Προς το περιεχόμενο

Xiaomi Redmi Note 4 Helio - Game crashing

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω το κινητό του τίτλου, στοιχεία του οποίου βλέπετε και στο screenshot παρακάτω.

Γενικά μιλώντας, το κινητό πάει σφαίρα, κολλήματα μηδέν, υπάρχει όμως ένα θέμα με τα παιχνίδια. Συγκεκριμένα, όποιο παιχνίδι κι αν εχω εγκαταστήσει, crashάρει πριν καν ξεκινήσει, δεν φτάνω δηλαδή ούτε στο αρχικό μενού του παιχνιδιού.

Δεν έχω βρει κάτι αντίστοιχο σαν πρόβλημα στο internet, μήπως κάποιος έχει συναντήσει το ίδιο πρόβλημα και αν ναι, υπάρχει λύση;

Screenshot: http://imgur.com/a/5NGWY

post-56513-0-22945900-1500015384_thumb.png

Δημοσ.

Βλέπω έχεις Official rom.

Το συγκεκριμένο κινητό επειδή φοράει τον Hellio επεξεργαστή δεν φημίζεται για τα παιχνίδια.

Επειδή το είχα και γω παλιότερα (για ένα φεγγάρι)και εγώ είχα τέτοιου είδους θέματα ,όπως και με την θερμοκρασία.

Καλύτερα να είχες ένα με snap επεξεργαστή να κάνει και καλύτερη διαχείριση.

Δημοσ.

Ναι, ο snap είναι καλύτερος, αλλά να μην ξεκινούν καν τα παιχνίδια είναι πρόβλημα. Τέτοιο θέμα δεν είχα ποτέ σε Galaxy core.

Θα ήθελα να μου πει κάποιος αν είναι θέμα kernel η κάτι που να μπορώ να αλλάξω πχ custom rom.

Δημοσ.

Ότι και να κάνεις δεν θά αλλάξει κάτι.

Το μόνο που μπορείς είναι να του κάνεις ένα factory reset .

Μπορεί έτσι να ξεκολλήσει....

Δημοσ.

Suruman, μπορείς σε παρακαλώ να με βάλεις λίγο περισσότερο στη λογική σου και να μου πεις γιατί πιστεύεις πως δεν αλλάζει κάτι πάρα μόνο με factory reset;

Δημοσ.

Το factory reset θα το κάνεις μπας και έχει "κολλήσει" ο επεξεργαστής και να καθαρίσουν κάποια άχρηστα δεδομένα που προκαλούν κάποιο ίσως πρόβλημα .

Επίσης kernel και custom rom να αλλάξεις δεν νομίζω να κάνεις κάτι .

Η αρχιτεκτονική του κινητού είναι αυτή και δεν αλλάζει.

Στα χαρτιά μπορεί να φαίνεται δυνατό αλλά στην πράξει υπάρχουν αρκετά θεματακια.

Ο Hellio είναι για μένα ξεχασμένος όπως βλέπεις και στις επόμενες αναβάθμισης δεν θα πάρει την έκδοση 7.

Ας είναι καλά η κοινότητα που παίρνει τις εκδόσεις και της προσαρμόζει σε κινητα που δεν θα έχουν αυτή την δυνατότητα.

Δημοσ.

Είναι ήδη καθαρή...

Το factory reset θα το κάνεις μπας και έχει "κολλήσει" ο επεξεργαστής και να καθαρίσουν κάποια άχρηστα δεδομένα που προκαλούν κάποιο ίσως πρόβλημα .

Επίσης kernel και custom rom να αλλάξεις δεν νομίζω να κάνεις κάτι .

Η αρχιτεκτονική του κινητού είναι αυτή και δεν αλλάζει.

Στα χαρτιά μπορεί να φαίνεται δυνατό αλλά στην πράξει υπάρχουν αρκετά θεματακια.

Ο Hellio είναι για μένα ξεχασμένος όπως βλέπεις και στις επόμενες αναβάθμισης δεν θα πάρει την έκδοση 7.

Ας είναι καλά η κοινότητα που παίρνει τις εκδόσεις και της προσαρμόζει σε κινητα που δεν θα έχουν αυτή την δυνατότητα.

Απλά, θεωρώ πολύ παράξενο να μην ανοιγουν καν, θα ήταν περισσότερο κατανοητό να ανοίγουν αλλά να ψιλοκολλάνε. Σε αλλες εφαρμογές δεν έχω θέματα, πχ multitasking, YouTube 1080p κλπ.

Δημοσ.

Μήπως το ήξερε και έκανα τον "Κινέζο"....

Δεν ξέρω μπορεί να έπεσες και σε καμία παρτίδα ελαττωματική

Δημοσ.

O Hellio και γενικα οι mtk επεξεργαστες ειναι μακραν οι χειροτεροι,για αυτο και ειναι και πολυ οικονομικοι επεξεργαστες για κινητα και ταμπλετς.

Καταρχας σε οτι κινητο εχει mtk μενει για μια ζωη με το ιδιο λειτουργικο,δεν παιρνει ποτε major update.

Το ότι έχει δέκα πυρήνες δεν σημαίνει ότι είναι και γρήγορο.

Χιλιες φορες να εδινες λιγα λεφτα παραπανω και να επερνας την εκδοση με snapdragon για να μην εχεις γενικα θεματα.

Εγω εχω για daily use το Xiaomi Mi Max με τον snapdragon 650,δεν κολλαει πουθενα και το εχω και για παιχνιδια γενικα.

Δημοσ.

Εντάξει δεν είναι και τόσο χάλια ο mediatek και εγώ έχω redmi pro με helio x20 και δεν έχω κανένα θέμα, στην θέση σου φίλε θα δοκίμαζα την τελευταία official developer Rom καθαρή εγκατάσταση με fastboot Rom.

Δημοσ.

Εντάξει δεν είναι και τόσο χάλια ο mediatek και εγώ έχω redmi pro με helio x20 και δεν έχω κανένα θέμα, στην θέση σου φίλε θα δοκίμαζα την τελευταία official developer Rom καθαρή εγκατάσταση με fastboot Rom.

Και τη θα κερδίσει με την Dev αφού έχει Global τώρα .

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...