kfk21 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2017 Καλησπέρα σε όλους, Μου προσφέρουν από τη δουλειά μου κινητό και μου ζητάνε να επιλέξω ανάμεσα σε αυτά : 1) Samsung Galaxy A5 2017 (32GB) 2) Xiaomi Redmi Note 4 (Snapdragon) (3GB/32GB) 3) Samsung Galaxy J7 2016 (16GB) 4) Huawei Honor 6X (3GB/32GB) 5) Apple iPhone 5s 16GB Ποιο να διαλέξω;;; Δεν έχω πολλές απαιτήσεις. Καλό gps θέλω να έχει αλλά φαντάζομαι όλα καλό έχουν. Ευχαριστώ εκ των προτέρων
vchristod84 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2017 Καλησπέρα σε όλους, Μου προσφέρουν από τη δουλειά μου κινητό και μου ζητάνε να επιλέξω ανάμεσα σε αυτά : 1) Samsung Galaxy A5 2017 (32GB) 2) Xiaomi Redmi Note 4 (Snapdragon) (3GB/32GB) 3) Samsung Galaxy J7 2016 (16GB) 4) Huawei Honor 6X (3GB/32GB) 5) Apple iPhone 5s 16GB Ποιο να διαλέξω;;; Δεν έχω πολλές απαιτήσεις. Καλό gps θέλω να έχει αλλά φαντάζομαι όλα καλό έχουν. Ευχαριστώ εκ των προτέρων Αν βγάλεις απ'τη λίστα το iPhone, με όλα τα υπόλοιπα θα μείνεις πολύ ευχαριστημένος
kfk21 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουλίου 2017 Αν βγάλεις απ'τη λίστα το iPhone, με όλα τα υπόλοιπα θα μείνεις πολύ ευχαριστημένος Ευχαριστώ. Άρα με βλέπω για το note 4 γιατί είναι πιο φτηνό και να τους δείξω ότι κάνω οικονομία. Μου κάνει εντύπωση που το Α5 είναι τόσο πιο ακριβό αλλά στα χαρακτηριστικά είναι ψιλό ίδιο, φαντάζομαι όμως και μόνο λόγω ονόματος...
vchristod84 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2017 Ευχαριστώ. Άρα με βλέπω για το note 4 γιατί είναι πιο φτηνό και να τους δείξω ότι κάνω οικονομία. Μου κάνει εντύπωση που το Α5 είναι τόσο πιο ακριβό αλλά στα χαρακτηριστικά είναι ψιλό ίδιο, φαντάζομαι όμως και μόνο λόγω ονόματος...Σίγουρα πληρώνεις το όνομα αλλά η αλήθεια είναι ότι προσφέρει πιο καλή χρήση out of the box. Το xiaomi, θέλει να γνωρίζεις κάποια πραγματάκια πριν είναι έτοιμη η συσκευή 100% με ειδοποιήσεις κλπ
Rebirth Δημοσ. 14 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2017 Παρεμβαίνω, μόνο και μόνο επειδή τονίστηκε το GPS. Είμαι κάτοχος Xiaomi Redmi 3s Prime και πραγματικά αν το κριτήριό μου ήταν το GPS θα το είχα αλλάξει. Είναι καταπληκτικές συσκευές, πολύ καλούς υπεξεργαστές, ασυναγώνιστη μπαταρία, ωστόσο το GPS χάνει πολύ συχνά το στίγμα, ενώ άλλες φορές δεν είναι ακριβές. Θα έλεγα να διαβάσεις λίγες κριτικές (εστιασμένες στο GPS) προτού επιλέξεις. Πιθανότατα να είναι θέμα των Redmi 3. Αν, ωστόσο, η επιλογή ήταν ανάμεσα στο iPhone (πρώην κάτοχος... αρκετών) και στο Xiaomi θα επέλεγα το δεύτερο ακόμη κι αν είχε... πυξίδα αναλογική, αντί του GPS.
mylo Δημοσ. 14 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2017 Παρεμβαίνω, μόνο και μόνο επειδή τονίστηκε το GPS. Είμαι κάτοχος Xiaomi Redmi 3s Prime και πραγματικά αν το κριτήριό μου ήταν το GPS θα το είχα αλλάξει. Είναι καταπληκτικές συσκευές, πολύ καλούς υπεξεργαστές, ασυναγώνιστη μπαταρία, ωστόσο το GPS χάνει πολύ συχνά το στίγμα, ενώ άλλες φορές δεν είναι ακριβές. Θα έλεγα να διαβάσεις λίγες κριτικές (εστιασμένες στο GPS) προτού επιλέξεις. Πιθανότατα να είναι θέμα των Redmi 3. Αν, ωστόσο, η επιλογή ήταν ανάμεσα στο iPhone (πρώην κάτοχος... αρκετών) και στο Xiaomi θα επέλεγα το δεύτερο ακόμη κι αν είχε... πυξίδα αναλογική, αντί του GPS. ως κάτοχος του νοτε 4 snapdragon το GPS είναι φυσεκι. 2
saruman123 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2017 Παρεμβαίνω, μόνο και μόνο επειδή τονίστηκε το GPS. Είμαι κάτοχος Xiaomi Redmi 3s Prime και πραγματικά αν το κριτήριό μου ήταν το GPS θα το είχα αλλάξει. Είναι καταπληκτικές συσκευές, πολύ καλούς υπεξεργαστές, ασυναγώνιστη μπαταρία, ωστόσο το GPS χάνει πολύ συχνά το στίγμα, ενώ άλλες φορές δεν είναι ακριβές. Θα έλεγα να διαβάσεις λίγες κριτικές (εστιασμένες στο GPS) προτού επιλέξεις. Πιθανότατα να είναι θέμα των Redmi 3. Αν, ωστόσο, η επιλογή ήταν ανάμεσα στο iPhone (πρώην κάτοχος... αρκετών) και στο Xiaomi θα επέλεγα το δεύτερο ακόμη κι αν είχε... πυξίδα αναλογική, αντί του GPS. Μέχρι στιγμής σε όλα τα xiaomi που έχω/είχα το GPS ήταν/είναι άψογο
stevengreeceGR Δημοσ. 15 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2017 Στο note 4 snapdragon μου το GPS είναι κομπλέ.
ziaba Δημοσ. 15 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2017 παρε το ζιαομι λογω του σναπ.... εχει το καλυτερο τζι πι ες απ τ'αλλα 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα