Προς το περιεχόμενο

Xiaomi Mi Power Bank 2 10000mAh 12,21€

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 177
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Να πουμε κιολας για οσους το πηραν απο Gearbest οτι το δεμα ειναι Unregistered και ερχεται με Belgium Post.Ξαναλεω ασυνοδευτο.Θα ενημερωνεται μεχρι να βγει απο Κινα,αντε και οταν φτασει αεροδρομιο.

Σε ολους εσας που παραλαβατε, το tracking number που ειχαν δωσει, ενημερωθηκε ποτέ;

Δημοσ.

Να πουμε κιολας για οσους το πηραν απο Gearbest οτι το δεμα ειναι Unregistered και ερχεται με Belgium Post.Ξαναλεω ασυνοδευτο.Θα ενημερωνεται μεχρι να βγει απο Κινα,αντε και οταν φτασει αεροδρομιο.

εμενα δλδ που ποτε δεν εχει ενημερωθει; τι φάση; δεν το εχουν στειλει ποτέ;

http://www.17track.net/el/track?nums=LVS169821000591205

edit. μετά απο συνομιλια μαζι τους στο live chat μολις τωρα, μου απαντησαν αυτό...

οποτε οσοι ακομα δεν εχετε παραλαβει, ριξτε τους ενα φωνηεντο. επρεπε να τους μιλησω εγω για να μου πουν τα ζωα οτι το δεμα ειχε γυρισει πισω σε αυτους...

Tomtop Support 15:48:03

kefu_arrow1.png
Thank you. Checking it now, pls kindly wait for a moment

Tomtop Support 15:48:25

kefu_arrow1.png
Sorry that your parcel was returend back to us due to is hasn't passed custom inspection

Tomtop Support 15:48:32

kefu_arrow1.png
The custom think that battery is dangerous and they will catch fire. So it is not allowed to ship now
  • Like 1
Δημοσ.

οχι ρε σ δεν επρεπε να τους μιλησεις , δεν θα μας στελνουν τωρα...,. 

φιλε μου τι λες; καταλαβες τι εγινε;

ειχα κανει 1 μηνα παραγγελια και δεν ειχε ερθει ποτε το δεμα. κ εστειλα στο online chat τους και μου ειπαν ότι το δεμα μου ειχε επιστραφεί πισω σε αυτούς και δεν μπορουσαν να κανουν κατι αλλο περα από refund. πραγμα που δεν θα το μαθαινα ποτέ και δεν θα μου εκαναν ποτέ refund, αν δεν τους ρωτουσα.

Δημοσ.

Συνεχίζεις να μην καταλαβαίνεις τι λέμε. Το δικό σου δέμα είναι στο αεροδρόμιο. Έχει κολλήσει εκεί όπως και δικό μου δέμα απο 18-7-2017,όπως και πολλών ακόμα. Σε αντίθεση με το δέμα του ανθρώπου που δεν φάνηκε ποτέ στο tracking.Το dispute δεν είναι λύση στην δική σου περίπτωση

ναι φιλε μου καταλαβα, αλλα το γραφω για τα παιδια που μου ειπαν πριν οτι κακως εκανα dispute μετα απο 45ημερες...

Αγόρασε το απο Gearbest με Unregistered επιλογή που είναι το Belgium Post συγκεκριμένα.Δοκιμασμένη μέθοδος για τις μπαταρίες

φιλε μου τι λες; καταλαβες τι εγινε;

ειχα κανει 1 μηνα παραγγελια και δεν ειχε ερθει ποτε το δεμα. κ εστειλα στο online chat τους και μου ειπαν ότι το δεμα μου ειχε επιστραφεί πισω σε αυτούς και δεν μπορουσαν να κανουν κατι αλλο περα από refund. πραγμα που δεν θα το μαθαινα ποτέ και δεν θα μου εκαναν ποτέ refund, αν δεν τους ρωτουσα.

• Like 1
Δημοσ.

Και cafago παραγγελία ,απάντησαν οτι επεστράφη σε αυτούς χωρίς να κάνει καμιά ανανέωση το tr.n. 

Πώς το έμαθες; Τους έχω στείλει 2 μηνύματα και ακόμα δεν έχουν απαντήσει. Πραγματικοί επαγγελματίες.

Δημοσ.

Μιλησα μαζι τους απο το facebook αλλα και με το customer service και μου απαντησαν στο δευτερο μετα απο τρεις ημερες.

Τωρα μενει να τσεκαρω την καρτα αν επεστεψαν τα χρηματα

Δημοσ.

παιδες παντως και τα δικα σας που ειναι τοσο καιρό στο αεροδρόμιο, ανετα μπορει να εχουν παρει τον δρομο της επιστροφης και απλα να μην εχει ενημερωθεί ποτέ το tracking. μιληστε με το live chat τους. απαντουν αμεσα.

Δημοσ.

παιδες παντως και τα δικα σας που ειναι τοσο καιρό στο αεροδρόμιο, ανετα μπορει να εχουν παρει τον δρομο της επιστροφης και απλα να μην εχει ενημερωθεί ποτέ το tracking. μιληστε με το live chat τους. απαντουν αμεσα.

Μην το λες... Σήμερα (24/08) παρέλαβα μια μαλακιουλα από το Gearbest που το είχα παραγγείλει 21/06 και έφτασε Αθήνα 09/07...
Δημοσ.

Μην το λες... Σήμερα (24/08) παρέλαβα μια μαλακιουλα από το Gearbest που το είχα παραγγείλει 21/06 και έφτασε Αθήνα 09/07...

ναι αλλα ηταν μπαταρια; εκει ειναι το θεμα. οι μπαταριες κατα μεγαλο ποσοστο επιστρεφονται. δεν μενουν ξεχασμενες μονο σε σακους. οποτε η πιθανοτητα να μην ειναι ξεχασμενο σε καποιο σακο κ να εχει παρει τον δρομο της επιστροφης, χωρις να το ξερουμε, ειναι πολυ μεγαλη.

Δημοσ.

Οπως ανεφερα και πιο πανω,η ασφαλης μεθοδος για να παραγγειλεις ΚΑΙ να παραλαβεις μπαταρια απο το εξωτερικο αυτη τη στιγμη ειναι η Unregistered επιλογη του Gearbest που ερχεται με Belgium Post.Φυσικα ολα αυτα ειναι ρευστα και αλλαζουν ανα πασα στιγμη.Εδω και εναμισι μηνα ομως ισχυει αυτο που αναφερω

ναι αλλα ηταν μπαταρια; εκει ειναι το θεμα. οι μπαταριες κατα μεγαλο ποσοστο επιστρεφονται. δεν μενουν ξεχασμενες μονο σε σακους. οποτε η πιθανοτητα να μην ειναι ξεχασμενο σε καποιο σακο κ να εχει παρει τον δρομο της επιστροφης, χωρις να το ξερουμε, ειναι πολυ μεγαλη.

Δημοσ.

Να ρωτησω, οσοι τα πηρατε, τα γραμματα στη βάση του powerbank , εκει που γραφει τα mAh κλπ, είναι αχνα οπώς ηταν στα παλια xiaomi powerbank ή εντονα;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...