xRs Δημοσ. 14 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2017 (επεξεργασμένο) Καλημέρα, Ότι λέει ο τίτλος. Το Samsung Gear S3 Frontier στα 239 ευρώ (τιμή γερμανίας) από το amazon.de Μαζί με μεταφορικά και ελληνικό ΦΠΑ στα 257 ευρώ (262 με express shipping) Site: https://www.amazon.de/gp/product/B01LF0T51I Τιμή στα εδώ μαγαζιά από 354 ευρώ Site: http://www.skroutz.gr/s/10233579/Samsung-Gear-S3-Frontier.html Επεξ/σία 17 Ιουλίου 2017 από xRs 2
Socratis_g Δημοσ. 14 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2017 Πολύ καλή τιμή! το ρολόι κάνει τα πάντα. Το μοναδικό μεγάλο ελάτωμα που έχει είναι η στεφάνη του. Είναι ΠΟΛΥ χαλαρή, με αποτελεσα με το παραμικρό να ενεργοποιήται η οθόνη και να μπαίνει στο μενού χωρίς να το θες. Γενικά σε αυτά τα λεφτά αν καποιος ψάχνεται για smartwatch, είναι κορυφαίο.
spacestar Δημοσ. 14 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2017 thanks TS και είχα στεναχωρηθεί λίγο που έχασα την προσφορά από prime day (235)
duende Δημοσ. 14 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2017 Πολύ καλή τιμή! το ρολόι κάνει τα πάντα. Το μοναδικό μεγάλο ελάτωμα που έχει είναι η στεφάνη του. Είναι ΠΟΛΥ χαλαρή, με αποτελεσα με το παραμικρό να ενεργοποιήται η οθόνη και να μπαίνει στο μενού χωρίς να το θες. Γενικά σε αυτά τα λεφτά αν καποιος ψάχνεται για smartwatch, είναι κορυφαίο. το βασικοτερο μειονεκτημα για μενα ειναι οτι η στεφανη εχει ενα σατινε φινιρισμα το οποιο χαραζεται μονο που το κοιτας. το δικο μου γρατζουνιστηκε μολις τη δευτερη μερα. εχω αγορασει ενα ανταλλακτικο σετ απο κορεα για να το αντικαταστησω καποια στιγμη, αλλα θα μπορουσαν να το εχουν φτιαξει καλυτερα. επισης, απο πλευρας εφαρμογων ειναι χιλιομετρα πισω απο android wear. σχεδον κανεις δεν ασχολειται με το tizen. ευτυχως τα πολυ βασικα τα εχει built-in
gidi Δημοσ. 15 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2017 Πραγματικά αξίζει σε αυτή την τιμή. Όμως έχω Iphone όποτε no go για εμένα.
imvrios Δημοσ. 15 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2017 Σε αυτά τα χρήματα σκέφτομαι να το αγοράσω. Μία ερώτηση για κάποιο κάτοχο: στα reviews διάβασα στα αρνητικά ότι είναι βαρύ, το οποίο για εμένα είναι πολύ μεγάλο μειονέκτημα. Το καταλαβαίνετε στο χέρι σας, κουράζει ή μετά από κάποιο διάστημα το συνηθίζεις; Ιδανικά για εμένα δε θα ήθελα καν να καταλαβαίνω την ύπαρξη του. Τώρα χρησιμοποιώ ως tracker ένα Fitbit Alta. Εννοείται ότι δεν έχει καμία σχέση με το Frontier ούτε σε ποιότητα κατασκευής, ούτε σε features ούτε σε τίποτε. Αλλά μου αρέσει που είναι ελαφρύ σαν πούπουλο και δε νιώθω καμία πίεση στον καρπό μου. Και κάτι ποιο εξειδικευμένο: ξέρει κανεί αν τα δεδομένα από τη fitbit μπορούν να γίνουν import στο s health; Έχω ιστορικό κάποιων χρόνων και θα ήθελα να διατηρήσω τη συνέχεια.
DimitrisDrama Δημοσ. 16 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2017 ειμαι γερμανια και ήθελα να το παρω μερες τωρα αλλα 350 ηταν πολλα τωρα με αυτην την τιμη .... ρε φιλεεεε το σκέφτομαι πολυ αν αξιζει τελικα η αγορά ειχα το φιτ 2 ειχα και τα παλιά αλλα ολα κράτησα πολύ λίγο λόγο χρησιμότητας ενώ μου αρεσει δεν μου ειναι χρήσιμο
averel01 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2017 Φίλε μου είχα το s3 και το έδωσα .ωραίο είναι στην αρχή αλλά μετά το βαριέσαι! Άσε που θέλει φόρτιση κάθε 3 με 4 μέρες. Πήρα ένα garmin και σώθηκα. Μια φορά στο δίμηνο το φορτίζω.
DimitrisDrama Δημοσ. 16 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2017 σκεφτηκα να το παρω και αν δεν μου κανει σε εναν μηνα κατεβαινω να το πουλησω... ενταξει 3 4 μερες με ανοιχτο το bt ??? και ειδοποιήσεις ..? καλα το garmin εννοιται ειναι εργαλείο
zourman1981 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2017 Και κάτι ποιο εξειδικευμένο: ξέρει κανεί αν τα δεδομένα από τη fitbit μπορούν να γίνουν import στο s health; Έχω ιστορικό κάποιων χρόνων και θα ήθελα να διατηρήσω τη συνέχεια.Για Android δες το syncmytracksΈκανα ακριβώς την ίδια δουλειά με Nike+ Και όχι απλά τα κάνει import αλλά τα συγχρονίζει κιόλας Δλδ τρέχω με πχ Strava και βλέπω τα αποτελέσματα στο Nike+ και στο Endomondo που τα έχω βάλει να συντονίσουν
Giannis316 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2017 Ευχαριστώ TS! Πήρα χθες ένα, η τιμή έχει πάει τώρα στα 323 από Amazon! Να σε καλά!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα