Mariad97 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2018 Πήγα τελικά μου έδωσε κάτι χάπια για 1 βδομάδα μπας και περάσει ο πόνος γιατί λέει ότι αν γίνει απονεύρωση σε μπροστινό δόντι θα γκριζάρει, ωστόσο σταμάτησε να πονάει, μόνο για κάτι εξετάσεις θα πάω και τελειώνω πιστεύω.Ευχαριστώ πολύ πάντως!
papoys1 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, Mariad97 είπε Πήγα τελικά μου έδωσε κάτι χάπια για 1 βδομάδα μπας και περάσει ο πόνος γιατί λέει ότι αν γίνει απονεύρωση σε μπροστινό δόντι θα γκριζάρει, ωστόσο σταμάτησε να πονάει, μόνο για κάτι εξετάσεις θα πάω και τελειώνω πιστεύω.Ευχαριστώ πολύ πάντως! Αν υπάρχει σοβαρό πρόβλημα και δεν παίρνει απλό σφράγισμα μην το αφήσεις γιατί θα σύντομα θα το χάσεις τελείως. Καλύτερα μία απονεύρωση και αν μελλοντικά αλλάξει χρώμα μία θήκη και έτσι θα αντέξει περισσότερα χρόνια. Edit.Τα εμφυτεύματα εκτός του ότι είναι πολύ ακριβά έχουν και αρκετή ταλαιπωρία πάνω στην καρέκλα.
nkar Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Εμένα ο οδοντίατρος μου είπε ότι γκριζαρει το δόντι οταν δεν έχει καθαριστεί καλά. Μου έχει κάνει απονεύρωση σε μπροστινό εδω και 2 χρόνια και είναι ακριβως ίδιο με τα διπλανα. Άρα από γκριζαρισμα (προς το παρόν) είμαι οκ. εκτος αν γκριζαρει αργότερα από τα 2 χρόνια Επεξ/σία 10 Δεκεμβρίου 2018 από nkar
Mariad97 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2018 Υπήρχε πόνος; 14 ώρες πριν, nkar είπε Εμένα ο οδοντίατρος μου είπε ότι γκριζαρει το δόντι οταν δεν έχει καθαριστεί καλά. Μου έχει κάνει απονεύρωση σε μπροστινό εδω και 2 χρόνια και είναι ακριβως ίδιο με τα διπλανα. Άρα από γκριζαρισμα (προς το παρόν) είμαι οκ. εκτος αν γκριζαρει αργότερα από τ Πόνεσε το μπροστινό δόντι στην απονεύρωση;
nkar Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2018 Στην απονευρωση δεν πονάει γιατί κάνουν ένεση. Ομως εμεινε πολύ ευαίσθητο στο άγγιγμα και μουδιασμένο για πολλους πολλους μήνες. Το μπροστινο έχει ρίζα πολυ μεγάλη -βαθιά. Υποπτευόμαι οτι στην απονευρωση βγήκε το εργαλείο πιο πέρα απο τη ρίζα και "πλήγωσε" το νευρο εκτος δοντιου.
Zeledenia Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Οταν αισθάνομαι πρησμένο τον.λεμφαδένα κάτω απ το απονευρωμενο δοντι τι ειναι?? Ειχε συμβει και σε κανεναν άλλον?? Μετα τη θεραπεία να νιώθετε διογκωμενο τον λεμφαδενα? Επεξ/σία 3 Φεβρουαρίου 2019 από Zeledenia
aimopetalio Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2019 4 ώρες πριν, Zeledenia είπε Οταν αισθάνομαι πρησμένο τον.λεμφαδένα κάτω απ το απονευρωμενο δοντι τι ειναι?? Ειχε συμβει και σε κανεναν άλλον?? Μετα τη θεραπεία να νιώθετε διογκωμενο τον λεμφαδενα? ενα μικρό πρήξιμο μπορεί να συμβεί αλλά να κρατήσει μερικές μέρες.
Αrechus Δημοσ. 29 Απριλίου 2019 Δημοσ. 29 Απριλίου 2019 Στις 28/11/2018 στις 3:35 ΠΜ, Mariad97 είπε Παιδιά βοήθεια! Με πονάει το μπροστινό μου δόντι υπερβολικά, (είχα πάει πριν μισό χρόνο περίπου στον οδοντίατρο επειδή είχε σαπίσει ελάχιστα μου το καθάρισε και το σφράγισε) και τώρα παγώνει όταν πίνω κάτι κρύο και καίγεται όταν πίνω κάτι ζεστό, μάλλον θέλει απονεύρωση. Πείτε μου αν πονάει και πόσο γιατί έχω τρομοκρατηθεί, ευχαριστώ εκ των προτέρων. Δεν υπαρχει λογος φοβου/αγχους. Εκανα απονευρωση απο μικρος και το δοντι ειχε πολυ περιεργη μορφη. (Ριζικοι σωληνες). Απο την στιγμη που η απονευρωση γινετε με μουδιασμα δεν νιωθεις απολυτος τιποτα περα απο καμια φορα αν νιωσεις λιγο πιεση. Μερικοι ανθρωποι μπορει να νιωσουν μια μικρη ενοχληση, που αν το συγκρινουμε δεν θα ξεπερναει τον πονο που νιωθεις οταν πινεις κατι κρυο. Υπαρχουν οδοντιατροι ειδικευμενη στις απονευρωσειες (ενδοοδοντικες θεραπειες) οι λεγομενοι ενδοδοντιστες. Αυτοι εχουν μεγαλυτερη ειδικευση σε αυτα και μπορουν να χειρηστουν τις δυσκολες απονευρωσεις καλυτερα. Παντως να ξερεις δεν ποναει. Ο μονος πονος που μπορει να νιωσεις ειναι μετα το τελος και παλι φυσιολογικο γιατι εγιναν δουλειες. Συνηθως το καταπολεμας με φαρμακα. Συνιστω να ρωτησεις οδοντιατρο γιατι ουτε γιατρος ειμαι ουτε και κανενας ειδικος γνωστης. Παντως περαστικα και ευχομαι καλα αποτελεσματα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα