kost09 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 15 Αυγούστου 2017 χρησιμοποίησα σήμερα την ANDOER AN 5000 υποβρύχια αλλα να τονισω πως στο YOUTUBE η ανάλυση υστερεί σε σύγκριση με αυτό που βλέπω στον υπολογιστή Site: ANDOERAN5000 χωρισ diving mode και με γωνια στις 110 και μ χρησιμοποίησα σήμερα την ANDOER AN 5000 υποβρύχια αλλα να τονισω πως στο YOUTUBE η ανάλυση υστερεί σε σύγκριση με αυτό που βλέπω στον υπολογιστή Site: ANDOERAN5000 χωρισ diving mode και με γωνια στις 110 και με diving Mode Site: ANDOER AN5000 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zus Δημοσ. 15 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 15 Αυγούστου 2017 Στο Youtube το αρχείο συμπιέζεται. Εμένα στο original αρχείο μου πετάγονται τα μάτια έξω από την ποιότητα της EKEN, όταν το βλέπω στο PC. Μάλιστα παρατήρησα ότι οι υποθαλάσσιες λήψεις είναι καλύτερες από τις επίγειες 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pavloa Δημοσ. 17 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 17 Αυγούστου 2017 Χθες παρέλαβα την eken H9. Το βίντεο έχει πάρα πολύ καλή ανάλυση 1080p 60fps. Η φωτογραφίες είναι άθλιες 12MP. Ζεσταίνεται πάρα πολύ και η μπαταρία κρατάει μια το πολύ μία ώρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kosmasdel Δημοσ. 18 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 18 Αυγούστου 2017 Χθες παρέλαβα την eken H9. Το βίντεο έχει πάρα πολύ καλή ανάλυση 1080p 60fps. Η φωτογραφίες είναι άθλιες 12MP. Ζεσταίνεται πάρα πολύ και η μπαταρία κρατάει μια το πολύ μία ώρα. Όπως τα λες είναι. Οι φωτογραφίες κανονικά είναι 4ΜP και με interopolation γίνονται 12MP. Παρόλα αυτά πολύ value for money camera. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cmour79 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 20 Αυγούστου 2017 Κάποιος φίλος που να έχει αγοράσει την eken από ευρωπαϊκή αποθήκη του banggood σε πόσες μέρες παρέλαβε τελικα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
filarhos Δημοσ. 20 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 20 Αυγούστου 2017 Κάποιος φίλος που να έχει αγοράσει την eken από ευρωπαϊκή αποθήκη του banggood σε πόσες μέρες παρέλαβε τελικα? Αν θυμάμαι καλά εννέα ημέρες, αλλά τώρα είναι Αύγουστος οπότε θα περιμένεις λίγο περισσότερο... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panos2171 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 20 Αυγούστου 2017 Την προηγμούμενη Τετάρτη μου κάνανε μια shipping. Μόλις παραλάβω θα ενημερώσω . 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pavloa Δημοσ. 20 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 20 Αυγούστου 2017 Στις 4 αυγούστου έκανα την παραγγελία στις 7 το στείλανε και 16 την παρέλαβα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostasbm Δημοσ. 22 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 22 Αυγούστου 2017 στο πισι ολα φαινονται ωραια ...σε τιβι πως φαινονται ???? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spot Δημοσ. 22 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 22 Αυγούστου 2017 Κάποιος φίλος που να έχει αγοράσει την eken από ευρωπαϊκή αποθήκη του banggood σε πόσες μέρες παρέλαβε τελικα? Στις 4 Αυγούστου έκανα παραγγελία (eu), έφυγε την ίδια μέρα. Πλήρωσα 8.68 ευρώ για πιο γρήγορη παραλαβή (B2C Europe Register, 4 με 8 εργάσιμες νομίζω), και ακόμα δεν έχω παραλάβει (ενώ πακέτο που παρήγγειλα την ίδια μέρα από mymemory, χωρίς να έχω πληρώσει εξτρά, μου ήρθε από την προηγούμενη εβδομάδα). 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pavloa Δημοσ. 22 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 22 Αυγούστου 2017 στο πισι ολα φαινονται ωραια ...σε τιβι πως φαινονται ???? θα αγοράσεις ένα καλώδιο micro hdmi to hdmi Στις 4 Αυγούστου έκανα παραγγελία (eu), έφυγε την ίδια μέρα. Πλήρωσα 8.68 ευρώ για πιο γρήγορη παραλαβή (B2C Europe Register, 4 με 8 εργάσιμες νομίζω), και ακόμα δεν έχω παραλάβει (ενώ πακέτο που παρήγγειλα την ίδια μέρα από mymemory, χωρίς να έχω πληρώσει εξτρά, μου ήρθε από την προηγούμενη εβδομάδα). Πρώτον γιατί πλήρωσες τζάμπα 8,68.. εγώ πλήρωσα το απλό που λέει 1,98 5-7 εργάσιμες μέρες. Στις 4 αυγούστου έκανα την παραγγελία στις 7 το στείλανε και 16 την παρέλαβα. Tracking number σου δώσανε με αυτόν τον τρόπο αποστολής; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cmour79 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 22 Αυγούστου 2017 Στις 4 Αυγούστου έκανα παραγγελία (eu), έφυγε την ίδια μέρα. Πλήρωσα 8.68 ευρώ για πιο γρήγορη παραλαβή (B2C Europe Register, 4 με 8 εργάσιμες νομίζω), και ακόμα δεν έχω παραλάβει (ενώ πακέτο που παρήγγειλα την ίδια μέρα από mymemory, χωρίς να έχω πληρώσει εξτρά, μου ήρθε από την προηγούμενη εβδομάδα). Και γω ακόμη περιμένω.. Στης 3 Αυγούστου παραγγελία, 4 το στείλανε κ ακόμα τίποτα..από ευρωπαϊκή αποθήκη. Κρίμα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
efrai3 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 22 Αυγούστου 2017 Αγόρασα στις 5 την κάμερα από την Ευρωπαϊκή αποθήκη του banggood, έφυγε στις 7, έφτασε 18 αλλά πήγα σήμερα κ την παρέλαβα απο τα ΕΛΤΑ. Με απλό B2C , κόστος 2€ και κάτι ψιλά. Την έχω κ φορτίζει τώρα. Καλές λήψεις σε όλους. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sts4x4 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 22 Αυγούστου 2017 Αγόρασα στις 5 την κάμερα από την Ευρωπαϊκή αποθήκη του banggood, έφυγε στις 7, έφτασε 18 αλλά πήγα σήμερα κ την παρέλαβα απο τα ΕΛΤΑ. Με απλό B2C , κόστος 2€ και κάτι ψιλά. Την έχω κ φορτίζει τώρα. Καλές λήψεις σε όλους. Καλοδούλευτη, περιμένουμε εντυπώσεις! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
takinio Δημοσ. 22 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 22 Αυγούστου 2017 Παρελαβα και εγω σημερα με παραγγελια 3-8 και αποστολη την ιδια μερα. Δεν προλαβα να δω και πολλα λογω δουλειας ,αυτο που δεν μου αρεσε ,ειναι οτι δεν δουλευει οταν φορτιζει. Θα προσπαθησω μεσα στο ΣΚ να τεσταρω για να γραψω εντυπωσεις. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις