keysmith Δημοσ. 1 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2017 Και εγώ γνωρίζω ότι υπάρχει πλέον θέμα με τις μπαταρίες. Δεν ξέρω αν είναι 100% κομμένες αλλά υπάρχει θέμα. Φίλος μου δεν του ήρθαν 3 και εμένα 1 τους τελευταίους μήνες. Τυχαίο; Δεν ξέρω αλλά έχω ακούσει ότι δεν τις περνάνε (γιατί; φοβούνται μην είναι "βόμβες" των "πυρήνων")
samsunglife Δημοσ. 1 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2017 Πριν κάνα 2-3 μήνες πάντως το banggood ήταν το μόνο που έστελνε και όντως έχω παραλάβει ένα 9αρι blitzwolf εδώ και κάνα 2μηνο. Παντως αν ήταν να σταματήσει κάπου δεν θα έπρεπε αυτό να γίνει στο αεροδρόμιο αποστολής και όχι άφιξης;;; 1
teoChnologist Δημοσ. 1 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2017 Και εγώ γνωρίζω ότι υπάρχει πλέον θέμα με τις μπαταρίες. Δεν ξέρω αν είναι 100% κομμένες αλλά υπάρχει θέμα. Φίλος μου δεν του ήρθαν 3 και εμένα 1 τους τελευταίους μήνες. Τυχαίο; Δεν ξέρω αλλά έχω ακούσει ότι δεν τις περνάνε (γιατί; φοβούνται μην είναι "βόμβες" των "πυρήνων") Περνάνε αλλα θέλει πολύ ψάξιμο. Πρόσφατα πήρα απο amazon αλλα έψαχνα 3 ημέρες για να βρω πωλητή που να στέλνει Ελλάδα.
stelios18120 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2017 Μεχρι να σας ριξουν το "xray rejected" (Παραγγελια απο banggood και gearbest μεσω nl post) Κοπηκαν στην ολλανδια και πηγαν πισω Εννοειται ο κινεζος μ εκανε full refund (Υποθεση 2.5 μηνων πριν ειναι αυτο γ εμενα και το ιδιο μ εκαναν με 18650 μπαταριες) 1
Billator Δημοσ. 1 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2017 Η μέθοδος αποστολής Bpost είναι ειδική για μπαταρίες. Αν κάποιος αγοράζει απο ebay aliexpress μπαταρίες το 80% στέλνονται με αυτον τον τροπο. Είναι untracked κ τελευταία ενημέρωση βγαίνει όταν χτυπιέται ο σάκος στο αεροδρόμιο. Απο εκείνο το μήνυμα θέλει 5-15 μέρες για να φτασει σε μας. Αν αργήσει παραπάνω είναι λόγω οτι κάπου παραπεσε μέσα στα ΕΛΤΑ. Προσωπικά ποτε δεν έχασα παραγγελία με αυτον τον τροπο αποστολής. Αν κάποιος δεν έχει παραλάβει με αυτον τον τροπο και αυτό επαναλαμβάνεται να ξανά κοιτάξει την διεύθυνση του αν είναι σωστή διαφορετικά να μιλήσει στο κεντρικό καταστημα της περιοχής του για το ζήτημα αυτό. Μπορεί τώρα να ξεκίνησε να το χρησιμοποιεί το gearbest αλλά υπάρχει πολύ καιρό αυτός ο τρόπος αποστολής. 1
mpampis2013 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2017 Εμενα για κινητο που το πηρα 90 ευρω μου το κοστολογησαν 100 και πληρωσα 36 ευρω φορο +15 αποθηκευση Συνολο 51 ευρω εξτρα Φερνω πραγματα απο Κινα εδω και 5-6 χρονια και πρωτη φορα μου το σταματησαν με απλο ταχυδρομειο
Billator Δημοσ. 1 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2017 Εμενα για κινητο που το πηρα 90 ευρω μου το κοστολογησαν 100 και πληρωσα 36 ευρω φορο +15 αποθηκευση Συνολο 51 ευρω εξτρα Φερνω πραγματα απο Κινα εδω και 5-6 χρονια και πρωτη φορα μου το σταματησαν με απλο ταχυδρομειο. Τον τελευταίο σχεδόν 1 χρονο έχουμε πρόβλημα γενικά με τα συστημένα δέματα απο τα ΕΛΤΑ δεν είναι κάτι καινούριο. Αν είναι το πρωτο που μπαίνει να θεωρείς τον εαυτό σου απλα πολύ τυχερό Αν το πήρες μέσω ΕΛΤΑ 39€ βγαίνει (24€ ΦΠΑ +15€ τέλη+δασμοί αν στο κοστολογησαν 100€). Ο τροπος αποστολής για τις μπαταρίες του θέματος σίγουρα δεν εμπίπτει σε δασμούς. Μέχρι τώρα δεν έχουμε κανένα κρούσμα τελωνείου σε ασυνοδευτα δέματα.
Desouler Δημοσ. 1 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2017 Από gearbest τώρα flash sale λέει €14.60: http://www.gearbest.com/power-banks/pp_492338.html Προσφορά δεν το λες, αλλα το πιο βασικό ότι σε εμένα τουλάχιστον την δέχτηκε την παραγγελία και δεν μου έβγαλε το γνωστό μήνυμα οτι δεν μπορεί να στείλει Ελλάδα λόγο μπαταριών. 2
Billator Δημοσ. 1 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2017 Από gearbest τώρα flash sale λέει €14.60: Βγαίνει 14,43 ευρω αν κάποιος μπορεί να μοιράσει επιτυχημένα το link από το email του gearbest. Όχι ότι έχει διαφορά μεγάλη απλά το αναφέρω. http://prntscr.com/g354m3
Looter Δημοσ. 2 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2017 Παραγγελία 17 Ιουλίου το 20άρι από tomtop. Σήμερα ήρθε κανονικά χωρίς τελωνείο , κλπ στην πόρτα μου. Γνήσιο 100% Ευχαριστώ.
Heybro Δημοσ. 2 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2017 Παραγγελία 17 Ιουλίου το 20άρι από tomtop. Σήμερα ήρθε κανονικά χωρίς τελωνείο , κλπ στην πόρτα μου. Γνήσιο 100% Ευχαριστώ. Τυχερέ στα 17 και κάτι να υποθέσω? Έπρεπε να το τσιμπήσω έτοιμος ήμουν να πατήσω το κλικ στα 17.40 με κάτι πόντους που είχα. Καλορίζικο από τα καλύτερα power bank που μπορείς να πάρεις σε εξαιρετική τιμή.
akou Δημοσ. 2 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2017 Καλημερα εμενα μου ηρθε σημερα Mi Power Bank 2 10000mAh . Δεν είμαι σίγουρος αν είναι όμως αν είναι αυθεντικό. Έχω αγοράσει ίδιο από Ελλάδα. Βλέπω μια μικρή διάφορα στο χρώμα και στο πόσο έντονα χτυπημένα είναι τα γράμματα και τα ανάγλυφα στις πλευρές και τα τυπωμένα στο πάνω και κάτω μέρος. Επίσης μου δημιουργείτε η αίσθηση ότι είναι ελάχιστα πιο παχύ. Υπάρχει κάποιος τρόπος να τσεκάρω αν είναι αυθεντικό σίγουρα ? Ευχαριστώ
tim2231 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2017 καλημέρα, όσοι παραλάβατε ήταν από ελτα; υπήρχε κίνηση στο tracking number ;
drade Δημοσ. 2 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2017 Καλημερα εμενα μου ηρθε σημερα Mi Power Bank 2 10000mAh . Δεν είμαι σίγουρος αν είναι όμως αν είναι αυθεντικό. Έχω αγοράσει ίδιο από Ελλάδα. Βλέπω μια μικρή διάφορα στο χρώμα και στο πόσο έντονα χτυπημένα είναι τα γράμματα και τα ανάγλυφα στις πλευρές και τα τυπωμένα στο πάνω και κάτω μέρος. Επίσης μου δημιουργείτε η αίσθηση ότι είναι ελάχιστα πιο παχύ. Υπάρχει κάποιος τρόπος να τσεκάρω αν είναι αυθεντικό σίγουρα ? Ευχαριστώ για πες μας το συμπέρασμα, αν έχεις βγάλει...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα