shodan Δημοσ. 4 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2017 Παρέλαβα και εγώ σήμερα, δεν φόρτωνε η σελίδα από το κινητό για να κάνω verify αλλά είδα στη θύρα USB πως υπάρχει το λογότυπο mi όποτε όλα καλά. 1
Heybro Δημοσ. 4 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2017 Καλορίζικα. Μπράβο στο tomtom. Στο μεταξύ το κουπόνι ισχύει ακόμα πάω να παραγγείλω ένα 20αρι στα 18 ευρώ με πόντους και δεν στέλνει Ελλάδα. Γκαντεμιά. 1
tim2231 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2017 Εγώ στο Ηράκλειο Κρήτης ακόμα να παραλάβω. Ελπίζω να μη με πιάσει το 15Αύγουστο. Με γειές σε όσους παρέλαβαν! 1
arisxar45 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2017 Εγώ Θεσσαλονίκη από 14-7 παραγγελία και 29-7 να φτάνει Ελλάδα ακόμα να παραλάβω. Να ανησυχώ??
tim2231 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2017 Εγώ Θεσσαλονίκη από 14-7 παραγγελία και 29-7 να φτάνει Ελλάδα ακόμα να παραλάβω. Να ανησυχώ?? Και γω στην ίδια φάση είμαι. Κάπου είχα ακούσει οτι με bgpost το δέμα είναι ασυνόδευτο. Όσοι παρέλαβαν τους ήρθε ειδοποίηση απο τα ελτα ή απλά το άφησε ο ταχυδρόμος σε καμιά θυρίδα;
Billator Δημοσ. 9 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2017 Η μέθοδος αποστολής Bpost είναι ειδική για μπαταρίες. Αν κάποιος αγοράζει απο ebay aliexpress μπαταρίες το 80% στέλνονται με αυτον τον τροπο. Είναι untracked κ τελευταία ενημέρωση βγαίνει όταν χτυπιέται ο σάκος στο αεροδρόμιο. Απο εκείνο το μήνυμα θέλει 5-15 μέρες για να φτασει σε μας. Αν αργήσει παραπάνω είναι λόγω οτι κάπου παραπεσε μέσα στα ΕΛΤΑ. Προσωπικά ποτε δεν έχασα παραγγελία με αυτον τον τροπο αποστολής. Αν κάποιος δεν έχει παραλάβει με αυτον τον τροπο και αυτό επαναλαμβάνεται να ξανά κοιτάξει την διεύθυνση του αν είναι σωστή διαφορετικά να μιλήσει στο κεντρικό καταστημα της περιοχής του για το ζήτημα αυτό. Μπορεί τώρα να ξεκίνησε να το χρησιμοποιεί το gearbest αλλά υπάρχει πολύ καιρό αυτός ο τρόπος αποστολής. Ουτε το ίδιο thread διαβάζετε
stelios18120 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2017 Εγω προτεινω ενα lock γιατι δεν προσφερει κατι πλεον 1
Eliaskat Δημοσ. 9 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2017 29/7 αφιξη στην Ελλαδα αλλα δεν εχω παραλαβει ουτε εγω ακομα.... Αθηνα
kallair Δημοσ. 9 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2017 Kαλο σεπτεμβρη δλδ.. ειχα παραγγειλει κ ειχε γινει dispatched 20 ιουλιου κ ακομα αγνοειται η τυχη του.. κριμα κ το ηθελα για τις διακοπες του 15αυγουστου.
arisxar45 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2017 Υπαρχει μια ποντιακη παροιμια. Πρωτα οβγασον και μετα κακαριζον που σημαινει πρωτα δες και μετα φωναξε.μολις γυρισα σπιτι και ειδα το δεματακι μου να με περιμενει κατω.αν και ολοι ελειπαν απο την πολυκατοικια και το αφησε εξω ο ταχυδρομος και ανετα θα μπορουσε να το παρει καποιος.ολα καλα απο μενα.super το powerbank .thanks ts. 2
kallair Δημοσ. 9 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2017 Υπαρχει μια ποντιακη παροιμια. Πρωτα οβγασον και μετα κακαριζον που σημαινει πρωτα δες και μετα φωναξε.μολις γυρισα σπιτι και ειδα το δεματακι μου να με περιμενει κατω.αν και ολοι ελειπαν απο την πολυκατοικια και το αφησε εξω ο ταχυδρομος και ανετα θα μπορουσε να το παρει καποιος.ολα καλα απο μενα.super το powerbank .thanks ts. τραγικος ο ταχυδρομος. εμενα αν δεν με βρει, αφηνει ειδοποιηση και παω από το ταχυδρομειο κ το παιρνω.
kage Δημοσ. 13 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2017 Το verify στα αγγλικα οντως εχει θεμα και δεν ανοιγει στα αγγλικα στις διπλανες γλωσσες δουλευει...νομιζω υπαρχει και app για verify.. Σε μενα μενα το 10αρι μενει μονιμα ανοιχτο το ενα λεντακι απο τα 4!
NewGascp Δημοσ. 22 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2017 Eεεε άντε να πω και εγώ ότι παρέλαβα κλπ Ευχαριστούμε και πάλι τον TS κλπ Νομίζω ήρθε η ώρα να κλειδωθεί το θέμα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα