Προς το περιεχόμενο

action camera

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 218
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Αν είναι να την πάρεις, παρηγγειλέ την από εδώ: https://www.cafago.com/en/action-cameras-2547/p-d3144b.html

Με το κουπόνι D3144B η τιμή πέφτει στα $29.2 (γύρω στα 26 ευρώ) από την Γερμανική αποθήκη.

Ωραίος, γιατί το tomtop ζητάει μεταφορικά, του κουπόνι αυτό που το βρήκες? 

Δημοσ.

To ψαξες καλά; Γιατί απ ότι είδα το κουπόνι ισχύει μόνο για τη γερμανική αποθήκη του cafago όπου έχει ΚΑΙ μεταφορικά.

Δημοσ.

Επειδή έχω μπλεχτεί λιγάκι...η τιμή που λέει ο Ts είναι 29 ευρώ είναι απο Tomtop, χωρίς μεταφορικά. Ισχύει αυτό; Εμένα μου βγάζει 10 ευρώ μεταφορικά.

Για το Cafago, γνωρίζουμε κάτι γι'αυτό το κατάστημα σχετικά με την αξιοπιστία του;

Δημοσ.

Εγώ που δοκίμασα από Γερμανία και PayPal μου το έβγαζε χωρίς μεταφορικά!

Απο ποιο site; Μπορεις να βάλεις κάποιο screenshot. Επειδή με ενδιαφέρει στα 27-28€ που τη δίνουν αλλά όχι απευθείας από Κίνα. 

Δημοσ.

Απο ποιο site; Μπορεις να βάλεις κάποιο screenshot. Επειδή με ενδιαφέρει στα 27-28€ που τη δίνουν αλλά όχι απευθείας από Κίνα. 

Από το cafago

post-141949-0-00869100-1500237646_thumb.png

Δημοσ.

Συγγνώμη και απο το cafago υπάρχει χρέωση μεταφορικών 10,79 $ για Ελλάδα. Τώρα πως σου βγάζει εσένα χωρίς μεταφορικά δεν ξέρω. Εκτός αν κάνεις απευθείας checkout απο το Paypal και για αυτό δεν χρεώνει τα μεταφορικά. Δεν ξέρω αν θα στα ζητήσουν μετά για να στείλουν την κάμερα.

Δημοσ.

Από το cafago

μολις κανεις κλικ στο continue σε γυριζει πισω στη σελιδα του site για να ολοκληρωσεις την παραγγελια προσθετοντας 10 ευρω μεταφορικα

Δημοσ.

εγω εκανα μια παραγγελια αυτη με το τηλεκοντρολ να υπαρχει.για να παιζουν τα πιτσιρικια ειναι οτι πρεπει

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...