geioannou Δημοσ. 14 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2017 σε καινουριο επεξεργαστη, στην εγκατασταση των 7 βγαζει μηνυμα οτι ειναι σχεδιασμενος για τα 10!! ειναι πραγματικο;;; να το αγνοήσω;;; ειναι εμπορική πολιτικη ;;;
Sheogorath Δημοσ. 14 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2017 σε καινουριο επεξεργαστη, στην εγκατασταση των 7 βγαζει μηνυμα οτι ειναι σχεδιασμενος για τα 10!! ειναι πραγματικο! να το αγνοήσω! ειναι εμπορική πολιτικη !!! Eρώτηση ή δήλωση ειν΄τουτο? Ryzen?
geioannou Δημοσ. 14 Ιουλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουλίου 2017 ερωτηση με τα ολα του!. αφου γραφω, "να το αγνοήσω"...!
Sheogorath Δημοσ. 14 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2017 ερωτηση με τα ολα του!. αφου γραφω, "να το αγνοήσω"...! Ερωτηματικά δεν βλέπω όμως πουθενά. Ξαναρωτώ, Ryzen? 1
geioannou Δημοσ. 14 Ιουλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουλίου 2017 Ξαναρωτώ, Ryzen? και εννοεις ?? απο οσο ειδα στο google, εννοεις τον τυπο του επεξεργαστη ? εγινε, στην δουλεια αλλα δεν ξερω τι βαλαν. εαν ειναι βασικο να το ρωτησω! αλλα αρχικα αυτο που δεν ξερω, ειναι εαν αυτο εναι αληθεια η ειναι fake
HotShot84 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2017 και εννοεις ?? απο οσο ειδα στο google, εννοεις τον τυπο του επεξεργαστη ? εγινε, στην δουλεια αλλα δεν ξερω τι βαλαν. εαν ειναι βασικο να το ρωτησω! αλλα αρχικα αυτο που δεν ξερω, ειναι εαν αυτο εναι αληθεια η ειναι fake Ryzen και kabylake θελουν windows 10 για να μην το κουραζουμε το θεμα, μπορει να λειτουργει αλλα θα κανονικα η Microsoft δεν υποστηριζει το συγκεκριμενο hw με drivers. 1
BlueBlood7 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2017 Ryzen και kabylake θελουν windows 10 για να μην το κουραζουμε το θεμα, μπορει να λειτουργει αλλα θα κανονικα η Microsoft δεν υποστηριζει το συγκεκριμενο hw με drivers. Kabylake μπορείς κανονικά να βάλεις και win 7 και παίρνει κανονικά τους drivers. τώρα αν στο μέλλον προκύψουν προβλήματα με BSOD π.χ. είναι άλλο θέμα. Ryzen Δεν έχω δοκιμάσει ακόμα.
georgepppo Δημοσ. 14 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2017 Ryzen και kabylake θελουν windows 10 για να μην το κουραζουμε το θεμα, μπορει να λειτουργει αλλα θα κανονικα η Microsoft δεν υποστηριζει το συγκεκριμενο hw με drivers. τον κακό της τον καιρό......
HotShot84 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2017 Kabylake μπορείς κανονικά να βάλεις και win 7 και παίρνει κανονικά τους drivers. τώρα αν στο μέλλον προκύψουν προβλήματα με BSOD π.χ. είναι άλλο θέμα. Ryzen Δεν έχω δοκιμάσει ακόμα. Εγω εχω τσιμπηση 7700 γιατι πετουσε μηνυματα σε τενχικο γραφειο και πηγε ο ανθρωπος σε skylake. Τωρα εαν δεν θελεις προβληματα 100% βαζεις 10αρια.
De@th L0rd Δημοσ. 14 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2017 Καλά η Microsoft το έχει γ@$ $ το θέμα. Δεν υποστηρίζει το ένα, σταματά την υποστήριξη στο άλλο, στα 10 γίνεται χαμός κάθε φορά στα major updates... Θέμα χρόνου είναι μέχρι να πάθει ζημιά το όνομά της. Ρε γαμώτο να είναι τόσο κατακερματισμένο κ γτπ το λινουξ κ με χάλια drivers... Ας έβγαζαν μια διανομή που να δουλεύουν άψογα περιφερειακά κ επαγγελματικός εξοπλισμός κ θα σου λεγα εγώ με την υποστήριξη... Γνώμη μου βάλε 10... Χαμένος πάει ο επεξεργαστής με τα 7 ούτως η άλλως. Τώρα αν είναι στη δουλειά κι έχει τίποτα "αρχαίο" ( πχ εκτυπωτή 5 ετών δηλαδή συνδεμένο επάνω)... Tough luck!
BlueBlood7 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2017 Από πότε πάνε "χαμένοι" οι επεξεργαστές με τα win 7? Ποιος ξέρει. 2
petranthe Δημοσ. 14 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2017 Υπάρχει κάποιος συγκεκριμένος λόγος που δεν βάζεις τα 10αρια;
geioannou Δημοσ. 14 Ιουλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουλίου 2017 ο επεξεργαστης ειναι αυτος intel core i5 7400 3.00ghz
geioannou Δημοσ. 14 Ιουλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουλίου 2017 οποτε, για να το κλεινουμε.... για να λειτουργισει σωστα θελει 10αρια. το ερωτημα ειναι τι εννοουμε "σωστα". το να μην εχει στο μελλον προβλημα με drivers και αλλες συνδεδεμενες μηνανες η μιλαμε και για την ιδια την λειτουργια και αποδοση του επεξεργαστη ?? γιατι, αμα μιλαμε για την αποδοση του επεξεργαστη, τοτε τα 10αρια ειναι μονοδρομος αλλιως, μενουν τα 7αρια και οποτε κανει προβλημα, μπαινουν τα 10αρια και τελος
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα