Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

1) Το ποσό που διαθέτουμε: γυρω στα 250Euro

2) Την χρήση του κινητού (γράψτε ενδεικτικά μερικές εφαρμογές που χρησιμοποιείτε συχνά): Facebook,Instagram,Viber,Παιχνιδια,GPS και Τραπεζικες Εφαρμογες

3) Το μέγεθος της οθόνης που θα θέλαμε: 5 - 5,5

4) Κάποιο άλλο χαρακτηριστικό που θα θέλαμε να έχει (Αναγνώστη Δαχτυλικών Αποτυπωμάτων, Αδιαβροχοποίηση κ.λ.π.): GPS,Radio FM

5) Μας ενδιαφέρουν οι καλές κάμερες; Ναι,βασικο χαρακτηριστικο

6) Μας ενδιαφέρει το Dual SIM; Ναι

7) Αν ναι, θα προτιμούσαμε να έχει χωριστές θύρες για SD και για τις 2SIM; Αν εχει 32GB τοτε δε με ενδιαφερει

8) Επιθυμούμε την Ελληνική γλώσσα; Ναι

9) Μας ενδιαφέρει η μπάντα 800Mhz για το δίκτυο 4G; Ναι

10) Έχουμε κάποια προτίμηση στο λογισμικό; Οχι,αν και παντα ειχα Android

11) Μας ενδιαφέρει ή μεγάλη μπαταρία; Να βγαζει 1 μερα ανετα

12) Μας ενδιαφέρουν οι προτάσεις από το εξωτερικό ή μόνο από Ελλάδα; Αν δε μπλεξω παιρνω και απο εξω αλλα προτιμω ελλαδα για service κτλ

13) Σε περίπτωση αγοράς από Ελλάδα, ενδιαφερόμαστε για κάποιο συγκεκριμένο κατάστημα (λόγω κάποιας έκπτωσης / επιδότησης); Οχι αρκει να εχω εγγυηση/service

14) Ενδιαφερόμαστε μόνο για καινούριο η και για μεταχειρισμένο; Καινουριο

Καλησπερα! ενδιαφερομαι για αγορα καινουριου smartphone με βασικο spec την καμερα,κατι που με κανει να αποφευγω τα xiaomi τα οποια ναι μεν καλα χρυσα κινητα και πολυ φθηνα γι αυτα που προσφερουν αλλα χανουν σε 4G και οι καμερες τους ειναι απλα μετριες..δεν περιμενω βεβαια φωτογραφιες ναυαρχιδας αλλα κατι ικανοποιητικο. Επιπλεον πολυ σημαντικο ειναι να παιρνει updatew(τοσο software οσο και security) καθως δε θελω να το ροοταρω ουτε να περασω αλλη ρομ,οχι λογω αγνοιας αλλα επειδη θα το χρησιμοποιω για Τραπεζικες συνναλαγες και θελω μια Α' ασφαλεια. απο αυτα που εψαξα/διαβασα μου εχει προσελκυσει το Huawei P10 Lite Dual με τα 4GΒ..καθε προταση δεκτη..ακομα και σε xiaomi εφοσον αυτα που γραφω παραπανω δεν ισχυουν..Ευχαριστω.

Δημοσ.

Αυτό εδώ με ότι ζητάς παραπάνω http://www.plaisio.gr/tilefona/kinita-smartphones/smartphones/Xiaomi-Redmi-Note-4X-64G-Mauro-351325.htm

Εγγύηση 2 χρόνια και υποστήριξη από Info quest, ota update, Ελληνικά, 4G και μπάντα 800αρα.

Το παίρνεις και φεύγεις και δεν ασχολείσαι καν με οτιδήποτε.

• Like 2
Δημοσ.

Αυτό εδώ με ότι ζητάς παραπάνω http://www.plaisio.gr/tilefona/kinita-smartphones/smartphones/Xiaomi-Redmi-Note-4X-64G-Mauro-351325.htm

Εγγύηση 2 χρόνια και υποστήριξη από Info quest, ota update, Ελληνικά, 4G και μπάντα 800αρα.

Το παίρνεις και φεύγεις και δεν ασχολείσαι καν με οτιδήποτε.

Αριστη επιλογη αυτο που σου ειπε ο saruman

Τσιμπησε το χωρις πολλη σκεψη

Ευχαριστω για τη προταση! Αυτο που θα ηθελα να ρωτησω ειναι αν οντως αξιζει να δω πριπου 100+ ευρω σε σχεση με τα σκρουτζομαγαζα...ή αν υπαρχει σε καποιο σκρουτζομαγαζο στην τιμη των 170 πανω κατω οπως ειδα πως παιζουν..και ας μην εχω εγγυηση παρα μονο την υποστιριξη την infoquest + updates. Επιπλεον το 3GB/32GB πιστευω με καλυπτει...η παραπανω version των 4/64 ισως να ειναι λιγο υπερβολικη..ευχαριστω

Δημοσ.

Εννοείτε ότι δεν αξίζει τα 250€ αυτό το τηλέφωνο, αγόρασε το από όπου το βρεις φθηνά μην σου πω αν θες να ρισκάρεις και από Κίνα.

• Like 1
Δημοσ.

Υποστιριξη την infoquest + updates είναι μόνο από τους επίσημους διανομής που είναι αυτοί εδώ http://www.xiaomi-greece.gr/sales-points

Γι'αυτό άλλωστε πληρώνεις και το "καπέλο"

Στο Σκρουτζ μπορείς να το βρεις ποιο φτηνά αλλά δεν ξέρεις αν πετύχεις και την Global version.

Και η εγγύηση πού δίνουν είναι από το κατάστημα που αν τύχει κάτι το στέλνουν Κίνα.

Επιπλεον το 3GB/32GB πιστευω με καλυπτει...η παραπανω version των 4/64 ισως να ειναι λιγο υπερβολικη..ευχαριστω

Που είναι υπερβολική.....ίσα ίσα που δεν θα έχεις και κολλήματα.

Όχι ότι και τα 3gb είναι λίγα.

Δημοσ.

Υποστιριξη την infoquest + updates είναι μόνο από τους επίσημους διανομής που είναι αυτοί εδώ http://www.xiaomi-greece.gr/sales-points

Γι'αυτό άλλωστε πληρώνεις και το "καπέλο"

Στο Σκρουτζ μπορείς να το βρεις ποιο φτηνά αλλά δεν ξέρεις αν πετύχεις και την Global version.

Και η εγγύηση πού δίνουν είναι από το κατάστημα που αν τύχει κάτι το στέλνουν Κίνα.

Που είναι υπερβολική.....ίσα ίσα που δεν θα έχεις και κολλήματα.

Όχι ότι και τα 3gb είναι λίγα.

υπαρχει καποιο καταστημα που εχει τη global version?

Δημοσ.

Μόνο αυτό με τα 3gb/32 και με 1 χρόνο εγγύηση από το κατάστημα.

Στην ερώτηση 12+13 όμως αλλά έχεις γράψει.

Δημοσ.

Στην ερώτηση 12+13 όμως αλλά έχεις γράψει.

εγγυηση/service εννοω ειτε καταστημα ειτε αντιπροσωπεια.. λαθος μου που δεν το ξεκαθαρισα

Μόνο αυτό με τα 3gb/32 και με 1 χρόνο εγγύηση από το κατάστημα.

απο ποιο καταστημα?

Δημοσ.

Ειμαι και εγω για το συγκεκριμενο και μεταξυ p10 lite και του συγκεκριμενου

Μαλλον με βλεπω για το xiaomi

Δημοσ.

Δες κ το p10lite με τα 4 gb ram. Εγώ αυτό προτίμησα μετά από xiaomi κ οι εντυπώσεις μου είναι πολύ καλές. Εξαιρετική κάμερα με πολλές ρυθμίσεις κ πολύ καλή μπαταρία. Γενικά απροβληματιστο κ πολύ όμορφο με γυαλί στην πίσω πλευρα

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...