Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Για να πονάει δεν το καθάρισε καλά άρα δεν έκανε σωστό σφράγισμα οπότε πρέπει να πας σε κάποιον άλλο να το ανοίξει και να βγάλεις μία ακτινογραφία να δει τι θέλει,σφράγισμα ή απονεύρωση.

Με την ακτινογραφία ο γιατρός βλέπει μήπως και κάποιο άλλο δόντι έχει πρόβλημα και σε τέτοιες περιπτώσεις πρέπει να τη βγάζουμε.

• Απαντ. 37
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ναι σε άλλον θα πάω, απλώς θέλω να μάθω πόσο πονάει η απονεύρωση σε μπροστινό δόντι γιατί είμαι πολύ δύσκολη με τους οδοντιάτρους

5 λεπτά πριν, papoys1 είπε

Για να πονάει δεν το καθάρισε καλά άρα δεν έκανε σωστό σφράγισμα οπότε πρέπει να πας σε κάποιον άλλο να το ανοίξει και να βγάλεις μία ακτινογραφία να δει τι θέλει,σφράγισμα ή απονεύρωση.

Με την ακτινογραφία ο γιατρός βλέπει μήπως και κάποιο άλλο δόντι έχει πρόβλημα και σε τέτοιες περιπτώσεις πρέπει να τη βγάζουμε.

Ναι σε άλλον θα πάω, απλώς θέλω να μάθω πόσο πονάει η απονεύρωση σε μπροστινό δόντι γιατί είμαι πολύ δύσκολη με τους οδοντιάτρους

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Mariad97 είπε

Στην απονεύρωση  όσες φορές πας (2-3) συνήθως,  πάντα ο γιατρός  θα σου κάνει από πριν παυσίπονη ενεσούλα μουδιάζει  δεν καταλαβαίνεις τίποτε και φυσικά δεν πονάει καθόλου..

Δημοσ.
Μόλις τώρα, papoys1 είπε

Στην απονεύρωση  όσες φορές πας (2-3) συνήθως,  πάντα ο γιατρός  θα σου κάνει από πριν παυσίπονη ενεσούλα μουδιάζει  δεν καταλαβαίνεις τίποτε και φυσικά δεν πονάει καθόλου..

Μακάρι, ευχαριστώ πολυ

Δημοσ.
Στις 28/11/2018 στις 4:08 ΠΜ, Mariad97 είπε

Τίποτα απολύτως δεν θα καταλάβεις μη φοβάσαι! Θα σου κάνει τοπική νάρκωση (ένεση) πρώτα. 

• Like 2
Δημοσ.
On 28/11/2018 at 04:08, Mariad97 said:

δυσκολη η οχι πρεπει να πας εκτος αν θες μετα να γινει χειροτερα και να ποναει πολυ περισσοτερο.

Δημοσ.

εγω που εχω θεμα με την νάρκωση> ? μου έρχεται εμετός άμεσος...και ζαλη και δεν μπορω να καταπιώ χρονιαααααα τωρα

Δημοσ.
29 minutes ago, APPLEGEEK said:

εγω που εχω θεμα με την νάρκωση> ? μου έρχεται εμετός άμεσος...και ζαλη και δεν μπορω να καταπιώ χρονιαααααα τωρα

με τοπικη ναρκωση αυτο?μηπως το παρασκεφτεσαι χωρις λογο?

Δημοσ.
Μόλις τώρα, poulinos είπε

με τοπικη ναρκωση αυτο?μηπως το παρασκεφτεσαι χωρις λογο?

με τοπική ναι, ειχα βρει κάποιον ανω γλυφάδα που ειχε μια αλλη ειδους τοπική πιο ελαφριά και ει μουν ΣΧΕΤΙΚΑ οκ

στεγνωνει ο λαιμος δεν μπορω να καταπιω και ταση εμετου ασε...φρικη

Δημοσ.

να μου το ελεγες με ολικη ή μεθη να ελεγα οκ

4 minutes ago, APPLEGEEK said:

με τοπική ναι, ειχα βρει κάποιον ανω γλυφάδα που ειχε μια αλλη ειδους τοπική πιο ελαφριά και ει μουν ΣΧΕΤΙΚΑ οκ

• Like 1
Δημοσ.

Απονευρωση σε μπροστινο δοντι ειναι πολυ δυσκολη και θελει γιατρο μαστορα. Πλεον κανενας δεν ποναει στον οδοντιατρο με τα συγχρονα μηχανηματα υλικα και φαρμακα. Μουδιασμα μονο εκτος αν υπαρχει αλεργια. Αν παιρνεις ναρκωτικα ηρεμιστικα πινεις πολυ,  ισως χρειαστουν 3 4 ενεσεις αναισθησιας διοτι ο οργανισμος ειναι απαιτητικος. Αυτο μου το ειπε η κατερινα.

Δημοσ.
5 hours ago, VonLoutsos said:

2 μέτρα γυναίκα ρε Μαράκι και φοβάσαι τους οδοντίατρους;

Αποτέλεσμα εικόνας για γυπας

2 hours ago, APPLEGEEK said:

αυτο που παθαινω εγω ειναι μετα απο λιγη ωρα να καταπινω(αντανακλαστικα, δεν το ελεγχω) και καμια φορα τυχαινει να το κανω πανω που χει γεμισει το στομα φαρμακο.. 

Δημοσ.
8 ώρες πριν, Kostasspil είπε

Αποτέλεσμα εικόνας για γυπας

αυτο που παθαινω εγω ειναι μετα απο λιγη ωρα να καταπινω(αντανακλαστικα, δεν το ελεγχω) και καμια φορα τυχαινει να το κανω πανω που χει γεμισει το στομα φαρμακο.. αυτόν συμβαίνει 

Αυτό γίνεται και σε εμένα φίλε. Όταν ο ιατρός είναι άσχετος.. Γενεύη έκανα με τον τότε ιατρό τα πάντα χωρίς ουδέν πρόβλημα 

8 ώρες πριν, ELTASSOS είπε

Απονευρωση σε μπροστινο δοντι ειναι πολυ δυσκολη και θελει γιατρο μαστορα. Πλεον κανενας δεν ποναει στον οδοντιατρο με τα συγχρονα μηχανηματα υλικα και φαρμακα. Μουδιασμα μονο εκτος αν υπαρχει αλεργια. Αν παιρνεις ναρκωτικα ηρεμιστικα πινεις πολυ,  ισως χρειαστουν 3 4 ενεσεις αναισθησιας διοτι ο οργανισμος ειναι απαιτητικος. Αυτο μου το ειπε η κατερινα.

Εγώ δεν το μπορώ το φάρμακο 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...