SPANK Δημοσ. 14 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2017 Φίλε spank αν θέλεις μου απαντάς, αλλά γιατί άφησες ένα καλύτερο τηλ. Τουλάχιστον στο antutu Για να πας σε αυτό; Antutu Βαθμολογία 56.500 Επιδόσεις καλύτερες από το 82% των συσκευές. Antutu Βαθμολογία 78.252 (Antutu v6) Επιδόσεις καλύτερες από το 88% των συσκευές. Δεν με απασχολούν τα νούμερα απο το antutu κτλπ και ποτε δεν έχω ασχοληθεί , το θέμα ειναι πως πάει το τηλέφωνο και η κάθε συσκευή σε πραγματική χρήση απο εκει και πέρα τα benchmarks ειναι για αλλους. Προσωπικά για εμένα το τηλέφωνο ειναι πολύ γρήγορο στις περισσότερες λειτουργίες του , το μόνο αρνητικό ειναι οτι δεν εχει τοσο μεγάλη μπαταρία οσο το xiaomi. Όσο για το xiaomi δεν το άφησα για να πάρω αλλο αλλα επειδή χάλασε το μικρόφωνο ειχε διάφορα κολλήματα δεν έγραφε στην sd πλέον κτλπ , οταν κατι μου βγάζει πρόβλημα απλα δοκιμάζω και κατι αλλο. Δεν λέω οτι το xiaomi δεν ειναι καλό απεναντίας απλα εμενα δεν μου βγήκε καλο
TonyMontana7 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2017 Να ρωτήσω και κάτι άλλο που κατάφερα να διαλευκάνω; Notification led έχει η συσκευή;
keysmith Δημοσ. 15 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2017 τα huawai ιστερούν σε φιλοσοφία σχεδίασης σε σχέση με τα xiaomi στα α) το emui είναι κάπως χειρότερο από το miui (πχ έλειψη αρκετών widget) το οποίο όμως μικρός το κακό καθώς με τόσες εφαρμογές στο play κάτι θα βρεις να το φτιάξεις. β) δεν έχουν πλήκτρα capacitive ακριβώς κάτω από την οθόνη αλλά μέσα σε αυτήν το οποίο "τρώει" από το ωφέλιμο της σε πολλά σενάρια χρήσης. Οι μπαταρίες μάλλον είναι "χειρότερες" (σίγουρα σε mA αλλά και σαν σύνολο με βάση την κατανάλωση των συσκευών). Σε κάμερες είναι λίγο καλύτερα ωστόσο στην ίδια κατηγορία τιμής (όχι όμως σημαντικά).
adi32 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2017 αυτο με τα πληκτρα μεσα στην οθονη δε μου αρεσει καθολου
SPANK Δημοσ. 15 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2017 Να ρωτήσω και κάτι άλλο που κατάφερα να διαλευκάνω; Notification led έχει η συσκευή; Έχει κανονικα για οτι ειδοποίηση θέλεις
enigma84 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2017 Τιμή. Περίπου 50€ διαφορά. Δεν είναι όμως μόνο το 1gb. Πιο σημαντικό θεωρώ τα 32gb μνήμης τους p10 lite.
AggelosTz Δημοσ. 15 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2017 Να ρωτήσω κάτι. Ποια η διαφορά του P8lite(2017), P9lite, P9 lite 2017 και P10 lite?? γιατί πολλά lite μαζεύτηκαν και δεν καταλαβαίνω? 1
zaharias13 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2017 Στο skroutz δεν βλέπω να υπάρχει το huawei p9 lite 2017
sunChris Δημοσ. 17 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2017 Να ρωτήσω κάτι. Ποια η διαφορά του P8lite(2017), P9lite, P9 lite 2017 και P10 lite?? γιατί πολλά lite μαζεύτηκαν και δεν καταλαβαίνω? P8lite (2017) και P9 lite (2017) είναι η ίδια συσκευή ουσιαστικά. P9 lite και P10 lite είναι δύο διαφορετικές συσκευές.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα