Προς το περιεχόμενο

Επιλογή οικογενειακού αυτοκινήτου

solton57010

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 45
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Ολα εισαγωγης ειναι τα diesel. . Τρεχα γυρευε.  Με 12000 ευρω παρε kia rio, hyundai i 20, suzuki baleno  με μια μπαγκαζιερα απο πανω και εισαι οκ.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Στις 7/14/2017 στις 1:04 ΜΜ, solton57010 είπε

Με το 4ο μέλος της οικογένειας να έρχεται σε 2 μήνες πιστεύω ήρθε η ώρα για την αγορά νέου αυτοκινήτου.Ψάχνω για s/w ,suv ή οτιδήποτε έχει χώρους για να βάζω καρότσια και λοιπά μπαγκάζια.Αυστηρά μοντέλο μετά το 2011 και τέλη με βάση τους ρύπους κάτω από 300ευρώ budget από 6000-12000ευρω.

Μέχρι στιγμής έχω δει :

Renault Megane S/W 1.5 110hp diesel 9000ευρώ

Opel Astra S/W 1.5 100hp 8000ευρώ

Volvo V60 1.6 150hp - 12000ευρω το οποιο έχω λατρέψει αλλά δεν ξέρω τι παίζει με την συντήρηση τους.

Peugeot 3008 1.6 156hp 9000ευρώ

Nissan Qashqai 1.5 110hp diesel 11000ευρω που επίσης μου άρεσε πάρα πολύ

Όποιος έχει να προτείνει κάτι άλλο ας το κάνει .Όποιος έχει πληροφορίες για τιμές service κτλπ για τα παραπάνω ας κάνει τον κόπο να γράψει τπτ.

υ.γ. Τα diesel τα φοβάμαι λίγο να πω την αλήθεια καθώς το χρόνο κάνω κάτω απο 12000km και αμα βγαλει ζημια το μεταχειρισμενο θα το πληρωσω καινουριο.

+1 στο volvo  ωραιο αμαξι!  επισης για  καποιο σκοντα 6   εχεις σκεφτει ?  ειναι επισης ωραια οικονομικα , ανταλακτικα βρισκεις παντου , και απο ζημιες ειναι ετσι και ετσι

4 ώρες πριν, 41ex είπε

το κόμπι;

Δεν θέλω σενταν. Ψάχνω suv ή mpv ή στεησον. σαν κι αυτά που αναφέρει στο πρώτο ποστ.

ναι βγαινει στεησον κομπι και ειναι ταιραστιο... και 4Χ4 αν θες ;)

Για να μη μπερδευτούμε δεν είμαι ο ts απλά επειδή έχω παρόμοιες ανάγκες και μπάτζετ και κοιτάω πάνω κάτω τα ίδια είπα να τον ρωτήσω αν πήρε τελικά κι αν είναι ικανοποιημένος.

Κάθε άλλη πρόταση δεκτή βέβαια...

Επαναλαμβάνω τις απαιτήσεις (mpv, suv, sw ή ευρύχωρο 5θυρο) μπατζετ 8000-12000 όχι πολύ παλιό.

Στις 14/7/2017 στις 1:41 ΜΜ, Γιάννης Platano είπε

Το 2λιτρο καιει πολύ και για να βαλει υγραεριο θελει αλλαγη καταλυτη γιατι είναι κεραμικος

Γιάννη λέει για diesel.

Βέβαια μεταχειρισμένο diesel Ι.Χ. δεν θα αγόραζα ποτέ γιατί δεν ξέρεις τι θα σου βγάλει.Καινούργιο ναι. Αλλά επιλογές είναι αυτές.

• Like 1

Στις 3/5/2018 στις 4:07 ΜΜ, mp123 είπε

Ολα εισαγωγης ειναι τα diesel. . Τρεχα γυρευε.  Με 12000 ευρω παρε kia rio, hyundai i 20, suzuki baleno  με μια μπαγκαζιερα απο πανω και εισαι οκ.

Ναι γιατι ας πουμε το i20 εχει την ιδια ανεση στο δρομο με ενα V60...

• Like 1

14 ώρες πριν, ProponitisTouKanape είπε

Ναι γιατι ας πουμε το i20 εχει την ιδια ανεση στο δρομο με ενα V60...

Οκ εχεις δικιο. Παρε κουτα το v60 volvo και μετα συγκρινε. Μτχ ποτε. Ποσα διαθετω,  μονο καινουργιο. Μην συγκρινεις πατατες με πορτοκαλια. Καινουργια να συγκρινεις. 

Όχι και ίδια άνεση το i20 με το V60 ...

Καλύτερη έχει , αφού και η Citroen σταμάτησε την παραγωγή μοντέλων με υδροπνευματική ανάρτηση μόλις παρουσιάστηκε το i20 ...

5 λεπτά πριν, nik0laus είπε

Όχι και ίδια άνεση το i20 με το V60 ...

Καλύτερη έχει , αφού και η Citroen σταμάτησε την παραγωγή μοντέλων με υδροπνευματική ανάρτηση μόλις παρουσιάστηκε το i20 ...

Και εσυ συγκρινεις πατατες με πορτοκαλια. Το ενα εχει 12000 το αλλο 40000.δεν υπαρχει μετρο συγκρισης. Τοσο δυσκολο ειναι να το καταλαβετε. 

Ευρωπαικα οχι. Μονο γιαπωνεζικα swift η yaris. Μην μου πεις τωρα για γαλλικα θα γελαμε γιατι ειχα γαλλικο 20000 ευρω και εφυγε σε 1,5 χρονο. Γερμανικα δεν το συζηταμε καν. 

12000 ευρωπαϊκά νομίσματα εννοώ (εuro) :D:D:D

Εγώ έχω γαλλικό δεύτερο χέρι εδώ και 5 χρόνια και δεν του έχω αλλάξει τίποτα , ευτυχώς που υπάρχει η κρίση και κάποιοι που λένε ότι τα γαλλικά είναι μάπα και έτσι το πήρα τζάμπα στα  2500 ευρωπαϊκά .....

• Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...