kallair Δημοσ. 26 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2017 Οπως ανεφερα και πιο πανω,η ασφαλης μεθοδος για να παραγγειλεις ΚΑΙ να παραλαβεις μπαταρια απο το εξωτερικο αυτη τη στιγμη ειναι η Unregistered επιλογη του Gearbest που ερχεται με Belgium Post.Φυσικα ολα αυτα ειναι ρευστα και αλλαζουν ανα πασα στιγμη.Εδω και εναμισι μηνα ομως ισχυει αυτο που αναφερω Αν διαβασες πιο πανω, και σε εμας με αυτη την μεθοδος το εστειλαν κ καποιοι φαγαμε Χ.
Elmago1925 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2017 Εγώ διάβασα αλλά εσύ μάλλον όχι.Ξαναλέω λοιπόν.Απο Gearbest.Εσυ απο TomTop το πηρες το Power Bank και επειδη υποθέτω θα με ρωτήσεις,ναι παίζει ρόλο και το κατάστημα Αν διαβασες πιο πανω, και σε εμας με αυτη την μεθοδος το εστειλαν κ καποιοι φαγαμε Χ.
thanos_gr Δημοσ. 27 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2017 Λοιπόν, παραγγελία από Gearbest το Xiaomi 10000mah v2 στις 23/8. Την επόμενη ημέρα, 24/8, το status της παραγγελίας έγινε refunded (χθές επιστραφήκαν και τα λεφτά στην κάρτα). Δεν ξέρω, να με θεωρήσω άτυχο που ούτε καν εστάλη η παραγγελία ή τυχερό γιατί δε μπήκα στην ταλαιπωρία να περιμένω κάτι που τελικά δεν θα έφτανε ποτέ; Το σίγουρο είναι ότι έχει γίνει χαμός με επιστροφές μπαταριών από το αεροδρόμιο πίσω στην Κίνα και ένας ένας οι τρόποι αποστολής (και μαζί και τα μαγαζιά που στέλνουν), "σβήνουν".
Elmago1925 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2017 Δεν σου εστειλαν μηνυμα να σε ενημερωσουν για ποιο λογο εγινε Refund? Δεν σημαινει απαραιτητα οτι εγινε επειδη πηρες μπαταρια.Μπορει να ξεστοκαραν.Εγω παρηγγειλα μια στις 21 και ειναι καθοδον Λοιπόν, παραγγελία από Gearbest το Xiaomi 10000mah v2 στις 23/8. Την επόμενη ημέρα, 24/8, το status της παραγγελίας έγινε refunded (χθές επιστραφήκαν και τα λεφτά στην κάρτα). Δεν ξέρω, να με θεωρήσω άτυχο που ούτε καν εστάλη η παραγγελία ή τυχερό γιατί δε μπήκα στην ταλαιπωρία να περιμένω κάτι που τελικά δεν θα έφτανε ποτέ; Το σίγουρο είναι ότι έχει γίνει χαμός με επιστροφές μπαταριών από το αεροδρόμιο πίσω στην Κίνα και ένας ένας οι τρόποι αποστολής (και μαζί και τα μαγαζιά που στέλνουν), "σβήνουν".
thanos_gr Δημοσ. 27 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2017 Δεν σου εστειλαν μηνυμα να σε ενημερωσουν για ποιο λογο εγινε Refund? Δεν σημαινει απαραιτητα οτι εγινε επειδη πηρες μπαταρια.Μπορει να ξεστοκαραν.Εγω παρηγγειλα μια στις 21 και ειναι καθοδον Όχι, το μόνο email που έλαβα ήταν ότι επιβεβαιώθηκε η παραγγελία, η πληρωμή κτλ. Για το refund τίποτα, απλώς εμφανίστηκε ως status στο site. Κι εγώ θεώρησα ότι θα είναι λόγω του θέματος με τις μπαταρίες και δεν ασχολήθηκα παραπάνω. Θα ρωτήσω και θα ενημερώσω.
Looter Δημοσ. 27 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2017 Το σίγουρο είναι ότι έχει γίνει χαμός με επιστροφές μπαταριών από το αεροδρόμιο πίσω στην Κίνα και ένας ένας οι τρόποι αποστολής (και μαζί και τα μαγαζιά που στέλνουν), "σβήνουν". Η ΚΙΝΑ ΔΕ ΘΑ ΣΒΗΣΕΙ ΠΟΤΕ!!! ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ!!!!
Elmago1925 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2017 Για ρωτα να δουμε τι θα σου πουν.Παραξενο που δεν ενημερωσαν απο μονοι τους Όχι, το μόνο email που έλαβα ήταν ότι επιβεβαιώθηκε η παραγγελία, η πληρωμή κτλ. Για το refund τίποτα, απλώς εμφανίστηκε ως status στο site. Κι εγώ θεώρησα ότι θα είναι λόγω του θέματος με τις μπαταρίες και δεν ασχολήθηκα παραπάνω. Θα ρωτήσω και θα ενημερώσω. Εχω αρχισει να πιστευω οτι μετα απο πυρηνικη καταστροφη μαζι με τις κατσαριδες θα επιζησουν και τα κινεζομαγαζα και δεν αστειευομαι!! Η ΚΙΝΑ ΔΕ ΘΑ ΣΒΗΣΕΙ ΠΟΤΕ!!! ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ!!!!
kallair Δημοσ. 28 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2017 Εγώ διάβασα αλλά εσύ μάλλον όχι.Ξαναλέω λοιπόν.Απο Gearbest.Εσυ απο TomTop το πηρες το Power Bank και επειδη υποθέτω θα με ρωτήσεις,ναι παίζει ρόλο και το κατάστημα Tι διαφορα εχει belgium post for batteries από tomtop σε σχέση με από gearbest;
thanos_gr Δημοσ. 28 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2017 Μου ήρθε απάντηση από Gearbest, για την ακύρωση της παραγγελίας, σήμερα το πρωί. Κατ' αρχάς η πληρωμή της παραγγελίας έγινε μέσω προπληρωμένης κάρτας. Από το Gearbest, λοιπόν, μου λένε ότι έλαβαν μήνυμα από την τράπεζα ότι η συναλλαγή δεν είναι επικυρωμένη (verified) και ότι, κατά συνέπεια, δε μπορούν να κάνουν δεκτή ανεπιβεβαίωτη συναλλαγή. Δεν έχω ιδέα τη σημαίνει πρακτικά "not verified". Το μόνο που ξέρω είναι ότι μια δεύτερη παραγγελία στο Geekbuying, την ίδια ημέρα, προχώρησε κανονικότατα.
Elmago1925 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2017 Η διαφορα ειναι οτι οι μπαταριες ειναι ενα ευαισθητο θεμα πλεον και υπαρχει ειδικη συνεννοηση αναμεσα στο καταστημα και την εκαστοτε ταχυδρομικη υπηρεσια για την αποστολη.Και σε αυτο το κομματι το Gearbest ειναι πιο αξιοπιστο αποδεδειγμενα Tι διαφορα εχει belgium post for batteries από tomtop σε σχέση με από gearbest; 1
georgep800 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2017 Καλησπέρα, Ισχύει η προσφορά σε κάποιο απο τα καταστήματα; Στο tomtop το βγάζει 23.99.
dimigar Δημοσ. 29 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2017 Τώρα όμως: This item can't be shipped to Greece
Galaxy Δημοσ. 30 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2017 Απο Gearbest και εγώ παρέλαβα πριν καμιά βδομάδα και μάλιστα έκανε 14 μέρες μόνο για να έρθει , απο την ημερομηνία παραγγελίας . 1
georgep800 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2017 ξανα στα 13,40 στο gearbest Έχεις link; Εμενα το βγάζει €21.31
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα