Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δε θα παίρνει updates στα 7αρια με kabylake εκτός αν βρεις μια λύση όπως αυτή εδώ

Γνώμη μου είναι να πάει σε 10αρια.

Δεν έχει κανένα απολύτως νόημα να βάζεις σ ένα καινούριο υπολογιστή 7αρια, εκτός από προσωπικές προτιμήσεις.

Τα 7αρια ήταν ένα πολύ καλό λειτουργικό αλλά βγήκαν το 2009. Ανήκουν στο παρελθόν.

Τα 10ρια φυσικά και δεν είναι τέλεια, αλλά είναι η καλύτερη λύση αν έχεις καινούριο επεξεργαστή όπως kaby ή ryzen.

Δημοσ.

θα ηθελα να γινει σαφες το ποιο ειναι ακριβως το προβλημα για τους kabylake επεξεργαστες σε σχεση με διαφορετικο λειτουργικο απο τα 10.

ειναι μονο θεμα updates η θεμα λειτουργιας και αποδοσης του επεξεργαστη.

στο γιατι να μην μπουν 10αρια ειναι μεγαλο το θεμα.

- προσωπικα και στον προσωπικο μου υπολογιστη στο σπιτι εχω τα 8,1 και δεν τα αλλαζω μιας και τα θεωρω και πολυ λειτουργικα και μπορω να ειμαι σιγουρος οτι αποφευγω ολες τις τανζακιες που η microsoft εχει κανει με τα 10. το οτι τα παρακολουθει και οτι δεν χρειαεται να κανω 1.000.000 ρυθμίσεις κλπ.

Δημοσ.

Δε θα παίρνει updates στα 7αρια με kabylake εκτός αν βρεις μια λύση όπως αυτή εδώ

Γνώμη μου είναι να πάει σε 10αρια.

Δεν έχει κανένα απολύτως νόημα να βάζεις σ ένα καινούριο υπολογιστή 7αρια, εκτός από προσωπικές προτιμήσεις.

Τα 7αρια ήταν ένα πολύ καλό λειτουργικό αλλά βγήκαν το 2009. Ανήκουν στο παρελθόν.

Τα 10ρια φυσικά και δεν είναι τέλεια, αλλά είναι η καλύτερη λύση αν έχεις καινούριο επεξεργαστή όπως kaby ή ryzen.

ομως τα windows 7 ηταν ποιο ευκολα και ηξερες που ειναι το καθε τι ...Πες μ κατι ομως τα 10 ρια μπορεις να τα προσαρμοσεις σαν τα 7 αρια ?

Δημοσ.

ομως τα windows 7 ηταν ποιο ευκολα και ηξερες που ειναι το καθε τι ...Πες μ κατι ομως τα 10 ρια μπορεις να τα προσαρμοσεις σαν τα 7 αρια ?

Τι εννοείς να προσαρμόσεις; Δεν ήταν πιο εύκολα. Ήταν διαφορετικά.

Μια χαρά μπορείς να προσαρμόσεις τα 10αρια αναλόγως.

Δεν καταλαβαίνω το λόγο κάποιος να μείνει στα 7αρια. 

Ρε παιδιά οκ καλά και άγια τα 7αρια, δύσκολα αποχωρίζεσαι ένα τόσο καλό λειτουργικό, αλλά δεν υποστηρίζουν kabylake και ryzen.

Πείτε το marketing της Microsoft, πείτε το φυσική εξέλιξη των πραγμάτων, πείτε το όπως θέλετε.

Δεν θα έπαιρνα το ρίσκο να δουλεύω σ΄ενα επαγγελματικό PC με kabylake και 7αρια.

Αν μιλάμε για το PC του σπιτιού και ήθελα οπωσδήποτε 7αρια,γιατί ξερώ εγώ τα λάτρεψα, θα έκανα τις πατέντες μου για να είχα 7αρια. Και πάλι δεν μπορεί να σου εγγυηθεί κανείς ότι δεν θα υπάρχουν ασυμβατότητες σε drivers κτλ.

Ένας σοβαρός λόγος να μην βάλει κάποιος 10αρια δεν υπάρχει, ειδικά όσο τόσο καιρό που ήταν δωρεάν η αναβάθμιση.

Δημοσ.

θα ηθελα να γινει σαφες το ποιο ειναι ακριβως το προβλημα για τους kabylake επεξεργαστες σε σχεση με διαφορετικο λειτουργικο απο τα 10.

ειναι μονο θεμα updates η θεμα λειτουργιας και αποδοσης του επεξεργαστη.

στο γιατι να μην μπουν 10αρια ειναι μεγαλο το θεμα.

- προσωπικα και στον προσωπικο μου υπολογιστη στο σπιτι εχω τα 8,1 και δεν τα αλλαζω μιας και τα θεωρω και πολυ λειτουργικα και μπορω να ειμαι σιγουρος οτι αποφευγω ολες τις τανζακιες που η microsoft εχει κανει με τα 10. το οτι τα παρακολουθει και οτι δεν χρειαεται να κανω 1.000.000 ρυθμίσεις κλπ.

Στην πράξη δεν θα χεις κανένα θέμα όσον αφορά λειτουργία και αποδοση. Ούτε μπλε οθόνες ούτε τπτ. Απλώς η microsoft απο αυτή τη γενιά επεξεργαστών και για τις δύο εταιρείες ανακοινωσε οτι θα υποστηρίζει τους καινούριους επεξεργαστές μόνο στα 10.  Τώρα αν σε κάποιον επεξεργαστή που βγει τα επομένα χρονια υπάρξει κάποιο καινούριο σημαντικό feature, οκ , μπορει να μην το εκμεταλλεύεται στα 7.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...