εξαρτώμαι από χάπια σε τόσο μικρή ηλικία και για μια ζωή. . Καλά με την παλινδρόμηση και ανάλογα την σοβαρότητα της πάθησης με διατροφή από ότι ξέρω περιορίζονται τα συμπτώματα.Οι στατίνες για την χοληστερίνη από ότι ξέρω όταν αρχίσεις δεν κόβωνται. Κατέβασες εσυ την χοληστερίνη με στατίνες ,στην συνέχεια έκανες διατροφή και στο επόμενο διάστημα ξέρω γω 2-3 μηνών ξανάκανες εξετάσεις και η χοληστερίνη σου παρέμεινε χαμηλή ; ( και ήταν συμβουλή του γιατρού αυτή ;;; ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ziaba Δημοσ. 17 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 17 Ιουλίου 2017 (επεξεργασμένο) ... Έχω ύψος 1.90 και 110 κιλά... αυτό δεν μας λέει τπτ και αυτός στην φώτο 1.90μ-110κιλά είναι και γω έχασα 22κιλά δεν μου άρεσα καθόλου έτσι όπως ήμουν ... βέβαια τώρα τα παίρνω σιγά σιγά πίσω επίτηδες Επεξ/σία 18 Ιουλίου 2017 από ziaba Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dfokas21 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 18 Ιουλίου 2017 Ασχετο ...αλλα μερικες φορες ο ορθογραφος βγαζει διαμαντια ! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
_Theo_ Δημοσ. 18 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 18 Ιουλίου 2017 αυτό δεν μας λέει τπτ και αυτός στην φώτο 1.90μ-110κιλά είναι και γω έχασα 22κιλά δεν μου αρασέ καθόλου έτσι όπως ήμουν ... βέβαια τώρα τα παίρνω σιγά σιγά πίσω επίτηδες Βρήκες και εσύ παράδειγμα...Τίγκα στα αναβολικά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mpiftekis Δημοσ. 18 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 18 Ιουλίου 2017 Βρήκες και εσύ παράδειγμα...Τίγκα στα αναβολικά. Λεπτομέρειες... Ον τοπικ: Όπως σου είπαν, κόψε τα γλυκά. Αν θες να δοκιμάσεις κάτι γλυκό, υπάρχουν στα φαρμακεία κάτι γλυφιτζούρια χωρίς ζάχαρη αλλά είναι γλυκά! Και τα κρατάς στο στόμα σου αρκετή ώρα, ώστε να σου φύγει το σύνδρομο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
opera Δημοσ. 18 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 18 Ιουλίου 2017 Λεπτομέρειες... Ον τοπικ: Όπως σου είπαν, κόψε τα γλυκά. Αν θες να δοκιμάσεις κάτι γλυκό, υπάρχουν στα φαρμακεία κάτι γλυφιτζούρια χωρίς ζάχαρη αλλά είναι γλυκά! Και τα κρατάς στο στόμα σου αρκετή ώρα, ώστε να σου φύγει το σύνδρομο Είπαμε για γλυκό μέλι και μαύρη σοκολάτα ή ταχινόμελο. Σε μετρημένες ποσότητες π.χ σοκολάτα 15-20 γραμμάρια και αν μπορείς να πίνεις πιό πριν νερό με λίγο μηλόξυδο που βοηθάει στον αργό μεταβολισμό των υδατανθράκων για να μη κάνει spikes η ινσουλίνη. Μεγάλες τιμές ισνουλίνης =αποθήκευση λίπους. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mpiftekis Δημοσ. 18 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 18 Ιουλίου 2017 Είπαμε για γλυκό μέλι και μαύρη σοκολάτα ή ταχινόμελο. Σε μετρημένες ποσότητες π.χ σοκολάτα 15-20 γραμμάρια και αν μπορείς να πίνεις πιό πριν νερό με λίγο μηλόξυδο που βοηθάει στον αργό μεταβολισμό των υδατανθράκων για να μη κάνει spikes η ινσουλίνη. Μεγάλες τιμές ισνουλίνης =αποθήκευση λίπους. Το ταχίνι έχει πολλές θερμίδες. Βασικά από προσωπική εμπειρία μπόρεσα κι έκοψα εύκολα τελείως τα γλυκά για μήνες. Μόνο από αυτό είχα χάσει 5 κιλά, χωρίς να αλλάξω κάτι στη διατροφή μου ή να κάνω γυμναστική που δε μου αρέσει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thephotoshoped Δημοσ. 18 Ιουλίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 18 Ιουλίου 2017 Τα γλυκά είναι το πρώτο πράγμα που έχω κόψει μαχαίρι. Προσπαθώ τώρα να τρώω μόνο φρούτα. Η μαύρη σοκολάτα μου αρέσει πολύ όπως και το μέλι και θα είναι άξιοι αντικαταστατες. Κάθε μέρα τώρα εδώ και 5 μέρες πάω για τρέξιμο με στόχο τα 4 χλμ έντονο περπάτημα. Αναλυτικά, βγάζω σύμφωνα με το S health 4 χλμ σε 38 λεπτά με μέση ταχύτητα 6.7 χλμ/ώρα. Από εκεί και έπειτα ξεκινάω τη μέρα μου. Σχετικά όμως με το περπάτημα έχω ένα θέμα και θα ήθελα τη βοήθεια σας. Τα παπούτσια που έχω είναι αρκετά παλιά και με κουράζουν στα πόδια. Έχω σημαντικό βαθμό υπερπρηνισμο στα πόδια και ψάχνω κατάλληλα παπούτσια. Τα μόνα που βρήκα ήταν τα asics foundation σε σχετικά νορμάλ τιμή 65 ευρώ. Μπορώ να φτιάξω πάτους ειδικούς είδα με πελματογραφημα έτσι ώστε να τους έχω σε όλα τα παπούτσια μου. Πόσο κοστίζει περίπου για Θεσσαλονίκη αν γνωρίζει κανείς; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
unforgiven Δημοσ. 18 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 18 Ιουλίου 2017 Τα γλυκά είναι το πρώτο πράγμα που έχω κόψει μαχαίρι. Προσπαθώ τώρα να τρώω μόνο φρούτα. Η μαύρη σοκολάτα μου αρέσει πολύ όπως και το μέλι και θα είναι άξιοι αντικαταστατες. Κάθε μέρα τώρα εδώ και 5 μέρες πάω για τρέξιμο με στόχο τα 4 χλμ έντονο περπάτημα. Αναλυτικά, βγάζω σύμφωνα με το S health 4 χλμ σε 38 λεπτά με μέση ταχύτητα 6.7 χλμ/ώρα. Από εκεί και έπειτα ξεκινάω τη μέρα μου. Σχετικά όμως με το περπάτημα έχω ένα θέμα και θα ήθελα τη βοήθεια σας. Τα παπούτσια που έχω είναι αρκετά παλιά και με κουράζουν στα πόδια. Έχω σημαντικό βαθμό υπερπρηνισμο στα πόδια και ψάχνω κατάλληλα παπούτσια. Τα μόνα που βρήκα ήταν τα asics foundation σε σχετικά νορμάλ τιμή 65 ευρώ. Μπορώ να φτιάξω πάτους ειδικούς είδα με πελματογραφημα έτσι ώστε να τους έχω σε όλα τα παπούτσια μου. Πόσο κοστίζει περίπου για Θεσσαλονίκη αν γνωρίζει κανείς; Ρίξε μια ματιά εδώ: https://www.solereview.com/best-stability-running-shoes-2017/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
opera Δημοσ. 18 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 18 Ιουλίου 2017 Το ταχίνι έχει πολλές θερμίδες. Στα 100γρ ναί σε μια κουταλιά σούπας όχι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
k4ts0u Δημοσ. 18 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 18 Ιουλίου 2017 Θα σου πρότεινα να βάλεις κάποιου είδους γυμναστικής με αντιστάσεις στο προγραμμά σου σιγά σιγά γιατί μπορεί μεν να χάσεις τα κιλά που θέλεις μόνο με διατροφή αλλά το αποτέλεσμα στον καθρεύτη να μην σου αρέσει μετά. Καλή αρχή! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα