bikey77 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουλίου 2017 O Hellio και γενικα οι mtk επεξεργαστες ειναι μακραν οι χειροτεροι,για αυτο και ειναι και πολυ οικονομικοι επεξεργαστες για κινητα και ταμπλετς. Καταρχας σε οτι κινητο εχει mtk μενει για μια ζωη με το ιδιο λειτουργικο,δεν παιρνει ποτε major update. Το ότι έχει δέκα πυρήνες δεν σημαίνει ότι είναι και γρήγορο. Χιλιες φορες να εδινες λιγα λεφτα παραπανω και να επερνας την εκδοση με snapdragon για να μην εχεις γενικα θεματα. Εγω εχω για daily use το Xiaomi Mi Max με τον snapdragon 650,δεν κολλαει πουθενα και το εχω και για παιχνιδια γενικα. Φίλε το κινητό πάει άνετα και γρήγορα στα πάντα, μόνο στα παιχνίδια έχει θέμα. Όταν το πήρα δεν είχε κυκλοφορήσει ακόμη η έκδοση με snapdragon, δεν ήταν θέμα χρημάτων.
Fulgore Δημοσ. 15 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2017 Έχω φίλο με το εν λόγω κινητό που λιώνει hearthstone άρα αλλού είναι το θέμα. Επίσης στο gsmarena βγαίνει στα benchmarks ίδιο με το redmi note 3 με snapdragon 650, γιατί παρόλο που τα γραφικά mali των mediatek είναι χειρότερα,κερδίζει overall λόγω ισχύος επεξεργαστή. Και ένα ελληνικό https://m.youtube.com/watch?v=CYm1YnOdAXc
bikey77 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουλίου 2017 Κι εγώ αδυνατώ να πιστεψω ότι είναι θέμα αδύναμου hardware.
tsilitheo1 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2017 Και 'γω εξακολουθω να πιστευω οτι ειναι θεμα cache
Drake27 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2017 Απο recovery clear cache Έλα που τα Xiaomi δεν σου επιτρέπουν να μπεις στο recovery. Πρέπει να τα ξεκλειδώσεις για να σε αφήσουν να μπεις recovery.
tsilitheo1 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2017 Έλα που τα Xiaomi δεν σου επιτρέπουν να μπεις στο recovery. Πρέπει να τα ξεκλειδώσεις για να σε αφήσουν να μπεις recovery. Το γνωριζω. Πιθανολογω οτι οπως οι περισσοτεροι,το εχει. Αλλωστε φαινεται οτι γνωριζει. Μιλαει για dalvik 1
bikey77 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουλίου 2017 Αργησα να απαντήσω καθώς ελειπα σ/κ. Κατ αρχας, ευχαριστώ όλους για τις συμβουλές. Dalvik ξέρω τι είναι, όμως στο κινητό μου δεν έχω καταφέρει να μπω.
ziaba Δημοσ. 17 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2017 Αργησα να απαντήσω καθώς ελειπα σ/κ. Κατ αρχας, ευχαριστώ όλους για τις συμβουλές. Dalvik ξέρω τι είναι, όμως στο κινητό μου δεν έχω καταφέρει να μπω. τότε θα πρεπε να ξέρεις πως από lollipop και μετά έχει καταργηθεί
bikey77 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 18 Ιουλίου 2017 τότε θα πρεπε να ξέρεις πως από lollipop και μετά έχει καταργηθεί Sorry φίλε, όχι δεν παρακολουθώ τα changelogs κάθε έκδοσης. Άλλο ξέρω τι είναι dalvik, άλλο ξέρω κάθε έκδοση Android τι αλλαγές έχει. Χρήσιμη η πληροφορία σου, ευχαριστώ για το tip.
bikey77 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 18 Ιουλίου 2017 Για να συνοψίσουμε, σε Android MM ποια cache καθαρίζουμε και πως αποκτουμε πρόσβαση στις αντίστοιχες επιλογες; Με Lollipop στο Moto G μου τα ειχα κανει αρκετες φορες, σε MIUI 8 όμως δεν βρίσκω ακρη καθώς ότι διαβαζω τελικά δεν μπορώ να το κάνω... οπως πχ boot με power + vol down.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα