KilliK Δημοσ. 14 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2017 Dystopian/cyberpunk/80s nostalgia-fest ταινια βασισμενη στο ομώνυμο βιβλιο. Σκηνοθεσια Steven Spielberg. https://www.google.com/search?q=ready+player+one+2018 βγηκε η πρωτη φωτο, βρετε τα easter eggs: http://ew.com/movies/2017/07/14/ready-player-one-first-look-photo/ https://ew.com/movies/ready-player-one-first-look-photo-easter-eggs/into-the-oasis (easter eggs) επισημο λογοτυπο της ταινιας. το οποιο ειναι αρκετα εξυπνο με βαση το premise της ιστοριας. στην ταινια/βιβλιο, οι εφηβοι πρωταγωνιστες παιζουν ενα δημοφιλες VR game, το οποιο ειναι ενας ψηφιακος λαβυρινθος στο κεντρο του οποιου βρισκεται ενα easter egg, το οποιο αντιστοιχει σε ενα πραγματικο αμυθητο θησαυρο. στο λογοτυπο βλεπουμε τον λαβυρινθο με το easter egg. 1
KilliK Δημοσ. 22 Ιουλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουλίου 2017 (επεξεργασμένο) Επεξ/σία 23 Ιουλίου 2017 από KilliK
KilliK Δημοσ. 12 Αυγούστου 2017 Μέλος Δημοσ. 12 Αυγούστου 2017 yummy απο οτι διαβζω, η ταινια δεν θα εχει καμια σχεση με το βιβλιο. μια χαρα.
urgo Δημοσ. 12 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2017 Η μεγαλύτερη εντύπωση που μου έκανε ήταν οι RUSH στο soundtrack
Wayward Δημοσ. 24 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2017 Οι παίχτες όντως αναζητούν ένα easter egg αλλά δεν έχει σχέση με λαβύρινθο τουλάχιστον στο βιβλίο (είναι αρκετά πιο πολύπλοκο). Πάντως το θεωρώ πολύ δύσκολο να αποδοθεί το βιβλίο σε μία ταινία, χρειάζεται μίνι σειρά τουλάχιστον κατά την απόψή μου, αλλιώς θα χάσει την ουσία της η ιστορία. Όποιος το έχει διαβάσει θα καταλάβει γιατί το λέω. Μακάρι να βγω ψεύτης αλλά δεν είμαι αισιόδοξος. Το βιβλίο πάντως το προτείνω σε όσους έχουν μεγαλώσει στα 70s or 80s. PS. Οι Rush και η μουσική τους παίζει ρόλο στην εξέλιξη σε κάποιο σημείο οπότε γι' αυτό τους ακούμε στο trailer 1
KilliK Δημοσ. 24 Αυγούστου 2017 Μέλος Δημοσ. 24 Αυγούστου 2017 δειχνει να ειναι επαναληψη του τι συνεβη με τον Looper. καλο βιβλιο, αλλα του αλλαξανε τα φωτα στην ταινια με την πληρη συγκαταθεση του συγγραφεα, ο οποιος γραφει και το σεναριο της ταινιας. βεβαια ο Spielberg χρειαζεται επειγοντως μια blockbuster επιτυχια για να αποδειξει οτι περναει ακομη η μπογια του στο mainstream κοινο. οποτε φανταζομαι θα βαλει τα δυνατα του να βγει ενα καλο αποτελεσμα. τεσπα, ιδωμεν.
blanka Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2017 ωραια η tracer 2:04 ΘΕΛΟΥΜΕ OVERWATCH MOVIEEEEEEEEEE 1
Wayward Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2017 Μεγάλο focus στις μάχες το τρειλερ... και γενικά στο visual κομμάτι... Δεν έχω καθόλου καλό προαίσθημα δυστυχώς, μάλλον θα κάτσω να ξαναδιαβάσω το βιβλίο
snake_plissken2112 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2017 well that look...awful έχει γεράσει και ο Steven και τόχει ρίξει στον cgi αχταρμά, κρίμα το βιβλίο πολύ δυνατό αλλά δε μπορώ να το φανταστώ σε ταινία, μόνο σε σειρά πχ 10 επεισοδίων και αν... 1
Wayward Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2017 well that look...awful έχει γεράσει και ο Steven και τόχει ρίξει στον cgi αχταρμά, κρίμα το βιβλίο πολύ δυνατό αλλά δε μπορώ να το φανταστώ σε ταινία, μόνο σε σειρά πχ 10 επεισοδίων και αν... Ναι αυτό έλεγα και εγώ πως δε μπορώ να φανταστώ πως μπορεί να χωρέσει αυτό το βιβλίο σε μια ταινία χωρίς να το πετσοκόψουν και να μείνουν στην επιφάνεια... Σίγουρα θέλει μινι σειρά. Επίσης είμαι σχεδόν σίγουρος πως θα λείπει το σήμειο που είναι από τα αγαπημένα μου (ακολουθεί book spoiler) όπου μετακομίζει μόνος του και στην ουσία δεν κατεβαίνει ποτέ από το μήχανημα και ολόκληρο το πολύ ωραίο σημείο που συλλαμβάνεται από την IOI PS. Επίσης τι παίζει με το casting του Sorrento? Μόνο στο δικό μου κεφάλι είναι πολύ νεότερος στο βιβλίο? 1
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2017 Was that Chucky?! Wtf?! Δεν έχω ιδέα για το βιβλίο και απορώ πως πήραν τόσα δικαιώματα από διαφορετικά franchises, looks awesome!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα