blueangel3 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2017 Θέλω να πάρω στον θείο μου ένα κινητό κοντά στα 100€.Η χρήση του θα είναι facebook και μεσεντζερ. Κοιτάω το Xiaomi Redmi 4a από Ελλάδα πάντα.Υπάρχει κατι καλύτερο ? Έχετε να προτεινετε κάποιο ? Ευχαριστώ..
blueangel3 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουλίου 2017 Μια χαρά είσαι . Και από μπαταρία καλά είναι ετσι ?
UsualSuspect__ Δημοσ. 14 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2017 Ναι μονο που οι συγκεκριμένες εφαρμογές δεν είναι "ελαφριές" οπότε βάλτου καμιά άλλη πχ το Metal, η το Simple που βγαίνει και δωρεάν κάποιες φορές νομίζω.. (μιλάω για την pro έκδοση) 1
blueangel3 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουλίου 2017 Ναι μονο που οι συγκεκριμένες εφαρμογές δεν είναι "ελαφριές" οπότε βάλτου καμιά άλλη πχ το Metal, η το Simple που βγαίνει και δωρεάν κάποιες φορές νομίζω.. (μιλάω για την pro έκδοση) Υπάρχει όντως διαφορά στις εφαρμογες ? Είναι πιο ελαφρίες ?
UsualSuspect__ Δημοσ. 14 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2017 Υπάρχει όντως διαφορά στις εφαρμογες ? Είναι πιο ελαφρίες ? Οι συγκεκριμένες που είπα ναι, ΤΕΡΑΣΤΙΑ διαφορά. Θα στο πουν κ άλλα παιδιά. 1
panoc Δημοσ. 14 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2017 Ασχετο αλλα θελω να το πω. Οταν βλεπω τιτλο "Κινητό στα 100€ για facebook χρήση" μου θυμιζει το "Υπολογιστης 500Ε να παιζει crysis" Απλα δεν υπαρχει
saruman123 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2017 Για Facebook χρησιμοποιείσε τον browser καλύτερα. Αν και αυτά τα δύο είναι η χειρότερες εφαρμογές.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα