fatsas2222 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2017 Έχω ADSL από την ΟΤΕ με 24αρα σύνδεση. Το θέμα είναι ότι πιάνω μόνο 8-9 mbps download και 0.8 mbps (με τίποτα παραπάνω) upload. Μίλησα με τεχνικό, αλλά το μόνο που έβγαλα άκρη ήταν ότι ήθελε να με πείσει να βάλω VDSL. Γενικότερα στον ΟΤΕ πληρώνω πολύ και δεν υπάρχει οικονομική δυνατότητα για αναβάθμιση σε VDSL, υπάρχει περίπτωση να κάνω κάτι ώστε να βελτιωθούν οι ταχύτητες μου (π.χ. αλλαγή ρούτερ) ή καλύτερα να πάω σε άλλη εταιρία? Στην Forthnet μπορώ να κάνω σύνδεση με VDSL με λιγότερα χρήματα και με ακόμα λιγότερα με ADSL. Στην Νέα Σμύρνη, που μένω, θα πιάνω καλές ταχύτητες? Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
Lecter D Δημοσ. 14 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2017 Και γω 24αρα πληρωνω αλλα πανω απο 9 δεν εχω δει ποτε .
bill2015 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2017 εγω παλια πριν βσλω vdsl στον οτε και στην hol ειχα 15,7 δεν εχει και πολλα να κανεις το adsl δεν εχει απωλειες οπως το vdsl οταν πας να φυγεις θα σε παρουν για προσφορα αλλα δεν μειωνουν το παγιο μονο δωρα δινουν εκπτωση σε συμβολαιο κινητου λεπτα σε καρτοκινητο και δοροεπιταγες για γερμανο
isay Δημοσ. 15 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2017 Πρωτίστως πληρώνεις για ΕΩΣ 24 και οχι για 24αρα. Το έως μπορει να ειναι απο 4 εως 24. Δευτερον αν οι άλλες εταιρίες δεν εχουν ιδιόκτητο δίκτυο στην περιοχή που μένεις, θα εχεις τις ιδιες ταχυτητες, αντε +-2mbps. Για το vdsl. Ο οτε αναβαθμισε και αναβαθμίζει πολλές καμπινες σε ολη την Ελλάδα αλλά η αναβάθμιση αφορά μονο vdsl, δηλαδή οι χρήστες adsl θα έχουν τις ταχυτητες που ειχαν αλλά θα μπορουν να πάρουν vdsl που σίγουρα θα εχουν καλύτερες ταχυτητες απο πριν. Π.χ. για σενα ΠΡΙΝ μονο adsl στα 9-10 ΜΕΤΑ adsl στα 9-10 ή VDSL στα 30-50 (και το 50 υπο προυποθέσεις) Βέβαια αν δεν εισαι δεσμευμένος πίσω απο συμβόλαιο και θες να πληρώνεις λιγοτερα, χαλαρά κοιτά για adsl/vdsl σε άλλη εταιρεία. Τουλάχιστον στην περιπτωση της adsl θα πληρώνεις λιγοτερα και ισχύει οτι απο τον οτε θα σε πάρουν για αντιπροσφορα
bill2015 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2017 σωστός ο φίλος πάνω όσο για την αντιπροσφορά το βλέπεις με τον οτε αν σε συμφέρει και σου δόσουν κάτι καλό οκ
dpolal Δημοσ. 15 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2017 Στην Ν. Σμύρνη (γήπεδο Πανιωνίου) είχα Vodafone+ΗOL κ με το ζόρι έφτανα τα 11-12Μbps. Αναβάθμισα σε VDSL και πλέον έχω 49.999 καρφωμένα. Γενικά άξιζε η αλλαγή και η διαφορά στα χρήματα είναι 7 ευρώ παραπάνω κάθε μήνα.
fatsas2222 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουλίου 2017 Μου φαίνεται πως θα πάω σε forthnet. Άμα βάλω VDSL θα πληρώνω 20€ φνηνότερα το δίμηνο.
bill2015 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2017 να ξέρεις ότι αν γύγεις απο οτε για nova θα σε χρεώσουν 36 ευρω τη μεταφορά και 20 ευρω ενεργοποιήση του vdsl εκτός αν πετύχεις σε προσφορά και στα κάνουν δώρο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα