Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα σε ολους ... πριν 50 μερες ειχα στηλει το κινητο μου LG G5 για αλλαγη οθονης στο γερμανο με ειδοποισαν οτι θελουν αλλαγη και αλλα 2 πραγματα και λογο κοστους αποφασησα να μην το φτιαξω ... και ενω περιμενα ποτε θα ερθει το κινητο με ερωτησεις συνεχεια μου ελεγαν οτι ψαχνουν το δεμα απο τη μεταφορικη . Τελικα το κινητο εχει χαθει .... και με ειδοποισαν σημερα οτι εληξε η προθεσμια για τη μεταφορικη και θα αποζημιωθει με αντικατασταση ή με την εμπορικη του αξια για να παρω αλλο ... ο γερμανος δεν το εχει πλεων το g5 ... και εδω ειναι το ερωτημα τη κινητο να παρω με τα χαρακτηριστηκα του g5 απο το γερμανο που οι τιμες του ειναι στο θεο ??? Δεν μου εχουν πει ποσο θα αποζημιωθη αλλα τελευταια τιμη αγορας που ειχαν το g5 ειναι στα 490€ ... το ποσο που μπορω να διαθεσω εχτρα ειναι μεγιστο +200€ ....

Δημοσ.

Να τους μαμησεις το σπιτι να σου βρουν το κινητο. Ετσι πες τους. Μιλα και για προσωπικα δεδομενα κτλ. Θα κανουν τουμπες

για ποιο λογο να συνουσιαστει με τον οικο τους?

Να τους πει τι για προσωπικα δεδομενα?

Στο τσιρκο Μεντρανο απευθυνθηκε ή στον Γερμανό (οκ οκ... μικρη η διαφορα, παραδεχομαι)?

Εγω πάλι θα τους πηγαινα και γλυκά.... που μου χάσανε ενα κατεστραμμένο κινητό και μου δινουν πιστωτικο να πάρω ενα καινουργιο. Το λες και grande κωλοφαρδία.

• Like 1
Δημοσ.

Να τους μαμησεις το σπιτι να σου βρουν το κινητο. Ετσι πες τους. Μιλα και για προσωπικα δεδομενα κτλ. Θα κανουν τουμπες

θα τους μαμησω το σπιτι αμα το βρουνε το κινητο .... ηθελα 140€ το λιγοτερο για να φτιαξω το κινητο και αυτοι θα μου δωσουν ολοι την αξια του κινητου χωρις να ειχε προβλημα αν ηταν διαθεσιμο θα μου το εκαναν αντικατασταση με καινουριο ... οπως λεει και ο φιλος ποιο πανω grande κωλοφαρδια...
  • Like 1
Δημοσ.

για ποιο λογο να συνουσιαστει με τον οικο τους?

Να τους πει τι για προσωπικα δεδομενα?

Στο τσιρκο Μεντρανο απευθυνθηκε ή στον Γερμανό (οκ οκ... μικρη η διαφορα, παραδεχομαι)?

Εγω πάλι θα τους πηγαινα και γλυκά.... που μου χάσανε ενα κατεστραμμένο κινητό και μου δινουν πιστωτικο να πάρω ενα καινουργιο. Το λες και grande κωλοφαρδία.

Δεν πιανω την αισθηση του χιουμορ σου... Αν ειναι τετοια... Τους εστειλε ενα κινητο για αλλαγη οθονης.. Το "κατεστραμμενο" ειναι ορος δικος σου. Επισης,τα προσωπικα δεδομενα εγκεινται στις φωτο και βιντεο που ειχε μεσα στην συσκευη που χασανε στον δρομο.

θα τους μαμησω το σπιτι αμα το βρουνε το κινητο .... ηθελα 140€ το λιγοτερο για να φτιαξω το κινητο και αυτοι θα μου δωσουν ολοι την αξια του κινητου χωρις να ειχε προβλημα αν ηταν διαθεσιμο θα μου το εκαναν αντικατασταση με καινουριο ... οπως λεει και ο φιλος ποιο πανω grande κωλοφαρδια...

Πλεον απεχω... Εισαι μαλλον απο τους "αρπαχτους" που απλα θελουν νεα συσκευη με καθε "κοστος". Και -συμβουλη- διορθωσε τον γραπτο σου λογο

Δημοσ.

Δεν πιανω την αισθηση του χιουμορ σου... Αν ειναι τετοια... Τους εστειλε ενα κινητο για αλλαγη οθονης.. Το "κατεστραμμενο" ειναι ορος δικος σου. Επισης,τα προσωπικα δεδομενα εγκεινται στις φωτο και βιντεο που ειχε μεσα στην συσκευη που χασανε στον δρομο.

Κοιτα για εμενα προσοπικα οταν πας ενα κινητο για σερβισε πρεπει να εχεισ κανει backup και να εχεις κρατησει ολα τα αρχια ... το lg g5 εχει μεταχειρησμενο 280€ μεσο ορο και ηθελα απο 140 εως 220 για να το κανω σαν καινουριο ... δεν συμφερε να το φτιαξω με λιγα λογια θα το επερνακαι θα το κραταγα για κανα ανταλακτικο και θα επερνα ενα αλλο κονητο μεχρι 200€ για να κανω τη δουλεια μου ... δεν ειμαι απο αυτους τους αρπαχτους γιατι αλλαζω κινητο καθε 1.5-2 χρονια

Δημοσ.

Κοιτα για εμενα προσοπικα οταν πας ενα κινητο για σερβισε πρεπει να εχεισ κανει backup και να εχεις κρατησει ολα τα αρχια ... το lg g5 εχει μεταχειρησμενο 280€ μεσο ορο και ηθελα απο 140 εως 220 για να το κανω σαν καινουριο ... δεν συμφερε να το φτιαξω με λιγα λογια θα το επερνακαι θα το κραταγα για κανα ανταλακτικο ...

Το οτι εχεις μπακαπ τα αρχεια σου,δεν σημαινει οτι δεν συνεχιζουν να υπαρχουν στην συσκευη. Και εγω ο "πονηρος" που την "ξαφρισα" απο το σερβις δεν εχω προσβαση. Επισης εχω και εγω g5

Δημοσ.

Το οτι εχεις μπακαπ τα αρχεια σου,δεν σημαινει οτι δεν συνεχιζουν να υπαρχουν στην συσκευη. Και εγω ο "πονηρος" που την "ξαφρισα" απο το σερβις δεν εχω προσβαση. Επισης εχω και εγω g5

εκανα επαναφορα και εσβησα ολα τα αρχεια πριν στηλω τη συσκευη .... δεν σου ειπα κατι ρε φιλε ισα ισα εσυ αγριετικες .... το οτι εχασαν μια συσκευη ειναι μεγαλο λαθος τους αλλα το οτι μου εχασαν τη συγκεκριμνη συσκευη νομιζω οτι ειμαι τυχερος γιατι απο εκει που θα καθοταν στο συρταρι μου τωρα θα μου δωσουν και λεφτα σαν να μην ειχε τιποτα....
Δημοσ.

Πάρε iPhone και άσε τα LG

ειχα το 4,5 και 6 δεν με βολευουν λογο δουλειας .... το μονο που παραδεχομαι το iphone ειναι η ασφαλεια που εχουνλογο λογισμικου και lg δεν νομιζω να ξαναπαρω ...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...