Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας  αγορασα το  πληκτρολογιο  

K70 LUX RGB Mechanical Gaming Keyboard   

μπορω να πω  οτι εινε το καλυτερο σε  ολα τα πραγματα  απλα  εχω  φαει ενα  κολημα με κατι  στο  πληκτρολογιο εκει  που εινε  το καλωδιο  διπλα στα  γραμματα  με τα  κεφαλαια    που  γραφει corsair    εχει  μια παρα  πολυ  λεπτη  γραμμη δεν  πολυφαινετε

παντος δεν το  κτυπησα το  πληκτρολογιο αλλα  ουτε το  γρατσουνισα .. το ερωτημα  μου εινε  να με επηρεασει  αυτο το πραγμα  επειδι  το πληκτρολογιο εινε  ολοκαινουργιο??

εινε παρα  πολυ  ομορφο πληκτρολογιο ομως εινε το τελέιο  ειδικα  για να  πληκτρολογεις... απλα  εχω\ φαει  αυτο το κολημα και θελω να  μου πειτε αν αυτο εσας  θα σας  χαλαγε αν  αγοραζατε ενα  ολοκαινουργιο  πληκτρολογιο..

δηλαδη  για να δεις  αυτην   την   γραμμη πρεπει να πας  παρα  πολυ  κοντα με το ματι  σου

απλα δεν  εχω  ιδεα   γιατι εχω  φαει  τετοιο σκαλώμα...

• Απαντ. 32
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Γρατζουνιά έχει λες? Αν είναι μίλα με το κατάστημα αγοράς. Εμένα δεν θα με πείραζε, αν και σε τόσο ακριβό πράγμα δεν ξέρω πως θα αντιδρούσα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

θα  βγαλω  μια  φωτογραφια  για να δειτε  τι εννοω

http://imageshack.com/a/img922/5879/NjF0Jx.jpg

την  εβγαλα αλλα δεν εχω  ιδεα  τι εινε  αυτο..

εινε 2  μικρες  γραμμουλες./. τωρα  να με  χαλαει  αυτο???στο  πλήκτρολογιο??

απλα  για να φανουνε  πρεπει να πας  παρα  πολυ  κοντα..

Επεξ/σία από abractdivision
Δημοσ.

Θα το συνηθισεις.

Ακομα κ να μιλησεις με το καταστημα δεν προκειτε να βγαλεις ακρη, πιθανοτατα να σου πουν οτι το εκανες κ μετα αντε να αποδειξεις πως δεν εισαι ελεφαντας.

Εαν σε ενοχλει πραγματικα τοσο πολυ, μην πεις οτι εχει προβλημα, απλα κανε υπαναχωρηση αγορας..

Δημοσ.

Καλημερα φιλε μου με ολη την καλη διαθεση σου γραφω το μηνημα αυτο . Εχεις αγοραση (ισως) το καλυτερο πληκτρολογιο που υπαρχει στην αγορα και αντι να κατσεις να το ευχαριστηθεις να το χαρης καθεσαι και ασχολεισαι με χαζομαρες(εκτιμηση μου) το λεω αυτο γιατι και εγω εχω αυτο το πληκτρολογιο και ξερω πολυ καλα το ποσο εχει αλαξει το game μου στον υπολογιστη μετα την αγορα αυτου του πληκτρολογιου . Τωρα εαν εχει μια πολυ πολυ μικρη ασπρη γραμμουλα διπλα στο λογοτυπο της Corsair δεν ειναι προβλημα (δεν θα με πειραζει καθολου) ισως να αναρωτιωμουν εαν επρεπε να υπαρχει εκει ή οχι αλλα μεχρι εκει . Εαν το πληκτρολογιο σου δουλευει αψογα και δεν εχει κανενα αλλο προβλημα τοτε δεν υπαρχει λογος να μιλαμε για κατι . Καλο game να εχεις ! Πιστευω να εχεις και καποιο αναλογο mouse για να εισαι κομπλε ;) .

Δημοσ.

Μου θυμίζεις τον ευτο μου, είμαι τρέλα ψείρας. Αγώνας αυτο που θα εκανα ήταν να το έβαφα με λιγο μαρκαδόρο. Αν δε σου αρέσει στη τελική το ξεβαφεις εύκολα με οινόπνευμα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

αν  το εβαφα με μαρκαδορο τι  χρωμα ομως θα χρησιμποιουσα??

η μικρη γραμμουλα εινε πανω  απο το λόγοτυπο  της  corsair

οπως σας  εδειξα στην φωτο.http://imageshack.co...5879/NjF0Jx.jpg

Επεξ/σία από abractdivision
Δημοσ.

Εσυ το εκανες και δεν το καταλαβες.

Χαλαρωσε και απολαυσε το,η απλα πηγαινε το πισω χωρις ομως να αναφερεις οτι εχει τη γρατζουνια.

Δημοσ.

εσενα αυτο θα σε χαλαγε?? στην φωτο??αν το πληκτρολογιο ειχε αυτο στην φωτο??εσενα θα σε χαλουσε??

Με χαλαγε, δεν με χαλαγε μονο που σκεφτομαι τι θα χρειαζοταν για να το αλλαξω (ετσι ηρθε->οχι, εσυ το κανες κοκ με το καταστημα) με πιανει βαρεμαρα.

Εαν ημουν 16χρονων πιθανοτατα να εμπαινα στην διαδικασια αλλα πλεων με κουραζουν τετοια θεματα.

Αλλα οπως ειπα, νομιζω πως ο πιο ευκολος τροπος ειμαι να κανεις υπαναχωρηση αγορας.

Εγω αυτο κανω πλεων ακομα και εαν ειναι ελατωματικο, ανοιγμενο κοκ.Ξεμπερδευεις πολυ πιο γρηγορα.

Δημοσ.

Η αληθεια παντως ειναι οτι ο κοσμος δεν ειναι ακομα συνηθισμενος στη διαδικασια επιστροφης,πωλητες και αγοραστες.

Εγω επιστροφες κανω μονο στο eshop,ευτυχως τα παιδια κατεχουν  και δε συζηταμε καν,απλα τους  ενημερωνω και το στελνουν απο εκει που ηρθε.

Αν πηγαινα ομως στο γωνιακο του Παναγιωτη,που εχει τη γυναικα του την Παναγιωτενα στο ταμειο πιστευω οτι θα το ετρωγε στο κεφαλι το αντικειμενο.

Δημοσ.

οποτε  τι  μου  συμβουλευετε να κανω>>?? να το  αφησω  οπως  εινε??απλα  εχει 2  μικρες  γραμμες  πανω απο το  λογοτυπο  της corsair.. παντως  εσας  δεν θα  σας  χαλαγε  αυτο σε ενα  πληκτρολογιο??αλλα  θα το  επιστρεφατε  πισω  αν ειχε 2  μικρες  γραμμες  πχ??

απλα δεν  μπορω να το  γυρισω πισω  γιατι   εχουνε  περασει 2  βδομαδες  απο  τοτε..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...