SnapShot Δημοσ. 15 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 15 Ιουλίου 2017 σύμφωνα με αυτά που γράφεις είσαι χοντρός αλλά δεν είσαι μάλλον οριακά παχύσαρκος Αν ήσουν περισσότερα κιλά θα σου έλεγα να κάνεις εγχειρησούλα δηλαδή γαστρικό μανίκι ή γαστρικό by-pass Είναι η μοναδική και σίγουρη λύση για αυτή την νόσο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xgol Δημοσ. 15 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 15 Ιουλίου 2017 Τι λες βρε που θα μπει ο αλλος χειρουργειο για 10 κιλα παραπανω! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SnapShot Δημοσ. 15 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 15 Ιουλίου 2017 Τι λες βρε που θα μπει ο αλλος χειρουργειο για 10 κιλα παραπανω! κάνε άλλη μια προσπάθεια να διαβάσεις το μήνυμα μου ή αν δεν είναι τα ελληνικά η μητρική σου γλώσσα βάλε κάποιον άλλον να στο εξηγήσει Δεν θα είναι δύσκολο, δυο γραμμές είναι 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bsp Δημοσ. 15 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 15 Ιουλίου 2017 Για μένα ούτε διατροφολόγοι, ούτε ψυχολόγοι, ούτε τίποτα. Μια απόφαση απλή είναι. Κόβεις τη σαβούρα, περιορίζεις ποσότητα από τα υπόλοιπα, κάνεις και μια μορφή άσκησης, έστω ένα έντονο περπάτημα και τελείωσε το θέμα. Αν δεν υπαρχει καποιο προβλημα υγειας (καλο ειναι να κανει και ενα γενικο τσε καπ σε εναν παθολογο) και πολλα κιλα που στην συγκεκριμενη περιπτωση δεν ειναι πολλα, τοτε συμφωνω μονος του μπορει να κανει καλη δουλεια, αρκει να το παρει αποφαση και να το θελει πραγματικα... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xgol Δημοσ. 15 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 15 Ιουλίου 2017 Μαγκακο ακου: 1. Και 10 κιλα εξτρα να ειχε απο αυτα που εχει, δεν θα του προτεινε κανεις χειρουργειο ("ν ήσουν περισσότερα κιλά θα σου έλεγα να κάνεις εγχειρησούλα δηλαδή γαστρικό μανίκι ή γαστρικό by-pass"). 2. ("Είναι η μοναδική και σίγουρη λύση για αυτή την νόσο ") Εδω μαλλον πρεπει να κοψεις την τατιανα και τις αναλογες εκπομπες. Ειναι η ΕΣΧΑΤΗ λυση και ΜΟΝΟ σε περιπτωσεις που το οφελος υπερτερει του κινδυνου και των σιγουρων επιπλοκων μιας τοσο σοβαρης επέμβασης. 3. Σε ανθρωπο 25 χρονών με μια μικρη ασταθεια συναισθηματικη ΔΕΝ προτεινεις επισης χειρουργειο γιατι υπαρχει π κινδυνος να χασει την πιστη του στις ενδεδειγμενες μεθόδους απωλειας βαρους (ηδη θεωρει πως οι διατροφολοφοι δε θα εχουν αποτελεσμα). 4. Η μονη σιγουρη λυση ειναι το χειρουργείο. Δηλαδη η διατροφή, η άσκηση, η μετατροπη του τροπου ζωης και των συνηθειων τι ειναι? Οι θεραπευτικες παρεμβασεις σε συμπεριφερικο/γνωσιακο επιπεδο οταν προκειται για διαταραχες προσληψης τροφης τι είναι? Η παχυσαρκια ειναι ΠΟΛΥΠΑΡΑΓΟΝΤΙΚΗ νοσος. Υ.Γ. Τα ελληνικα μου οντως επιδεχονται βελτιωσης και σ ευχαριστώ για τη συμβουλή. Οταν ανακαλυφθει κατι για το iq σου, θα σε ενημερώσω. Αν δεν υπαρχει καποιο προβλημα υγειας (καλο ειναι να κανει και ενα γενικο τσε καπ σε εναν παθολογο) και πολλα κιλα που στην συγκεκριμενη περιπτωση δεν ειναι πολλα, τοτε συμφωνω μονος του μπορει να κανει καλη δουλεια, αρκει να το παρει αποφαση και να το θελει πραγματικα...Το να το παρει αποφαση ειναι ευκολο. Να το εφαρμοσει θεωρεις πως είναι το ιδιο ευκολο για ολους? Ακομα και να ξερειτον τροπο. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dr lag Δημοσ. 15 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 15 Ιουλίου 2017 σύμφωνα με αυτά που γράφεις είσαι χοντρός αλλά δεν είσαι μάλλον οριακά παχύσαρκος Αν ήσουν περισσότερα κιλά θα σου έλεγα να κάνεις εγχειρησούλα δηλαδή γαστρικό μανίκι ή γαστρικό by-pass Είναι η μοναδική και σίγουρη λύση για αυτή την νόσο κάνε άλλη μια προσπάθεια να διαβάσεις το μήνυμα μου ή αν δεν είναι τα ελληνικά η μητρική σου γλώσσα βάλε κάποιον άλλον να στο εξηγήσει Δεν θα είναι δύσκολο, δυο γραμμές είναι Λοιπόν, εγώ που τυχαίνει να είμαι γιατρός και να έχω ως μητρική γλώσσα τα ελληνικά, διάβασα τα λεγόμενα σου και μπορώ να δηλώσω ότι: Δεν είναι εγχειρησούλα Δεν είναι η μοναδική λύση Δεν είναι σίγουρη λύση Μπορεί βέβαια να μην αναφέρεσαι άμεσα στο ts αλλά επειδή μπορεί να διαβάζει κάποιος με περισσότερα κιλά (πόσα περισσότερα δεν μας λες) αυτά που με ελαφρότητα προτείνεις, θα έλεγα πως είτε δεν ξέρεις είτε έχεις άλλους λόγους, οπότε καλύτερα να μη γράφεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thephotoshoped Δημοσ. 15 Ιουλίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 15 Ιουλίου 2017 Τα μηνύματα σας ήδη μου έδωσαν ένα έναυσμα και μια ώθηση. Χαίρομαι πραγματικά που συζητάω ελεύθερα αυτό το θέμα και ας υπάρχουν πολλές απόψεις. Σήμερα το πρωί με το που ξύπνησα στις 08.30 μπήκα στο θέμα, διαβάζω τις απαντήσεις και παίρνω την απόφαση να κάνω κάτι. Παίρνω λοιπόν τα κλειδιά του αυτοκινήτου φοράω ένα σορτσάκι και μια μπλούζα, πετάω άχρηστα πράγματα - θερμιδοφόρα από το ψυγείο και λέω πάμε πρώτη μέρα να ασκηθούμε. Εδώ είναι τα αποτελέσματα από το S Health . https://drive.google.com/file/d/1OFZrPRyy_NehOPioMGoOdCee0CQ1cHDQHg/view?usp=sharing Περπάτησα μια αρκετά μεγάλη απόσταση - για τα δεδομένα μου - με πολύ έντονο περπάτημα, οριακά τρέξιμο. Έκανα τρέξιμο περίπου 5 λεπτά συνεχόμενα όμως είδα ότι δε θα αντέξω και είπα να συνεχίσω απλώς το έντονο περπάτημα. Σύνολο περίπου 1 ώρα και 15 λεπτά ήμουν δραστήριος. Γύρισα στο αμάξι μούσκεμα... Πήγα στο σούπερ μάρκετ αγόρασα 2 γιαούρτια κρι κρι, 1 πακέτο fitness μπάρες δημητριακών και 1 πεπόνι. Για πρωινό έφαγα το 1 γιαούρτι και 1 μπάρα. Είναι μια αρχή αυτό, το πόσο θα κρατήσει δεν μπορώ να το υπογράψω ή να το προβλέψω. Είναι πλέον καθαρά δικό μου θέμα - θέλησης και προσπάθειας με γνώμονα την αυτοσυγκράτηση. Για εγχείριση δεν το έχω ψάξει και δεν νομίζω ότι το πρόβλημα μου χρήζει τέτοιας αντιμετώπισης. Σχετικά με τις θερμίδες θα το ψάξω, φαίνεται πολύ ενδιαφέρον. Έχεις να μου προτείνεις κάποια σελίδα; 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
greekbusters Δημοσ. 15 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 15 Ιουλίου 2017 επειδη ημουν στην θέση σου προ μηνων ξέρω καλά πως νιώθεις τς. να πω πως διαφωνώ κάθετα με τους παραπάνω πως έγραψαν πως πρέπει να πεινάσεις για να αδυνατίσεις... άμα σου αρέσει το φαγητό ts να ξέρεις πως υπάρχουν και άλλοι τρόποι να ικανοποιήσεις την ανάγκη σου αυτή. Όλα βρίσκονται μέσα στο μυαλό και πουθενά αλλού .το εφάρμοσα στον εαυτό μου και γνωρίζω . και πίστεψε με σου μιλάει ο ορισμός του λαιμαργου ανθρώπου . το θέμα είναι απλο και καθόλου σύνθετο . Προσωπικά άρχισα την γυμναστική με τρέξιμο καμμία ώρα την μέρα . ύστερα άρχισα να κάνω βαρη αλλά νομίζω κυρίως για να σφίξω , Όχι αδυνατίσω . στο θέμα του φαγητού έβαλα στην ζωή μου τα φρούτα και τις πολλές σαλάτες. αντικατεστησα όσα μπορούσα με ολικής -πχ ψωμί,μακαρονια- .έκοψα το βραδυνό ως ένα σημείο (σουβλάκια με σως , χοιρινά ,πίτσες ,βαφλες) και έτρωγα κυρίως κοτόπουλο συνοδευόμενο με σαλάτα. απλώς το πιο δύσκολο ήταν που έκοψα τα τηγανιτά. νομίζω είναι το κυριότερο. Υπάρχουν ποικίλοι τρόποι να φτιάξεις την διατροφή σου αν ψαχτεις.εχει και κάποιο ενδιαφέρον καθώς θα ψάχνεις και θα σ κινεί το ενδιαφέρον . πλέον 14 κιλά λιγότερα ( τα ψωμάκια και η κοιλιά έχουν φύγει στο μεγαλύτερο σημειο) νιώθω πιο άνετα με τον εαυτό μου. Έτσι πιστεύω θα νιώσεις και εσύ. η συμβουλή μου ; βάλε έναν σκοπό και τήρησε τον χωρίς αναστολές για αύριο και από Δευτέρα . η αρχή ίσως είναι δύσκολη αλλά ποια δεν ειναι; με λίγη πειθαρχία δεν είναι δύσκολο. και το βασικότερο να ξέρεις όλα βρίσκονται στο μυαλό και δεν χρειάζεται να πεινάσεις. απλά να αντικαταστησεις γεύματα με αλλά συν άσκηση ακόμα και ελαφριά. θα εκπλαγείς με τα αποτελέσματα στο σώμα σου ακόμα και λίγους μήνες μετά!!!! Επίσης στο θρεντ τπυ φιτνες όλα τα παιδιά είναι αξιόλογα και με βοήθησαν με το παραπάνω στην αρχή μου . μπορείς να τους συμβουλευτειςκαι εσύ... ps. άσε τις εγχειρήσεις για αυτούς που πραγματικά τις χρειάζονται . δεν είσαι ένας από αυτούς. το είχα ψάξει και αυτο 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Constant1ne Δημοσ. 15 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 15 Ιουλίου 2017 Επειδή από γυμναστική είμαι άσχετος και δεν πρόκειται να τη συμπαθήσω ποτέ αν δεν είναι μέσα από κάποιο sport, θα πω κάποια πράγματα για τη διατροφή όντας καλοφαγάς. Αρχικά να δηλώσω πως είμαι εντελώς αντίθετος με την ακραία λογική του αρχίζω να τρώω μόνο άχυρα και χόρτα και πιέζω τον εαυτό μου να κάνει τέτοια διατροφική αλλαγή με το ζόρι. Αν δε σου αρέσουν αυτά που τρως με την πρώτη ευκαιρία θα πέσεις πάλι στα σκατά. Η διατροφή λειτουργεί μόνο αν γίνει τρόπος ζωής. Για μένα τουλάχιστον αυτό που δούλεψε ήταν να βρω φαγητά που μου αρέσουν αλλά είναι ποιοτικότερα από τη σαβούρα, να μικρύνω τις μερίδες μου, και να τρώω πολύ πιο συχνά. Κάποια παραδείγματα: Κατάλαβα πως δεν υπάρχει κανένας λόγος να φτιάχνω σως με μαγιονέζα ενώ υπάρχει το γιαούρτι. Υπάρχουν αμέτρητα αντίστοιχα παραδείγματα. Δεν υπάρχει λόγος να τρως τηγανητά φαγητά που μπορεί να γίνουν εξίσου νόστιμα ψητά. Οι ξηροί καρποί είναι εξαιρετική τροφή και μπορούν να σε κρατήσουν χορτασμένο ανάμεσα στα γεύματα. Οι μερίδες που θεωρούμε κανονικές είναι συνήθως αχρείαστα τεράστιες. Δε χρειάζεσαι 2 κομμάτια παστίτσιο για να χορτάσεις, φάε ένα. Μη μαγειρεύεις περισσότερο φαγητό από όσο χρειάζεσαι. Μη μένεις πεινασμένος για πολλές ώρες. Πολλές φορές αγοράζω ένα παγωτό και το έχω μια βδομάδα. Νιώθω πως θέλω κάτι γλυκό; Τρώω μια κουταλιά και τέλος. Μπορείς να πιεις και την μπύρα σου και να φας και την πίτσα σου. Σε συμβουλεύω να το κάνεις όμως όταν βγεις, αλλά να μην το κάνεις καθόλου σπίτι σου. Επίσης 2-3 κομμάτια πίτσα είναι υπέρ αρκετά. Για μένα τα παραπάνω δούλεψαν και δουλεύουν ακόμα πολύ περισσότερο από οποιαδήποτε στερητική δίαιτα δοκίμασα και δε νιώθω την παραμικρή στέρηση για ωραίες γεύσεις. 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thephotoshoped Δημοσ. 15 Ιουλίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 15 Ιουλίου 2017 Εξαιρετικές συμβουλές τις οποίες τώρα που έχω την άνεση μπορώ να τις ακολουθήσω. Το 9μηνο που είμαι μέσα φαντάρος δεν είχα καμία από τις παραπάνω επιλογές. Έτρωγα σαβούρα τίγκα στο λάδι και στα μπαχάρια για να πάρει γεύση. Καιρός λοιπόν για βασική αλλαγή. Αυτό με την αντικατάσταση φαγητών το έχω δοκιμάσει διότι είμαι λαίμαργος και δε μπορώ να πω πως τρελαίνομαι για όλα τα υγιεινά και απεχθάνομαι τα σουβλάκια ή την ζάχαρη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vaz19 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 15 Ιουλίου 2017 3 πραγματα χρειάζεσαι.1) σωστή διατροφή οσο μπορεις και ειδικα το βραδυ καθολου φαγητο αλλα πολυ νερό 2)γυμναστηριο για τρέξιμο-ποδήλατο 3)hydroxycut συμπλήρωμα διατροφής (η κάποιο αλλο αποτελεσματικό χωρις παρενέργειες). Μετα βγάλε 1 photo πως εισαι σημερα και μετα απο 3 μηνες. Και μακρυα απο ψυχολόγους,διατροφολόγους κτλ. Χρηματα θα χαλάς και το βάρος σου θα αυξάνει.απο φαγητο μονο στο βραδινό προσοχή και στην αρχή οσο μπορεις μεχρι να δεις τα πρωτα αποτελέσματα,να γίνεις ανθρωπος και να παρεις τα πανω σου.σε 3 μηνες θα εισαι αλλος ανθρωπος μακριά απο διατροφολόγους άλλωστε γιατι υπάρχει αυτός ο επιστημονικός κλάδος ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
angmar Δημοσ. 15 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 15 Ιουλίου 2017 Μια και είσαι των apps, προτείνω άμεσα λογαριασμό στο myfitnesspal για παρακολούθηση θερμίδων. Εκεί μπορείς να καταχωρήσεις ό,τι μα ό,τι τρως και να έχεις μια συνολική εικόνα για το πόσες θερμίδες παίρνεις την ημέρα. Δημιουργώντας το προφίλ σου το app θα σου ζητήσει ένα στόχο, βάλε κάτι μικρό και ρεαλιστικό, πχ να χάνεις μισό κιλό την εβδομάδα, είναι σχετικά εύκολος στόχος και βλέποντας ότι τον πετυχαίνεις κάθε βδομάδα θα σου δώσει και ώθηση να συνεχίσεις και ίσως, σιγά σιγά, να βάλεις "δυσκολότερους" στόχους για 0.75 ή και 1 κιλό ανα βδομάδα. Το myfitnesspal έχει τεράστια βάση δεδομένων με τροφές του εμπορίου που κάνει την καταχώρηση παιχνιδάκι, μπορείς ακόμη και να σκανάρεις barcodes με το κινητό για να περάσεις αυτό που έφαγες στο ημερολόγιό σου, είναι τρομερό εργαλείο γι αυτούς που θέλουν να κάνουν διατροφή. Προσπάθησε ν' αποφεύγεις την πολλή ζάχαρη και καλή τύχη. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
makariotatos Δημοσ. 15 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 15 Ιουλίου 2017 επειδή η δευτερη δουλεια μου ειναι personal trainer θα σου πω 2-3 πραγματάκια, βαλε το περπάτημα στην ζωη σου και κοψε μαχαίρι για αρχη γλυκα , πατατακια αναψυκτικα, τηγανητά και ψωμιά και ελα να τα πουμε σε 2-3 μηνες, εισαι 1.90 οποτε το φυσιολογικο βαρος για το υψος σου κυμαίνετε απο 88 με 94 κιλά , λες οτι είσαι 110, ε ενταξει δεν εισαι σε τραγική κατάσταση εχεις 10-15 κιλα περισσότερα απο οσο θα επρεπε να ειχες. Μην τρελαίνεσαι , θέληση θέλει ... 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thephotoshoped Δημοσ. 15 Ιουλίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 15 Ιουλίου 2017 Αυτό θα ακολουθήσω! Κυρίως το περπάτημα. Κατάλαβα ότι είναι απαραίτητο . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HALF EVIL Δημοσ. 15 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 15 Ιουλίου 2017 10-15 κιλά για την ηλικία και το ύψος σου είναι τίποτε. Το ένα πέμπτο να ακολουθήσεις από αυτά που σου είπαν σε 6 μήνες το πολύ θα είσαι τούμπανο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα