voltmod Δημοσ. 14 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2017 Το Google Drive τώρα είναι ένα ακόμα πιο χρήσιμο εργαλείο αφού είναι σε θέση να κρατήσει αντίγραφα ασφαλείας όλων των αρχείων σου που δεν μπορείς να ρισκάρεις να χάσεις. Όπως είχε υποσχεθεί, η Google διέθεσε το χαρακτηριστικό Backup & Sync για υπολογιστές Mac και Windows. Πρόκειται για μια απλούστερη λύση προστασίας των πολύτιμων αρχείων σας στο σύννεφο – ουσιαστικά ενοποιεί τη δυνατότητα δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας των φωτογραφιών σας του Google Photos app με τη λειτουργικότητα του Drive επιτρέποντας το backup των φακέλων που επιθυμείτε. O χρήστης του Backup & Sync έχει την δυνατότητα να δημιουργήσει αντίγραφα ασφαλείας των αρχείων του από οποιοδήποτε φάκελο επιθυμεί να είναι συγχρονισμένος με τον τον λογαριασμό του στην υπηρεσία Google Drive. Τώρα λοιπόν δεν χρειάζεται να ανησυχείτε αν θα επιβιώσουν οι φωτογραφίες σας από κάποιο crash στο PC ή τα πολύτιμα έγγραφα και αρχεία σας. Το app προσφέρεται δωρεάν ωστόσο θα χρειαστείτε αρκετό χώρο στο Google Drive αν είστε αποφασισμένοι να ανεβάσετε πολλά δεδομένα. Να αναφέρουμε, ότι αργότερα μέσα στη χρονιά η Google πρόκειται να ανακοινώσει και την επιχειρησιακής κλάσης έκδοση του Backup & Sync που θα έχει την ονομασία Google Drive File Stream. Site: Engadget
Neg Δημοσ. 14 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2017 "Όλα τα αρχεία" όχι ευχαριστώ προτιμώ τον εξωτερικό μου δίσκο. 12
patrickdrd Δημοσ. 14 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2017 ε, ενταξει, χρησιμο ειναι κι αυτο για επιλεγμενα αρχεια, μην ξεχναμε και τα χαλια upload speeds που μας δινουν οι παροχοι, για να ανεβει ολοκληρος δισκος θα θελει κανα μηνα... anyway, εμεις που εχουμε το google drive λοιπον και συγχρονιζουμε κατι λιγους φακελους πρεπει να κανουμε κατι; θα ενημερωθει μονη της η νεα εκδοση; 1
defacer Δημοσ. 14 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2017 Βολικό θα ήταν, αλλά αυτή τη στιγμή πληρώνω ετησίως $60 για CrashPlan (unlimited space, χρησιμοποιώ κάπου 700G), και το 1TB plan της Google είναι 100 ευρώ. The value isn't quite there yet... όχι ευχαριστώ προτιμώ τον εξωτερικό μου δίσκο. Live by the sword die by the sword. 6
nhzt Δημοσ. 14 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2017 Έχω αρχεία και φακέλους που συγχρονιζουν μολις ανοιγω το pc. Δεν καταλαβαίνω την διαφορά από αυτό που υπάρχει σήμερα. 2
Manos Petrucci Δημοσ. 14 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2017 (επεξεργασμένο) Αυτό το ότι, υποτίθεται, δεν θέλετε να μοιραστείτε φωτογραφίες σας με την CIA, είναι μια αυθυποβολή σημαντικότητας... Ότι τους είστε ιδιαίτερα - πληροφοριακά πολύτιμοι... Σιγά ρε. Μου γίνατε όλοι Jason Bourne... Επεξ/σία 14 Ιουλίου 2017 από Manos Petrucci 12
kostas_crete Δημοσ. 14 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2017 Βολικό θα ήταν, αλλά αυτή τη στιγμή πληρώνω ετησίως $60 για CrashPlan (unlimited space, χρησιμοποιώ κάπου 700G), και το 1TB plan της Google είναι 100 ευρώ. The value isn't quite there yet... Το gimmick / πλεονέκτημα της Google είναι ότι σου προσφέρει άμεσο integration με το οικοσύστημα της, με ότι συνεπάγεται αυτό. 2
panosveto12 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2017 Σε ορισμένα κρατοι όπως η Κίνα είναι block οτιδήποτε έχει σχέση με την google . 2
freegr Δημοσ. 14 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2017 Πόσο είναι ο διαθέσιμος χώρος, μπορεί να πάρει αντίγραφο του δίσκου και δεδομένου ότι είναι προσβάσιμος από παντού μπορει να γίνει επαναφορά όλων των φακέλων μόλις αλλάξεις λειτουργικό;
zedsdead Δημοσ. 14 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2017 Αυτό το ότι υποτίθεται δεν θέλετε να μοιραστείτε φωτογραφίες σας με την CIA είναι μια αυθυποβολή σημαντικότητας... Ότι τους είστε ιδιαίτερα πληροφοριακά πολύτιμοι... Σιγά ρε. Μου γίνατε όλοι Jason Bourne... Ενώ εσύ φαντάζομαι αφήνεις τους πάντες να ψάχνουν τα συρτάρια του σπιτιού σου... 2
defacer Δημοσ. 14 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2017 Το gimmick / πλεονέκτημα της Google είναι ότι σου προσφέρει άμεσο integration με το οικοσύστημα της, με ότι συνεπάγεται αυτό. Και αυτός είναι ο λόγος που έχω 100G storage plan και στη Google. Απλά όσον αφορά το backup συγκεκριμένα έχουν λιγότερα features και μεγαλύτερο κόστος. Ενώ εσύ φαντάζομαι αφήνεις τους πάντες να ψάχνουν τα συρτάρια του σπιτιού σου...Πέρα από το γελοίο της αναλογίας που κάνεις, ας πούμε ότι έχεις δίκιο και είναι ακριβώς έτσι. Τότε υποθέτω εσύ το email σου το κάνεις host ο ίδιος σε σέρβερ που επίσης διαχειρίζεσαι εξολοκλήρου ο ίδιος; Και Facebook εννοείται ότι δεν έχεις έτσι; I thought so.
nick_gr2 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2017 Αυτό το ότι υποτίθεται δεν θέλετε να μοιραστείτε φωτογραφίες σας με την CIA είναι μια αυθυποβολή σημαντικότητας... Ότι τους είστε ιδιαίτερα πληροφοριακά πολύτιμοι... Σιγά ρε. Μου γίνατε όλοι Jason Bourne...
nick_gr2 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2017 Ενώ εσύ φαντάζομαι αφήνεις τους πάντες να ψάχνουν τα συρτάρια του σπιτιού σου... στο 99,999% των περιπτώσεων αυτών που διαρρηγνύουν τα ιματια τους για τη διασφάλιση του privacy και των προσωπικών τους δεδομένων, κανείς δεν ενδιαφέρεται για τα "συρτάρια" τους. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα