Προς το περιεχόμενο

Ready Player One (2018)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μολις γυρισα. Προσωπικα μου αρεσε πολυ και εμενα και της γυναικας.

Δεν ειχε διαβασει κανενας μας το βιβλιο, οποτε δεν μπορω να κανω συγκριση. Πιστευω ισχυει αυτο που ειπε ο Killik παραπανω.

Επιασα παρα πολλες αναφορες, καθοτι 35 χρονων, ειχα μεγαλωσει με αρκετα απο αυτα και γουσταρα πολυ. Η γυναικα δεν ξερει χριστουλη απο ολα αυτα, αλλα την καταευχαριστηθηκε.

Κακα τα ψεματα, ειναι μια ευχαριστη ταινια για τον μεσο θεατη, και αυτο επιδωκουν τα στουντιο, ειδικα στις μεγαλες παραγωγες. Θελουν χρηματα, πιανοντας την μεγαλυτερη μεριδα κοινου,

οχι αυτους που εχουν διαβασει το βιβλιο.

Αν δεν εχετε διαβασει το βιβλιο και δεν σας ενοχλει το cgi, τοτε αξιζει να της ριξετε μια ματια.

• Like 4
Δημοσ.

Φίλος μου που το είδε στην Αγγλία, μου έγραψε ότι του άρεσε πολύ. Αν κρίνω και από σχόλια όσων έχουν διαβάσει το βιβλίο, η ταινία πρέπει να είναι πολύ καλή δηλαδή το ακριβώς αντίθετο από αυτό που γράφουν. Αν πάει κάποιος σε 3d, ας γράψει εδώ εντυπώσεις, το ψήνω για τη Μ. Τετάρτη.

Δημοσ.

Μολις γυρισα απο  την ταινια,να πω οτι δεν εχω διαβασει το βιβλιο,καθως και οτι   στα 40+ πια

Εγω προσωπικα την λατρεψα:DΔεν ειχα κανενα προβλημα με τα easter eggs,μιας και ειμαι  και παλιος gamer και εχω δει ολες  της αναλογες ταινιες και σειρες.

Απο την αλλη στον γαμπρο μου και στην αδελφη μου,αρεσε η μουσικη πολυ και τα εφε,και με ρωταγαν να τους εξηγησω πραγματα μετα το τελος της ταινιας

Μπορω να πω οτι σκεφτομαι  να παω να την δω και 3d!! μιας και τωρα την ειδα σε  dolby atmos

• Like 1
Δημοσ.

αν και αρκετά διαφορετικό από το βιβλίο,  στο φινάλε φινάλε ανέλπιστα καλό, η καλύτερη ταινία του Spielberg εδώ και πάρα πάρα πολλά χρόνια -από τον TinTin δηλαδή-, pure fun action ευχάριστο sci fi με λίγη από την παλαιά λάμψη του σκηνοθέτη, μια απίστευτη σκηνή ανθολογίας στη μέση της ταινίας και αυτά... αυτά τα blockbuster προσωπικά θέλω -αν και δεν αντέχω το cgi γενικότερα, εδώ ήταν εξαιρετικό-, όχι υπερηρωικές παπάτζες και εφετζίδικες χαζομάρες του σωρού, 70χρονος Spileberg τους έκανε πλάκα...ωραίο παλιό λαικό σωστό blockbuster cinema!

• Like 4
Δημοσ.

Το είδα χτες, dolby atmos 20.00.

Δεν έχω διαβάσει το βιβλίο οπότε δεν είχα συγκεκριμένες προσδοκίες. Ήξερα πάνω κάτω τι πραγματεύεται αλλά μέχρι εκεί.

Διασκέδασα απίστευτα, δεν ήθελα να τελειώσει με τίποτα! Είχα συνέχεια ένα χαμόγελο ζωγραφισμένο στο πρόσωπο μου! Πραγματικά ο Spielberg με συγκίνησε όπως τότε...

Δε θα μπω στη διαδικασία να αποδομήσω τη ταινία και να τη κρίνω, κρατάω την εμπειρία η οποία ήταν υπέροχη. Άπειρες αναφορές στα 80ς αλλά το κομμάτι της επίσκεψης σε ένα γνωστό ξενοδοχείο ήταν όλα τα λεφτά! Και η DeLorean φυσικά...

• Like 4
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
21 ώρες πριν, YMIB είπε

Φίλος μου που το είδε στην Αγγλία, μου έγραψε ότι του άρεσε πολύ.

Στην Αγγλία δείχνουν άλλη έκδοση; :Ρ

Επεξ/σία από V for Vagelis
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μολις γυρισα.Μου αρεσε παρα πολυ.Βεβαια για μενα παταγε πολυ στην νοσταλγια των 80s,90s οποτε οσοι τα εχουν ζησει,οπως εγω,θα την καταευχαριστηθουν.

Δεν εχω διαβασει βεβαια και το βιβλιο.Ευτηχως δηλαδη γιατι δεν ειχα μετρο συγκρισης διαφορετικα και μενα δεν θα μου αρεσε καθως οι ταινιες δυσκολα μπορουν να συγκριθουν με το αντιστοιχο βιβλιο.

Επεξ/σία από dekulinkgr
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Νομίζω γενικά είναι καλο να σταματήσουμε να συγκρίνουμε ταινίες με βιβλία γιατί δεν έχουν καμια σχέση το ένα με το άλλο imho.

Επεξ/σία από {TDi}Dj2k..infc
  • Like 9
Δημοσ.
Στις 4/2/2018 στις 9:39 ΠΜ, snake_plissken2112 είπε

αν και αρκετά διαφορετικό από το βιβλίο,  στο φινάλε φινάλε ανέλπιστα καλό, η καλύτερη ταινία του Spielberg εδώ και πάρα πάρα πολλά χρόνια -από τον TinTin δηλαδή-, pure fun action ευχάριστο sci fi με λίγη από την παλαιά λάμψη του σκηνοθέτη, μια απίστευτη σκηνή ανθολογίας στη μέση της ταινίας και αυτά... αυτά τα blockbuster προσωπικά θέλω -αν και δεν αντέχω το cgi γενικότερα, εδώ ήταν εξαιρετικό-, όχι υπερηρωικές παπάτζες και εφετζίδικες χαζομάρες του σωρού, 70χρονος Spileberg τους έκανε πλάκα...ωραίο παλιό λαικό σωστό blockbuster cinema!

το TinTin ηταν καλο δηλαδη; :D

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ναι αρκετά

σου φαίνεται αστείο? πάμε πάλι στα επιχειρήματα των memes και emoticons? πίσω στο δημοτικό? τσ τσ τσ

Επεξ/σία από snake_plissken2112
Δημοσ.
1 ώρα πριν, DeadOrganPlayer είπε

Νομίζω μπορούμε να κλειδώσουμε το thread πλέον...

Dop δεν ξερω καν τι ειναι αυτο ,αλλα μπηκα να διαβασω το σχολιο σου !

Δημοσ.

Πάρα πολύ διασκεδαστικό, full nostalgia effect, blink and you will miss the reference.

Δεν με χάλασαν οι αλλαγές σε σχέση με το βιβλίο, αναγκαίο κακό θαρρώ λόγω του medium.
Αν θέλετε να διαβάσετε το βιβλίο προτείνω το audiobook με τον Will Wheaton.:ph34r:

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...