Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πάντως η συχνότητα που υπήρχε πριν ήταν τεράστια με σχέση τώρα. Σε 2 μέρες 1 φορά ενώ πριν σε 1 ωρά 10 φορές!

Αλλά και πάλι ξέρω ότι δεν έχει σχέση και μια που έκανε αρκεί, παρό όλα αυτά μετά το πρόγραμμα DDU σα να ανέπνευσε το pc.

Οκ, θα τσεκάρω σε αλλό pc την οθόνη καθώς και το καλώδιο το οποίο είναι hdmi αυτή τη στιγμή και θα δώ και το καλώδιο τροφοδοσίας.

Δημοσ.

Συνήθως το να αναβοσβήνει μια οθόνη δεν οφείλεται σε drivers. Αρκεί και μια φορά που το έκανε.

Δοκίμασε ένα άλλο HDMI ή καλύτερα ένα DVI.

Δημοσ.

Καλά ναι.

Από καλώδια άλλο τίποτα .

Θα κάνω τα τεστ και θα ενημερώσω!

Όπως και να έχει οφείλω να σου πω χίλια ευχαριστώ.

Μόνο ο χρόνος που χαράμισες και ασχολήθηκες !

Ενημερώνω μετά τις δοκιμές

Καλή συνέχεια!

Δημοσ.

Αν εχεις τους 384.76 nvidia drivers μπορει να κανει flickering η οθονη se idle το κατω μισο μερος. Ειναι bug .

Επισης αν βλεπεις youtube με firefox υπαρχει πιθανοτητα να crasharei o driver.

bug εδω και 4 drivers.

για το flickering βαλε τους παλιοτερους.

Εδιτ : Τωρα ειδα οτι κανει αναβοσβημα και με την onboard οποτε φταιει και κατι αλλο.

Δημοσ.

Η αλήθεια είναι πως είχα περασμένη αυτή την έκδοση (384.76) όπως πολύ σωστά αναφέρεις!

Υστερα από τη βοήθεια του Blueblood μέσω του προγράμματος DDU έσβησα ότι είχε περαστεί από drivers.

Το έτρεξα με την onboard και όσο το έβλεπα πήγαινε νορμαλ. Πράγματι το ελλάτωμα είχε παρουσιαστεί όταν είσαι απλά στην επιφάνεια εργασίας , δεν είναι ότι γινόταν κάτι το εξεζητημένο.

Αργότερα με πληροφόρησε η αδερφή μου πως μια φορά αναβόσβησε.

Παρό όλα αυτά πέρασα τη κάρτα με τη παρά προ τελευταία έκδοση των drivers της, την 382.33 και έκτοτε δεν έχω δει κάτι.

Τι να πω; ήταν τυχαίο γεγονός αυτό που είδε η αδερφή μου, δε κατάλαβε καλά!;

΄Ηταν πρόβλημα software (drivers) και hardware (από οθόνη μπορούμε να υποθέσουμε μέχρι καλώδιο , τροφοδοτικό κτλπ) ήταν και τα 2 μαζί ; !

Δε ξέρω , θα δώ την πορεία του υπολογιστή και θα ενημερώσω.

• Like 1
Δημοσ.

Καλησπέρα ,

Σήμερα είδα πως βγήκε ενημέρωση για τους drivers της κάρτας γραφικών μου, μεχρί στιγμή έχω τους παρά προτελευταίους εγκαταστημένους, την έκδοση 382.33.

Πλέον βγήκε έκδοση 384.94 και είναι χτεσινή (24/7/17).  Να σημειωθεί πως μέχρι τώρα από τις 18 Ιουλίου μέχρι και σήμερα, δηλαδη μια βδομάδα δεν έχω παρατηρήσει το παραμικρό στο pc.

Να περάσω την νέα έκδοση;

ή να ακολουθήσω ο ρητό ' μηχανάκι που δουλεύει δεν το πειράζεις'

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...