solton57010 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2017 Με το 4ο μέλος της οικογένειας να έρχεται σε 2 μήνες πιστεύω ήρθε η ώρα για την αγορά νέου αυτοκινήτου.Ψάχνω για s/w ,suv ή οτιδήποτε έχει χώρους για να βάζω καρότσια και λοιπά μπαγκάζια.Αυστηρά μοντέλο μετά το 2011 και τέλη με βάση τους ρύπους κάτω από 300ευρώ budget από 6000-12000ευρω. Μέχρι στιγμής έχω δει : Renault Megane S/W 1.5 110hp diesel 9000ευρώ Opel Astra S/W 1.5 100hp 8000ευρώ Volvo V60 1.6 150hp - 12000ευρω το οποιο έχω λατρέψει αλλά δεν ξέρω τι παίζει με την συντήρηση τους. Peugeot 3008 1.6 156hp 9000ευρώ Nissan Qashqai 1.5 110hp diesel 11000ευρω που επίσης μου άρεσε πάρα πολύ Όποιος έχει να προτείνει κάτι άλλο ας το κάνει .Όποιος έχει πληροφορίες για τιμές service κτλπ για τα παραπάνω ας κάνει τον κόπο να γράψει τπτ. υ.γ. Τα diesel τα φοβάμαι λίγο να πω την αλήθεια καθώς το χρόνο κάνω κάτω απο 12000km και αμα βγαλει ζημια το μεταχειρισμενο θα το πληρωσω καινουριο.
moure Δημοσ. 14 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2017 Volvo έχω και Volvo θα προτείνω από την στιγμή που σου αρέσει η γραμμή τους. Είναι μια κατηγορία πάνω από τα αλλά που σκέφτεσαι να πάρεις. Αν είσαι Αθήνα θα πηγαίνεις για service στον Φατούρο για να γλιτώνεις τα κερατιατικα των εξουσιοδοτημένων και θα σαι μια χαρά. 2
Γιάννης Platano Δημοσ. 14 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2017 Απ ολα θα προτιμούσα το qashqai Το 2λιτρο καιει πολύ και για να βαλει υγραεριο θελει αλλαγη καταλυτη γιατι είναι κεραμικος
paylidis Δημοσ. 14 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2017 To QASQAI ειναι καλη επιλογή. Δες και το tiguan που για μενα ειναι κομματάκι καλύτερη...
solton57010 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουλίου 2017 Το 2λιτρο καιει πολύ και για να βαλει υγραεριο θελει αλλαγη καταλυτη γιατι είναι κεραμικος 2λιτρο το ξεχναμε λόγω τελών και φόρων πολυτελείας αμαν εκανα να ξεφορτωθω το passat 2.0fsi του 2006 που είχα.Και δεν μου έχει αφήσει και τις καλύτερες εμπειρίες ούτε το αμάξι αλλά ούτε και ο Έλληνας αντιπρόσωπος για αυτο και μεχρι στιγμης δεν εχω δει ούτε ένα αυτοκίνητο που να ανηκει στο vw group Volvo έχω και Volvo θα προτείνω από την στιγμή που σου αρέσει η γραμμή τους. Είναι μια κατηγορία πάνω από τα αλλά που σκέφτεσαι να πάρεις. Αν είσαι Αθήνα θα πηγαίνεις για service στον Φατούρο για να γλιτώνεις τα κερατιατικα των εξουσιοδοτημένων και θα σαι μια χαρά. Ποιο μοντελο έχεις?Ένα ενδεικτικό κόστος σέρβις? To QASQAI ειναι καλη επιλογή. Δες και το tiguan που για μενα ειναι κομματάκι καλύτερη... Το Τiguan ξεφευγει για τις χρονολογιες που κοιταω + όπως είπα και πριν θα προτιμήσω να μείνω μακριά από το vw group εκτός εαν βρω κάποια εξαιρετική προσφορά
moure Δημοσ. 14 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2017 Εγώ έχω το xc60 πετρέλαιο. Το κόστος service στο δικό μου είναι διαφορετικό σε σχέση με αυτό που θες να αγοράσεις. Το καλύτερο που έχεις να κανείς είναι να πάρεις ένα Volvo service να τους αναφέρεις την χρονολογία και τα χιλιόμετρα του αυτοκινήτου και θα σου πουν το κόστος του service βάση του προγράμματος συντήρησης της Volvo.
elvisjedi Δημοσ. 14 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2017 και εγω παντως απο αυτα που αναφερεις το volvo προτεινω...ειναι ενα επιπεδο παραπανω απο τα υπολοιπα
NickTG Δημοσ. 14 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2017 Το Volvo είναι σίγουρα το καλύτερο από όσα έχει βάλει. Μετά θα κοιτούσα το Megane αλλά μάλλον σε βενζίνη. Για περισσότερους χώρους μπορείς να δεις και πολυμορφικό.
lary7 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2017 Το qasqai ειναι ωραιο και πολυ οικονομικο με τον 1.5 αλλα 1) Το εχει η μιση Ελλάδα 2)Δεν εχει χώρους, για 4 ατομα θα εισαι οριακα, πανε δες ενα απο κοντα αν σε καλυπτει. Το Volvo παλι ειναι κατηγορια απο μονο του και πολυ καλη επιλογη.
solton57010 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουλίου 2017 Το Volvo είναι σίγουρα το καλύτερο από όσα έχει βάλει. Μετά θα κοιτούσα το Megane αλλά μάλλον σε βενζίνη. Για περισσότερους χώρους μπορείς να δεις και πολυμορφικό. Το Volvo σιγουρα ειναι αυτοκινητο μια κλάσης παραπάνω το μονο θεμα που εχω ειναι το κοστος συντηρησης για το οποιο απο εβδομαδα θα παω να ρωτησω σε 2-3 συνεργεια. Το megane 1.5 πετρελαιο απο την αλλη εχει ισως εναν απο του καλυτερους πετρελαιοκινητηρες αυτης της κατηγοριας συμφωνα με αυτα που διαβαζω σε ελληνικα και ξενα forum αλλα το φοβαμαι οπως ειπα και στο αρχικο ποστ λογω diesel + η renault στην Ελλαδα εχει πανακριβα ανταλλακτηκα(αλλα αυτο ξεπερνιεται) Προτασεις για κανενα αλλο μοντελο δεν βλεπω (πλην του tiguan) και ανησυχω οτι η επιλογες μου μαλλον ειναι περιορισμενες.
toyo73 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2017 Τα αυτοκινητα που προτεινεις, δεν εχουν καμια σχεση μεταξυ τους.Ειναι σε διαφορετικες κατηγοριες.Με διαφορετικο καυσιμο και ιπποδυναμη.Τελειως διαφορετικη αισθηση-οδηγηση τα 2 τελευταια σαν τζιποειδες, τελειως διαφορετικα χαρακτηριστικα αποδοσης ενας diesel 100 ιππων σε σχεση με ενα βενζινοκινητο 150. Εμενα παντως τα S/W Μου καθονται ασχημα.Μια χαρα την εβγαλα με 2 παιδια και sedan.Βεβεια ειχε ικανοποιητικους χωρους και μεγαλος χωρο αποσκευων.
solton57010 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουλίου 2017 Το sedan προϋποθέτει μπαγκαζιερα οροφής για τα πράγματα που θέλω να φορτώνω όχι λόγω χώρων αλλά λόγω ανοίγματος του πορτ μπαγκαζ.Sedan είχα και το έδωσα και με μεγάλο πορτ μπαγκαζ (Passat 2.0fsi) το qashqai το είδα/οδηγησα εχθές δεν με τρέλανε μικρότερο πορτ μπαγκαζ από αυτό που περίμενα και στην οδήγηση τίποτα το ιδιαίτερο
moure Δημοσ. 16 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2017 Η πεμπτη πόρτα είναι σημαντικό πλεονέκτημα,εγώ θέλω να έχω την δυνατότητα να μεταφέρω το σκύλο μου πίσω ή να ρίξω τα καθίσματα και να μεταφέρω ένα ογκώδες αντικείμενο πράγματα που με ένα σεντάν δεν μπορώ να κάνω.
41ex Δημοσ. 5 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2018 Τελικά πήρες κάποιο; Με ενδιαφέρει κι εμένα το θέμα κι έχω παρόμοιες ανάγκες και μπάτζετ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα