Alxnks Δημοσ. 28 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2017 Μπορεις να μου πεις σε παρακαλω, αν εσυ εκανες κοψιματα ή τρυπες, για προσκέφαλλα και τα κλιπς των ζωνων ασφαλείας στο πισω καθισμα; Έχει καλυμματα προσφορά την άλλη βδομάδα έχε υπόψη σου. Μπες στο site τους να δεις. Δεν θυμάμαι καθόλου αν χρειάστηκαν κοψιματακια ή αν είχαν σκρατς στα σημεία αυτά. 1
mentoras99 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2017 Μέλος Δημοσ. 1 Αυγούστου 2017 Έχει καλυμματα προσφορά την άλλη βδομάδα έχε υπόψη σου. Μπες στο site τους να δεις. Δεν θυμάμαι καθόλου αν χρειάστηκαν κοψιματακια ή αν είχαν σκρατς στα σημεία αυτά. Τα πηρα! Φαινονται τρομερη επιλογη. Και σε τιμη που δεν υπαρχει πουθενα....και με εγγυηση/ποιοτητα lidl... Αλλα σιγουρα θα ξερω σε κανεναν μηνα, οταν θα παω να τα τοποθετησω εκει στο αμαξι για το οποιο προοριζονται. Παντως, ειναι κριμα στα lidl να εχουν τοσο τιμιες και καλες επιλογες, και να μην τις προμοταρουν καλα. Τι εννοω; Παω να παρω το σετ μου, αλλα ολα εγραφαν απεξω οτι ειναι καταλληλα για διαιρουμενο καθισμα. Εκει, κολησα, γιατι εκει που θα μπουν, σε πισω καθισμα, ΔΕΝ ειναι διαιρουμενο. Αν αυτα ηταν 2 κομματια, πως θα γινονταν εφαρμογη; Παω και ρωτω γνωστο μου στο καταστημα, παλιος συμμαθητης. Μου λεει 'παρτα αφοβα, γιατι τα δυο χωριστα κομματια μπορουν να ενωθουν σε ενα, με φερμουαρ!' Κι ετσι, χαρηκα με την απαντηση, και τα αγορασα. Η ετικετα λεει οτι κανουν 'ΚΑΙ' για διαιρουμενο καθισμα, αλλα αυτος που εχει ενιαιο, δεν μπορει να καταλαβει ακριβως, αν κανουν για ενιαιο-μονοκοματο. Ειναι λιγο ασαφες. Και δεν το γραφουν στην ετικετα με τις προδιαγραφες. Ομως, ευτυχως ο γνωστος μου στα lidl ηταν οντως γνωστης του προιοντος, και μου ειπε πως ειναι το προιον, κι ετσι τελος καλο ολα καλα. Ελπιζω οταν το βαλω, να ειναι οντως το αξιολογο προιον που αναμενω, οπως παντα με τα lidl!
mentoras99 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2017 Μέλος Δημοσ. 4 Αυγούστου 2017 Alxnks, αν καταλαβω καλα, στο πισω καθισμα, οι υποδοχεις των ζωνων δεν καλυπτονται? Οι οδηγιες γραφουν "Ωθήστε το κάλυμμα κάτω από τη βάση συγκράτησης των ζωνών." Αρα στο πισω καθισμα, εκει που μπαινουν οι ζωνες, δεν χρειαζονται κοψιματα με ψαλιδι?
dollyyy19 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2017 Εσυ παιζεις μονος σου διπλο,και χαιρεσαι που κερδας........πηρες καλυματα για το οχημα που δεν εχεις; και προμοταρεις κιολας τα καλυματα που πηρες,ενω δεν τα φορεσες ακομη;να σε ενημερωσω οτι τα καλυματα που φερνει ειναι διαφορετικες ποιοτητες.οσα ειναι κατω του εικοσαρικου,εχουν σαπιο αφρολεξακι που διαλυεται μετα τον χρονο,και το υφασμα ξεβρακωνεται.τα καλα ειναι τα ακριβα του,στα 25 νομιζω.το καταλαβαινεις και απο το βαρος...
mentoras99 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2017 Μέλος Δημοσ. 8 Αυγούστου 2017 Δεν παρατηρουσα διαχρονικα τις τιμες και τις ποιοτητες των καλλυματων του lidl. Ομως, στην παρουσα χρονικη στιγμη, αυτα που εφερνε την περασμενη εβδομαδα δηλαδη, που ελεγαν οτι ειναι airbag-friendly, που ακομη και σε ακριβοτερα της αγορας, δεν ειδα να γραφουν κατι τετοιο. Εμενα λοιπον περα απο το χαμηλο κοστος, κινητρο ηταν και το airbag friendly, γιατι θελω minimum hassle με κοψιες και τα τοιαυτα. Οκ, θα φανει στην πραξη ποσο καλα θα κατσει, αλλα απο τη στιγμη που δεν πηγα οπως παλια στην autoplus, μια μερα να παρουν μετρα, να βαλουν ειδικη παραγγελια, μετα να ξαναπαω να τα τοποθετησουν κλπ(κοστος 150ε τοτε αν θυμαμαι καλα), επειδη λοιπον δεν το εχω και τοσο με μαστοριες και κοψιες και ραψιματα, αν μπορω απλα να τα φορεσω/εφαρμοσω, αυτα του lidl που λενε οτι ειναι και airbag friendly, θα με βολευε. Προσωπικα ναι, σε ολα μου τα ειδη, ταυτοχρονα με την κυρια αγορα, αν μπορω, παιρνω και παρελκομενα που εκτιμω θα χρειαστουν, προκαταβολικα. Πχ αγοραζω νεο κινητο; Θα παρω αμεσα και εφεδρικη μπαταρια, ισως και πριν ερθει η παραγγελια του κινητου στα χερια μου. Ειναι ο τροπος που λειτουργω αυτος, και ειμαι ευχαριστημενος. Επιπλεον δε, ειδικα για τα καλλυματα του lidl, με τετοια τιμη, και να χαλασουν (αν και για την αντοχη στο χρονο οι γνωμες διιστανται), δεν σε νοιαζει, παιρνεις αλλα... Οποτε πιστευω, και θα δειξει κιολας, λογικα ηταν καλη επιλογη.
lakisss Δημοσ. 8 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2017 Ποτέ δεν μπόρεσα να το καταλάβω αυτό με τα καλλύματα ειδικά αυτά τα φθηνιάρικα που πουλάνε με το κιλό να βάλεις δλδ στο αυτοκίνητο σου κάτι που θα καταστρέψει κυριολεκτικά την αισθητική του εσωτερικού αφού κατά 99% δεν πρόκειται να έχει τέλεια εφαρμογή για να προστατέψεις τί? Πχ στο δικό μου που έχει δερμάτινα καθίσματα να βάλω καλλύματα για να τα προστατέψω με το σκεπτικό όταν το πουλήσω να τα χαρεί ο επόμενος? ε όχι! Προτιμώ να δώσω μια φορα το χρόνο κάποια χρήματα παραπάνω και να το πάω σε καποιό εξειδικευμένο κατάστημα για καθαρισμό και περιποίηση και να απολαμβάνω καθημερινά το αυτοκίνητο μου όπως το εργοστασιάκα είναι παρά να βάλω άθλια κακόγουστα καλλύματα. 4
dollyyy19 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2017 Τα πηρα! Φαινονται τρομερη επιλογη. Και σε τιμη που δεν υπαρχει πουθενα....και με εγγυηση/ποιοτητα lidl... Αλλα σιγουρα θα ξερω σε κανεναν μηνα, οταν θα παω να τα τοποθετησω εκει στο αμαξι για το οποιο προοριζονται. Παντως, ειναι κριμα στα lidl να εχουν τοσο τιμιες και καλες επιλογες, και να μην τις προμοταρουν καλα.! εδω,γραφεις για εγγυηση και ποιοτητα κατσε καλα.και σε καλη τιμη.στο απο κατω ...... Επιπλεον δε, ειδικα για τα καλλυματα του lidl, με τετοια τιμη, και να χαλασουν (αν και για την αντοχη στο χρονο οι γνωμες διιστανται), δεν σε νοιαζει, παιρνεις αλλα... Οποτε πιστευω, και θα δειξει κιολας, λογικα ηταν καλη επιλογη. γραφεις οτι αν δεν ειναι καλα,αγοραζεις άλλα,λογω χαμηλης τιμης.το προμοσιον το εκανες ομως στο προηγουμενο.....δλδ τι καλυματαρες ειναι αυτες του λιντε;ε,και αν χαλασουν ,παιρνω αλλες...εντελη,τι ειναι καλο, για εσενα; Ποτέ δεν μπόρεσα να το καταλάβω αυτό με τα καλλύματα ειδικά αυτά τα φθηνιάρικα που πουλάνε με το κιλό να βάλεις δλδ στο αυτοκίνητο σου κάτι που θα καταστρέψει κυριολεκτικά την αισθητική του εσωτερικού αφού κατά 99% δεν πρόκειται να έχει τέλεια εφαρμογή για να προστατέψεις τί? Πχ στο δικό μου που έχει δερμάτινα καθίσματα να βάλω καλλύματα για να τα προστατέψω με το σκεπτικό όταν το πουλήσω να τα χαρεί ο επόμενος? ε όχι! Προτιμώ να δώσω μια φορα το χρόνο κάποια χρήματα παραπάνω και να το πάω σε καποιό εξειδικευμένο κατάστημα για καθαρισμό και περιποίηση και να απολαμβάνω καθημερινά το αυτοκίνητο μου όπως το εργοστασιάκα είναι παρά να βάλω άθλια κακόγουστα καλλύματα. προφανως και τα καλυματα δεν ειναι για ατομα σαν εσενα.ειναι για αυτον που εχει τα τσιλικα καθισματα,αλλα που και που,κανει και καμια ταρζανια και μπαινει με κατσαβιδι στην κωλοτσεπη διοτι βιαζοτανε ,ξεχαστηκε,γιατι ετσι .....
teddy71 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2017 Κατα την αποψη μου καλυματα βαζεις οταν φθαρουν αυτα που εχει απο την μανα του το αυτοκίνητο. Στο προηγουμενο αυτοκινητο μου εβαλα καλυμματα και το μετανιωσα γιατι μετα απο 6 χρονια που το δωσα ο αλλος το πηρε με τζιτζι καθυσματα και εγω περα απο το οτι ειχα φαει μιση μερα να τα περασω εβραζε ο πισινος μου απο το αφρολεξ και το χαμηλης ποιοτητας πολυεστερικο υφασμα που εχουν. Σε αυτο που εχω τωρα εδω και 10+χρονια εχω τα καθισματα οπως ηταν αρχικα και τα χαιρομαι. Οταν θα δω φθορά τοτε θα κοιταξω να τα επιδιορθωσω συντομα ωστε να μην επεκταθεί η ζημια και μονο οταν δεν ειναι δυνατο τοτε θα βαλω καλυμματα. Μην κολλατε παιδια σε τετοια θεματα και χαρειτε οσο το δυνατο το συτοκινητο σας περισσότερο. Για ποιο λογω αλλωστε κατα την παραγγελια επελεγες και τι υφασμα επενδυσης να εχει? Για πιο λογω να τα κουκουλωσεις με καποια αλλα χειροτερης ποιοτητας τα οποια δεν εφαρμοζουν απολυτα και ουτε ταιριαζουν με τα πλαινα των θυρων, οπου επισης εχεις πολυ λιγες χρωματικες επιλογες και που φερνουν στο κιτς. 2
YourTrueLegend Δημοσ. 10 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2017 Κατα την αποψη μου καλυματα βαζεις οταν φθαρουν αυτα που εχει απο την μανα του το αυτοκίνητο. Στο προηγουμενο αυτοκινητο μου εβαλα καλυμματα και το μετανιωσα γιατι μετα απο 6 χρονια που το δωσα ο αλλος το πηρε με τζιτζι καθυσματα και εγω περα απο το οτι ειχα φαει μιση μερα να τα περασω εβραζε ο πισινος μου απο το αφρολεξ και το χαμηλης ποιοτητας πολυεστερικο υφασμα που εχουν. Σε αυτο που εχω τωρα εδω και 10+χρονια εχω τα καθισματα οπως ηταν αρχικα και τα χαιρομαι. Οταν θα δω φθορά τοτε θα κοιταξω να τα επιδιορθωσω συντομα ωστε να μην επεκταθεί η ζημια και μονο οταν δεν ειναι δυνατο τοτε θα βαλω καλυμματα. Μην κολλατε παιδια σε τετοια θεματα και χαρειτε οσο το δυνατο το συτοκινητο σας περισσότερο. Για ποιο λογω αλλωστε κατα την παραγγελια επελεγες και τι υφασμα επενδυσης να εχει? Για πιο λογω να τα κουκουλωσεις με καποια αλλα χειροτερης ποιοτητας τα οποια δεν εφαρμοζουν απολυτα και ουτε ταιριαζουν με τα πλαινα των θυρων, οπου επισης εχεις πολυ λιγες χρωματικες επιλογες και που φερνουν στο κιτς. Στα παραπανω θα συμφωνησω απολυτα, εχοντας βαλει καλυματα σε 2 απο τα προηγουμενα μου αμαξια κι εχοντας βιωσει οτι γραφεις. Εχω καταληξει λοιπον, οτι για νορμαλ καθημερινη χρηση, οχι καλυματα. Ναι μεν μενουν καινουργια, αλλα ειναι κρυμμενα και δεν θα τα απολαυσει ποτε αυτος που τα πληρωσε, ενω ο επομενος στον οποια θα (αν) μεταβιβαστει το αμαξι, συνηθως δε δινει δεκαρα τσακιστη για το αν ειναι καλοσυντηρημενα τα καθισματα. Η ολη φαση ειναι σαν να παιρνεις 60ρα τηλεοραση και να την βαζεις στην αποθηκη για να την χαρισεις σε καμια 10ετια ως αχρησιμοποιητη. Εξαιρεση στα παραπανω η περιπτωση που η χρηση ειναι σκληρη και ικανη να φθειρει πολυ γρηγορα τα καθισματα, πχ κατοικιδια, συχνη μεταφορα αντικειμενων σκληρων/αιχμηρων, αγαρμπος ή βρωμιαρης ιδιοκτητης με γνωθι σαυτον κλπ. Για εναν προσεκτικο ιδιοκτητη που μπαινει καθαρος στο αμαξι, τα καλυματα ειναι περιττα αν οχι overkill που οσο ποιοτικα κι αν ειναι, ριχνουν μερικα levels την εικονα του εσωτερικου (τρυπες για αεροσακους, μετρια εως κακη εφαρμογη, ελλειψη συμμετριας αρκετες φορες, κατωτερη ποιοτητα υφασματος κλπ).
lakisss Δημοσ. 10 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2017 Κατα την αποψη μου καλυματα βαζεις οταν φθαρουν αυτα που εχει απο την μανα του το αυτοκίνητο. Στο προηγουμενο αυτοκινητο μου εβαλα καλυμματα και το μετανιωσα γιατι μετα απο 6 χρονια που το δωσα ο αλλος το πηρε με τζιτζι καθυσματα και εγω περα απο το οτι ειχα φαει μιση μερα να τα περασω εβραζε ο πισινος μου απο το αφρολεξ και το χαμηλης ποιοτητας πολυεστερικο υφασμα που εχουν. Σε αυτο που εχω τωρα εδω και 10+χρονια εχω τα καθισματα οπως ηταν αρχικα και τα χαιρομαι. Οταν θα δω φθορά τοτε θα κοιταξω να τα επιδιορθωσω συντομα ωστε να μην επεκταθεί η ζημια και μονο οταν δεν ειναι δυνατο τοτε θα βαλω καλυμματα. Μην κολλατε παιδια σε τετοια θεματα και χαρειτε οσο το δυνατο το συτοκινητο σας περισσότερο. Για ποιο λογω αλλωστε κατα την παραγγελια επελεγες και τι υφασμα επενδυσης να εχει? Για πιο λογω να τα κουκουλωσεις με καποια αλλα χειροτερης ποιοτητας τα οποια δεν εφαρμοζουν απολυτα και ουτε ταιριαζουν με τα πλαινα των θυρων, οπου επισης εχεις πολυ λιγες χρωματικες επιλογες και που φερνουν στο κιτς. Στα παραπανω θα συμφωνησω απολυτα, εχοντας βαλει καλυματα σε 2 απο τα προηγουμενα μου αμαξια κι εχοντας βιωσει οτι γραφεις. Εχω καταληξει λοιπον, οτι για νορμαλ καθημερινη χρηση, οχι καλυματα. Ναι μεν μενουν καινουργια, αλλα ειναι κρυμμενα και δεν θα τα απολαυσει ποτε αυτος που τα πληρωσε, ενω ο επομενος στον οποια θα (αν) μεταβιβαστει το αμαξι, συνηθως δε δινει δεκαρα τσακιστη για το αν ειναι καλοσυντηρημενα τα καθισματα. Η ολη φαση ειναι σαν να παιρνεις 60ρα τηλεοραση και να την βαζεις στην αποθηκη για να την χαρισεις σε καμια 10ετια ως αχρησιμοποιητη. Εξαιρεση στα παραπανω η περιπτωση που η χρηση ειναι σκληρη και ικανη να φθειρει πολυ γρηγορα τα καθισματα, πχ κατοικιδια, συχνη μεταφορα αντικειμενων σκληρων/αιχμηρων, αγαρμπος ή βρωμιαρης ιδιοκτητης με γνωθι σαυτον κλπ. Για εναν προσεκτικο ιδιοκτητη που μπαινει καθαρος στο αμαξι, τα καλυματα ειναι περιττα αν οχι overkill που οσο ποιοτικα κι αν ειναι, ριχνουν μερικα levels την εικονα του εσωτερικου (τρυπες για αεροσακους, μετρια εως κακη εφαρμογη, ελλειψη συμμετριας αρκετες φορες, κατωτερη ποιοτητα υφασματος κλπ). Αυτό ακριβώς λέω και εγώ... πχ τι καλύμματα θα μπορούσα να βάλω σε αυτά τα καθίσματα του αυτοκινήτου μου που να ταιριάζουν ή έστω να δείχνουν ωραία, άσε που δεν θα είναι και πρακτικά αν κάποιος έχει ηλεκτρικά θερμαινόμενα/ψυχώμενα καθίσματα όπως εγώ.
GeorgeHellas Δημοσ. 11 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2017 Αυτό ακριβώς λέω και εγώ... πχ τι καλύμματα θα μπορούσα να βάλω σε αυτά τα καθίσματα του αυτοκινήτου μου που να ταιριάζουν ή έστω να δείχνουν ωραία, άσε που δεν θα είναι και πρακτικά αν κάποιος έχει ηλεκτρικά θερμαινόμενα/ψυχώμενα καθίσματα όπως εγώ. _20170808_165512.JPG Φίλε σε παρακαλώ μην βάλεις καλύμματα σε αυτά τα καθίσματα. Άντε καμιά πετσετουλα χαχα
haris_216 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2017 Όταν κάποια στιγμή αγόρασα ένα αυτοκίνητο 4ετίας είχε καλύμματα στα καθίσματα. Σε καλή κατάσταση, όμορφα περασμένα. Δεν έψαξα να δω σε τι φάση ήταν τα καθίσματα (κακώς βέβαια) και απλά θεώρησα ότι για να βάλει τα καλύματα ο προκάτοχος θα ήταν τουλάχιστον ξεθωριασμένα. Μετά από χρόνια, όταν "τα 'παιξαν" τα καλύματα, τα έβγαλα σκεπτόμενος ότι πρέπει να τα αντικαταστήσω. Και τότε πέφτω πάνω στα καθίσματα στα όποια το ύφασμα ήταν άψογο. Και σαν χρωματισμός και σαν φθορά. Το ποιο πιθανό είναι ότι ο προηγούμενος πήγε καρφί από την αντιπροσωπεία σε κάποια autoplus (ή κάτι άλλο παρόμοιο). Εννοείται πως τον ευχαριστώ γι' αυτό , αλλά δεν είναι κρίμα για κείνον; Πήρε κάτι καινούργιο, ενδεχομένως ψαχνόταν/προβληματιζόταν για την ταπετσαρία και μετά τη σκέπασε για να καταλήξει σε μένα άψογη. Όπως ήδη είπαν παραπάνω, θεωρώ κι εγώ κρίμα το "θάψιμο" των καθισμάτων αν δεν έχουν πρόβλημα. Απολαύστε τα, χαρείτε τα και μετά, όταν αρχίσουν να έχουν τα θεματάκια τους, τότε οκ καλύψτε τα. ΥΓ Θα μπορούσα εδώ να ξεκινήσω και αντίστοιχες απόψεις για τηλεκοντρόλ μέσα σε νάϋλον και κινητά μέσα σε θήκες που κάνουν να μην έχει σημασία αν η οθόνη που επέλεξες είναι πλαστική ή κρύσταλλο ή αν το case είναι μεταλλικό, αλλά θα ήμασταν εκτός θέματος (αν και το σκεπτικό παραμένει το ίδιο κατά βάση) 1
mindreader Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2018 Για μπροστινα καθισματα που δεν εχουν ξεχωριστο προσκεφαλο, αλλα ειναι ενιαια (μονοκοματα), τι ειδους καλυμματα καθισματων ειναι προτιμητέα;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα