Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ποσο ρευμα καιει το λαπτοπ αν το δουλευω ολη μερα ?? Σε ευρώ τον μηνα ?? Τον χρησιμοποιώ για να δουλεύω .. Μετακόμισα πρόσφατα και το ρεύμα στους πρώτους 2 μήνες μου ήρθε 222 ευρώ . Φταίει το Laptop μου η κάτι άλλο .. HP EliteBook 8540p  Είναι η μάρκα του .

Δημοσ.

Ναι, δεν φταιει το laptop ας δουλευει και ολη μερα.

• Θερμοσιφωνο
  • A/C το καλοκαιρι ή ΗΛ. Σομπα / ΗΛ. Καλοριφερ το χειμωνα.
  • Πλυντηριο

Αυτα ειναι που καινε συνηθως πολυ.

• Like 1
Δημοσ.

Ευχαριστώ πολύ παιδιά . Οποτε να δω πως ήρθε το ρεύμα τόσο πολύ ... 3 Μήνες μένω στο σπίτι και ήρθε 222 ευρώ ..

Δημοσ.

Όπως σου είπαν και προηγουμένως, αν λειτουργούν (αρκετά) θερμοσίφωνο, a/c, πλυντήριο, ηλεκτρικό σίδερο, φούρνος, ανεβαίνει η κατανάλωση.

Επίσης, είναι έναντι ή εκκαθαριστικός ο λογαριασμός; Υπήρχε ένοικος στο σπίτι πριν από σένα (οπότε, αν είχε αυξημένη κατανάλωση, ο "έναντι" λογαριασμός θα είναι υψηλός);

Κοίτα την ανάλυση του λογαριασμού.

• Like 1
Δημοσ.

αυτα που κανουν μεγαλη καταναλωση ειναι

Θερμοσιφωνο

Σιδερο

A/C

Κουζινα

Πλυντηριο

Βραστηρας

Οποτε κατι αλλο κοιταξε που κανεις μεγαλη καταναλωση.

Το επομενο ενδεχομενο ειναι η ρευματοκλοπη. (Αφου αποκλισεις 100% τα παραπανω οτι δεν κανεις τρελη χρηση)

• Like 1
Δημοσ.

Από τα 222 ευρώ πόσα δίνεις για ρεύμα.. Πραγματικά για ρεύμα, και πόσα για Δημοτικούς Φόρους?

Επίσης λες για 3 μήνες… από όσο γνωρίζω κάθε 4 μήνες έρχεται εκκαθαριστικός από την ΔΕΗ και εκεί βλέπεις τι κατανάλωσες.

Πιο πριν έρχεται «έναντι» που ενδέχεται να είναι «φουσκωμένο» στον πρώτο λογαριασμό.

Δημοσ.

Αν θες ανέβασέ μας τον λογαριασμό (έχοντας σβήσει φυσικά τα προσωπικά σου στοιχεία). Μήπως ο λογαριασμός έχει και κάποια εγγύηση;

Δημοσ.

αυτα που κανουν μεγαλη καταναλωση ειναι

Το επομενο ενδεχομενο ειναι η ρευματοκλοπη. (Αφου αποκλισεις 100% τα παραπανω οτι δεν κανεις τρελη χρηση)

H ρευματοκλοπη ειναι οταν πειραξεις το ρολοι σου για να δειξει μικροτερη καταναλωση στην ΔΕΗ και να πληρωσεις μικροτερο λογαριασμο οχι για να κλεψεις ρευμα απο καποιον αλλο,πραγμα αδυνατο.

Δημοσ.

H ρευματοκλοπη ειναι οταν πειραξεις το ρολοι σου για να δειξει μικροτερη καταναλωση στην ΔΕΗ και να πληρωσεις μικροτερο λογαριασμο οχι για να κλεψεις ρευμα απο καποιον αλλο,πραγμα αδυνατο.

Ρευματοκλοπη οχι απο τον ιδιο αλλα να του κλεβει αλλος

Πραγμα αδυνατο; να σου κλεψει ρευμα ο αλλος;

Χαχα οκ :)

Επετρεπε μου να διαφωνω καθετα με αυτο (σαν ελ.επαγγελματιας εχουν δει τα αισχη τα ματια μου)

Αλλα ας μην βγαινουμε off topic

Δημοσ.

Ρευματοκλοπη οχι απο τον ιδιο αλλα να του κλεβει αλλος

Πραγμα αδυνατο; να σου κλεψει ρευμα ο αλλος;

Χαχα οκ :)

Επετρεπε μου να διαφωνω καθετα με αυτο (σαν ελ.επαγγελματιας εχουν δει τα αισχη τα ματια μου)

Αλλα ας μην βγαινουμε off topic

Σε μια πολυκατοικια να κλεψει ενα διαμερισμα απο ενα αλλο? Πως? Δεν ειναι off topic απο την στιγμη που το ανεφερες σαν πιθανοτητα.

Δημοσ.

Με το να έχει συνδεθεί κάτι στη διαδρομή που κάνει το καλώδιο από το ρολόι προς τον πίνακα του διαμερίσματος. Π.χ. μία αποθηκούλα που έχει ένα πλυντήριο στεγνωτήριο μέσα... Τις έκαναν αυτές τις ταρζανιές διάφοροι ιδιοκτήτες....

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...