nipoa Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 Στα πρωτα επεισοδια κατι ελεγε αλλα στην συνεχειε επεσε συνολικα ειναι μια μετριοτητα που το στηριζεις αυτο? δολοφονια προεδρου -- που τελικα δεν ηταν πραξικοπημα κυβερνησης αμερικης χακερ που θελουν να βαλουν αμερικη ρωσσια να τιναχτουν με πυρηνικα διαπροσωπικες σχεσεις σε μια επικειμενη καταστροφη χακερ τρομοκρατες που δεν ξερουμε ποιος ειναι απο πισω κοσμος πεθαινει ( δημοσιογραφος, γιος υπουργου ) η ουσια οτι μια "βαθια" μυστικη κυβερνηση κινει τα νηματα του παρασκηνιου κτλ κτλ δλδ τι αλλο ηθελες? εξωγηινους να μας κατουρανε τους δορυφορους?
kargo130 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 Εγω θα συμφωνησω με ant οτι ακομα και για καλοκαιριατικη σειρα ηταν μια μετριοτητα. Ολα ηταν μετρια η παραγωγη, το σεναριο και οι ευκολιες του, οι ηθοποιοι κτλ κτλ. Δεν εξεπεμπε σε καμια στιγμη την αισθηση μιας προσεγμενης δουλειας. Εγω προσωπικα του βαζω ενα 4/10, αν και το ειδα ολο λογω καλοκαιριου και ελλειψης σειρων. 1
mary Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 Το σεναριο και η ιδεα, ας πουμε οτι ειναι καλα. Αλλά οι ηθοποιοι και η σκηνοθεσια για βατομουρα. Ειδικα το πρωτο. 1
Bermudakias33 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2017 Παιδια υπαρχει θεμα διοτι δεν υπαρχουν ελληνικοι υποτιτλοι. Εχουμε καμια ιδεα; 1
Bermudakias33 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2018 Το βλεπει κανεις αλλος εκτoς απο εμενα;
benign Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2018 Θα το ξεκινησω τωρα εγω,ειδα το πρωτο επεισοδιο και μου φανηκε καλουτσικο.
kargo130 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2018 Δεν στο συνιστω. Ειναι σειρα αυστηρα για καλοκαιρι που ο εγκεφαλος δεν ειναι και στα καλυτερα του... 1
coffeex Δημοσ. 25 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2018 Πότε ανανεώθηκε και δεν το πήραμε χαμπάρι;; 🤔 Παίζει σήμερα 25 στις ΗΠΑ 'Salvation' Asteroid Thriller Returns for Season 2: How Far Will Humanity Go to Survive? 1
lnoldori Δημοσ. 27 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2018 Εγώ πάντως και το είδα και μου άρεσε, μάλλον έχω χαμηλά standards 1
Επισκέπτης Δημοσ. 27 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2018 Εκτρωμα απο τα λιγα αυτη η σειρα, πλεον ακομα και για καλοκαιρι δεν. Εχουν παει τους ορους "σεναριακες ευκολιες" και "κενοι ηθοποιοι" σε νεα δυσθεωρητα επιπεδα. Το εκλεισα πριν τελειωσει καν το επεισοδιο και την σταματαω οριστικα.
QuantumWanderer Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2018 Εμένα το σενάριο μού άρεσε και στους 2 κύκλους.
star12 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2018 το τελος κλασσικα ΛΟΣΤ.οκ να δουμε τωρα αν δε φαει κανσελ γιατι θα ξενερωσουμε ολοι πιστευω
HateMe Δημοσ. 10 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2020 Την ανακάλυψα στην καραντίνα και την είδα μονοκοπανιά. Δεν έχω φάει μεγαλύτερο ξενέρωμα. ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΚΑΛΟ ΤΗΝ ΑΚΥΡΩΣΑΝ !
masteripper Δημοσ. 11 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2020 Το πρόβλημα ήταν καλό για 1 σεζόν....έπρεπε απλως να την κλείσουν στην 1η σεζόν και να τελειώνει είτε καλώς είτε κακώς.... Μετα το μπλέξαν με έρωτες...με γραφικούς κακούς/κακές και πάει λέγοντας
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα