ΜΑΝΩΛΗΣ1 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2017 Αφορά ένα πελάτη μου Έχουν μια γραμμή ISDN η οποία συγχρόνιζε στα 4mbps και πριν 20 ημέρες έκαναν αίτηση αναβάθμισης για ADSL2. Την προηγούμενη παρασκευή κοπηκε για αρκετές μέρες η γραμμή , ήρθαν οι τεχνικοι και την έφτιαξαν και τους ειπαν να βάλουν οι ίδιοι το router γιατι δεν υποστηρίζει ευρυζωνικότητα η γραμμή τους. Απο δω και πέρα Εγώ τους έχω ένα TP LINK πάνω με ενεργοποιημένο dyndns για remote το οποίο δεν έχουμε βρει χρόνο εδώ και μια βδομάδα να το βγάλουμε από πάνω λόγω ενός πωλητή ο οποίος μπαινει από το σπίτι Εδώ και μέρες το Internet συγχρονίζει στα 5-6 Με snr 19.2 αν θυμαμαι. Αυτό που δεν ξέρω ειναι το εξής Αν βάλω το router του ΟΤΕ πάνω το καινούργιο ενημερώνεται αυτοματα με τους κωδικούς η θα πρέπει να τους βάλω εγώ? Απλά ρωτάω γιατί μου ειπαν να βάλω το router για να ενημερωθει το κέντρο για την αναβάθμιση και μετά να βάλω το δικό μου πάλι Εγώ θα παω απο κει στις 7 αλλά δεν εχω πολύ χρόνο για να κάτσω και ηθελά να δω αν ειναι γρήγορη αυτή η διαδικασια της τελικής αναβάθμισης της γραμμής. Αν τους πάρω στα κεντρικά θα στείλουν σήμα για να ενημερωθει το router τους η θα πρεπει να βάλω εγώ τους κωδικούς και να περιμένω πότε θα το κάνουν? Το τεχνικό τους δουλευει ολη μέρα η θα παω εκει και δεν θα μπορώ να βρω κανεναν? Ξέρει κανείς?
aGka8l Δημοσ. 14 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2017 O tr 69 θέλει 1 λεπτό μετά που θα συγχρονίσει το νέο μόντεμ να του περάσουν τα στοιχεία , δε νομίζω ότι χρειάζεται όμως να το κάνεις
ΜΑΝΩΛΗΣ1 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουλίου 2017 Μεγάλη ταλαιπωρία χτες . Κάνει πχ η εταιρία μια άιτηση αναβάθμισης από 2mbit σε έως 24. Μου ελεγε και εμένα ο υπεύθυνος οτι θα αναβαθμιστούμε και θα ειναι καλύτερα. Ειχε πάει η πωλήτρια από τον ΟΤΕ έκαναν την αίτηση αλλά κανένας δεν ενημέρωσε οτι ξέρετε κε Τάδε μου. Η περιοχή σας συγχρονίζει από 5 έως 8. Πηγα χτες το βράδυ , έβαλα το router του ΟΤΕ μίλησα και με τον ΟΤΕ αλλά πάνω από 5 δεν εφτασε. Ενάμιση χιλιόμετρο από το κέντρο. Τα 2 τηλέφωνα voip δεν δουλευαν η δουλευαν με μεγάλη καθυστέρηση. Επαιρνα δηλαδη από το κινητο μου, το έκλεινα και χτύπαγε μετά από 15 δευτερόλεπτα. Αλλαξα πόρτες στα voip Μηπως ειχε θεμα η 5060 , τίποτα. Τελικά τους εκανα μια εκτροπη στην γραμμή voip για να ειναι ήσυχοι. Εν τω μεταξύ Η wind Που είχαν πριν κανενα πρόβλημα. Συγχρονιζε στα 11 - 12 . Να ήταν από άλλο κέντρο δεν νομίζω... Αυτό που θέλω να πω είναι οτι κανεις μια αίτηση μέχρι 24 αλλά κανένας δεν σου λεει οτι κοιταξε να δεις , πανω από 4-5 δεν θα φτάσεις Και πλήρωνε εσύ... Να μην ξεχάσω και το τραγικότατο Upload στα 0,5 αντε το πολύ 0,6 Συν του οτι ο ΟΤΕ σου λεει ADSL εως 24 διαθεσιμο στην περιοχή σας. Θα πρέπει να προσθέσει και υποσημείωση όμως που να λεει.. Οτι πάνω από 5 δεν θα φτάσεις κακομοίρη γιατί το κεντρο ειναι μακρια Εδώ που ειμαι έχω Attenuation 54,9 Συγχρονίζω στα 3.5 και up στα 0,8 με 46ms ping στην Αθήνα. Εκεί με 9ms Ping Πάει πιο χάλια απο εδώ
bill2015 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2017 κάντε παράπονα για vdsl το ψάξατε; μίπως έχει διαθεσιμότητα ;
ΜΑΝΩΛΗΣ1 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουλίου 2017 κάντε παράπονα για vdsl το ψάξατε; μίπως έχει διαθεσιμότητα ; Οχι, δεν εχει προς το παρόν
bill2015 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2017 τοτε ετσι το κοιτάς όσο για το τεχνικό δουλευει 24 ώρο για τους κωδικούς τους περνάς στο νεο ρουτερ και όλα οκ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα