ilias26 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2017 Καλησπερα...Εχω το Beelink GT1 Ultimate το οποιο εργοστασιακα φορουσε android 6. Μετα την αναβαθμιση σε android 7 (nugat) ολα δουλευουν κσνονικα το μονο που με χαλαει με το νεο λογισμικο ειναι οτι δεν υπαρχουν καθολου notification ουτε καν η μπαρα που εμφανιζεται στο κατω μερος της οθονης για screen shot , αυξηση/μειωση εντασης , εφαρμογες που τρεχουν στο παρασκηνιο, απενεργοποιηση συσκευης ..Υπαρχει τροπος να τα επαναφερω?
tsilitheo1 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2017 Εσυ ειπες οτι θα ενημερωσεις αν και οταν το φτιαξει ο φιλος σου τεχνικος που το κατεχει το βραχυκυκλωμα.... Τι εγινε;;;. Το βραχυκυκλωσε;;;. Ανοιξε;;;. Δουλευει;;;;. Μας δουλευεις;;;.
ilias26 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουλίου 2017 Εσυ ειπες οτι θα ενημερωσεις αν και οταν το φτιαξει ο φιλος σου τεχνικος που το κατεχει το βραχυκυκλωμα.... Τι εγινε;;;. Το βραχυκυκλωσε;;;. Ανοιξε;;;. Δουλευει;;;;. Μας δουλευεις;;; Το εφτιαξε και δουλευει κανονικα..Απλα μου περασε το Android 7 και εχω το προβλημα που προανεφερα
tsilitheo1 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2017 Να απαντησω εδω ή στο αλλο νημα;;. Θα απαντησω εδω.. Δεν βραχυκυλωσε τιποτε.. Απλα φλασαρε το φιρμγουεαρ σωστα. Οσον αφορα την ερωτηση σου,για να μην βγω εντελως οφφτοπικ,υπαρχουν πολλες εφαρμογες στο στορ που σου σου δινουν αυτην την επιλογη
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα