Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Με ποιους εναλλακτικους τροπους, μπορει κανεις να 'προστατευσει' τα καθισματα του αυτοκινητου, απο την χρόνια φθορά, σκόνη, λεκέδες κλπ;

Ο κλασικός τρόπος ειναι σιγουρα τα καλύμματα.
Εχω καλα καλύμματα για τα μπροστινά καθίσματα, οπότε εκει πιστεύω ειναι προστατευμένα.
Για το πίσω ομως;
Το σκεφτομαι πολυ, αν θα πρεπει να μπω στη μανουβρα να αγορασω καλυμματα και για το πισω καθισμα αυτοκινητου.
Αραγε κανουν και τοποθετηση, τα μικρα ιδιωτικα καταστηματα που τα πουλανε;
Εναλλακτικα τι θα μπορουσε να μπει στο πισω καθισμα, που να ειναι οπτικα εμφανισιμο, πρακτικά να κανει δουλεια, με την προϋποθεση οτι δεν μιλαμε για τιποτε heavy duty ιστοριες στο πισω καθισμα. Περιστασιακα θα καθεται καποιος, ή εγω θα φορτωνω καποιες φορες πραγματα, αλλα δεν θελω πχ απο καποια αστοχη κινηση να σκιστει ή να βρωμισει και μετα να ψαχνομαι για αποκατασταση...
Δεν ξερω τι να κανω με τα πισω καθισματα.
Να αγορασω καλυμματα απο αυτα που βγαζουν κατα καιρους σε προσφορες, πχ σε lidl/αλλα σουπερ μαρκετ; Μπαινουν ομως ευκολα, μπορω να τα βαλω μονος;
Να μην αγορασω; Και τι να βαλω;
Τι αλλες εναλλακτικες επιλογες αραγε υπαρχουν;

Τι ειναι βελτιστο να γινει;

Δημοσ.

Αυτά του lidl πάντως τα έχουμε δοκιμάσει σε ενα αυτοκίνητο και είναι ανθεκτικά ενώ μπήκαν και εύκολα σχετικά (δεν είναι και καμιά επιστήμη).

Απλα είναι universal και θέλουν λίγη προσοχή στην εφαρμογή για να δείχνουν όμορφα. Αν βρεις κάποια που να είναι φτιαγμένα για το μοντέλο σου και οικονομικα, μπορείς να βάλεις αυτά.

Δημοσ.

Αυτά του lidl πάντως τα έχουμε δοκιμάσει σε ενα αυτοκίνητο και είναι ανθεκτικά ενώ μπήκαν και εύκολα σχετικά (δεν είναι και καμιά επιστήμη).

Απλα είναι universal και θέλουν λίγη προσοχή στην εφαρμογή για να δείχνουν όμορφα. Αν βρεις κάποια που να είναι φτιαγμένα για το μοντέλο σου και οικονομικα, μπορείς να βάλεις αυτά.

thanks για την πληροφορια!

Σε τι τιμη τα φερνει τα lidl αν θυμασαι;

Το πισω καθισμα, ανασηκωνεται με καποιο τροπο, για να τοποθετηθει το οποιο καλυμμα;

Δημοσ.

thanks για την πληροφορια!

Σε τι τιμη τα φερνει τα lidl αν θυμασαι;

Το πισω καθισμα, ανασηκωνεται με καποιο τροπο, για να τοποθετηθει το οποιο καλυμμα;

Δεν θυμάμαι καθόλου τιμή, συγγνώμη.

Τα βάζει συχνά πυκνά όμως, όταν έχει προσφορές με είδη αυτοκινήτου, νομίζω είχε πάλι την περασμένη βδομάδα.

Το πίσω κάθισμα...Εννοείς την πλάτη ή το κάτω μέρος; Αυτά, ανάλογα το μοντέλο, είναι διαιρούμενη ή μη ή πλάτη, ενώ το κάτω μπορεί να ανασηκώνεται και να διπλώνει μαζί με την πλάτη ή χωρίς αυτή, απλά να ανασηκώνεται, να αφαιρείται εντελώς κτλ.

Δημοσ.

Δεν θυμάμαι καθόλου τιμή, συγγνώμη.

Τα βάζει συχνά πυκνά όμως, όταν έχει προσφορές με είδη αυτοκινήτου, νομίζω είχε πάλι την περασμένη βδομάδα.

Το πίσω κάθισμα...Εννοείς την πλάτη ή το κάτω μέρος; Αυτά, ανάλογα το μοντέλο, είναι διαιρούμενη ή μη ή πλάτη, ενώ το κάτω μπορεί να ανασηκώνεται και να διπλώνει μαζί με την πλάτη ή χωρίς αυτή, απλά να ανασηκώνεται, να αφαιρείται εντελώς κτλ.

Εννοω την πλατη και το κατω μερος, του πισω καθισματος.

Πουλα τριαδα το lidl? 2 μπροστινα, και το πισω;

Μηπως θυμασαι σε τι παραλλαγες τα φερνει;

Εννοω, για να πετυχεις 'μοντελο' το θεωρω αδυνατο.

Αρα, πως τα κατηγοριοποιει; Πχ με διαστασεις; Με καποιο αλλο χαρακτηριστικο;

Δημοσ.

Εννοω την πλατη και το κατω μερος, του πισω καθισματος.

Πουλα τριαδα το lidl? 2 μπροστινα, και το πισω;

Μηπως θυμασαι σε τι παραλλαγες τα φερνει;

Εννοω, για να πετυχεις 'μοντελο' το θεωρω αδυνατο.

Αρα, πως τα κατηγοριοποιει; Πχ με διαστασεις; Με καποιο αλλο χαρακτηριστικο;

Δεν έχεις πει όμως καν τι αμάξι έχεις, μήπως είχα υπόψη μου τι ισχύει για το δικό σου.

Σετ πουλάει το lidl, για εμπρός και πίσω καθίσματα, να είναι ομοιόμορφα. Παραλλαγες δεν θυμάμαι.

Universal είναι, δεν τα κατηγοριοποιεί κάπως, one size fits all φαση, όπως τα πιο πολλά άλλωστε. Πολύ λίγα πια φτιάχνονται για συγκεκριμένα μοντέλα.

Δημοσ.

Δεν έχεις πει όμως καν τι αμάξι έχεις, μήπως είχα υπόψη μου τι ισχύει για το δικό σου.

Σετ πουλάει το lidl, για εμπρός και πίσω καθίσματα, να είναι ομοιόμορφα. Παραλλαγες δεν θυμάμαι.

Universal είναι, δεν τα κατηγοριοποιεί κάπως, one size fits all φαση, όπως τα πιο πολλά άλλωστε. Πολύ λίγα πια φτιάχνονται για συγκεκριμένα μοντέλα.

Δεν εχω κανονισει ακομη παραγγελια, αλλα σκεφτομαι για το toyota aygo, ή σε κατι σαν αυτο, μικρό αμαξι.

Δημοσ.

Δεν εχω κανονισει ακομη παραγγελια, αλλα σκεφτομαι για το toyota aygo, ή σε κατι σαν αυτο, μικρό αμαξι.

Ε καλά, πάρε πρώτα το αμάξι και ψάχνεις μετά τα καλύμματα του! :)

Δημοσ.

Θυμαμαι στο παλιο μου αμαξι, ποσο κυριολεκτηκα ιδρωσαν οι ανθρωποι του autoplus να μου βαλουν τα καλλυματα στο αυτοκινητο!

Γιατι επρεπε να κανουν και τις κοψιες στα σημεια που υπηρχαν αεροσακοι, και να τα σφηνωσουν σε δυσκολα σημεια κλπ.

Ακομη θυμαμαι τον μεγαλο κοπο τους μετα απο τοσα χρονια (κι ειχαν και εμπειρια στο θεμα),

και παροτι ειναι καλης ποιοτητας τα υπαρχοντα καλυμματα στο υπαρχον αυτοκινητο,

σκεφτομαι οτι μαλλον δεν ειναι καλη ιδεα να τα βγαλω απο αυτο, και να τα βαλω στο καινουριο.

Θα μου φυγει η ψυχη να τα βγαλω, και δεν ξερω κι αν σκιστουν ετσι οπως ειναι περασμενα...

ασε που ειναι προφανως κι αλλου οι κοψιες, αλλα και μεγαλυτερα τα τωρινα καθισματα, συγκριτικα με αυτα του νεου μελλοντικου μικροτερου αμαξιου...

Αυτα που φερνει το lidl, ειναι εντελως 'universal', ή πχ εχει 'μικρα' και 'μεγαλα', αναλογα με το ποσο μεγαλο ή μικρο ειναι το αμαξι, και κατ'αναλογια τα καθισματα;

Δημοσ.

Θυμαται κανεις να μου πει αν το lidl φερνει καλυμματα καθισματων σε διαφορες διαστασεις;

Γιατι το 'universal', αν το εννοουν οτι δεν απευθυνεται σε συγκεκριμενο αμαξι να το καταλαβω.

Αλλα να ειναι τοσο παραμετροποιησιμο ενα καλυμμα, που να μπορει να μπει απο Bmw μεχρι fiat ceicento, το βρισκω κομματάκι δυσκολο...

Ειδικα για το πισω καθισμα, αλλο το πλατος για τα μικρα αυτοκινητα (χωρουν συνηθως δυο ενηλικες πισω),

και αλλο για τα μεγαλα (συνηθως χωρα ανετα και τριτος ενηλικας).

Δημοσ.

Επισης εχω την απορια:

εστω και αν ειναι universal, δεν επρεπε να εχουν καποιες έτοιμες τρυπες/κοψιματα, ώστε να καλυψουν τα σημεια στα οποια τα περισσοτερα αμαξια εχουν τις θεσεις για δεσιμο ζωνών και προσκεφαλα;

Δηλαδη στα πουλανε, και σου λενε τρυπησε και κοψε...

Δημοσ.

Μπορεις να μου πεις σε παρακαλω,

αν εσυ εκανες κοψιματα ή τρυπες, για προσκέφαλλα και τα κλιπς των ζωνων ασφαλείας στο πισω καθισμα;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...