Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας παιδιά.

Υπάρχει τρόπος να κάνω click() ένα λινκ με jquery ή καθαρή javascript σε ένα link το οποίο όταν φορτώσει το html αρχείο είναι μέσα σε ένα hidden div;

Δηλαδή θέλω κάτι τέτοιο:

$("#to_id_tou_link").click();

ή 

document.getElementById("to_id_tou_link").click();

Να τονίσω πως κανένα από τα παραπάνω δεν λειτουργεί.

Βασικά ξαφνικά μου δουλεύει η καθαρή js... να τρελαθώ τώρα ή μετά; :P

Δημοσ.

Με την jquery δεν λειτουργει γιατι αρχικα ειναι hidden το parent div που ενσωματωνει το link. Βεβαια, μαλλον ειχε σκαλωσει ο browser και δεν δουλευε και η pure js, αλλα μετα ολα κομπλε.

Δημοσ.

Με την jquery δεν λειτουργει γιατι αρχικα ειναι hidden το parent div που ενσωματωνει το link.

Δεν νομίζω ότι έχει σχέση αυτό. Λογικά η jquery αφού είναι γραμμένη σε js υλοποιεί το $("#to_id_tou_link") ίσως με $("#to_id_tou_link")=document.getElementById("to_id_tou_link"); άντε να το κάνει με document.querySelector

Οπότε κάπου αλλού θα ήταν το σκάλωμα.

Δημοσ.

Αν για παράδειγμα όταν φορτωθεί το αρχείο το element με id #to_id_tou_link δεν υπάρχει και το δημιουργήσω μετά δυναμικά, τότε το 

$("#to_id_tou_link").click(function(){...});

δεν λειτουργεί και πρέπει να το κάνω

$(document).on("click","#to_id_tou_link", functionn(){...});

Άρα δεν λειτουργεί και στην περίπτωση που είναι hidden. Βέβαια για πιο λόγο δεν γινόταν να το κάνω και μέσω .trigger δεν κατάλαβα, αλλά οκ. :P

Δημοσ.

Το $("#to_id_tou_link").click(); δεν κάνει trigger το dom event click αλλά το click event που έχεις κάνει bind μεσω jquery.

Οπότε για να δουλέψει θα πρέπει πρώτα να κάνεις $("#to_id_tou_link").click(function(){}); και μετά να κάνεις $("#to_id_tou_link").click();

'Η να κάνεις $("#to_id_tou_link")[0].click(); και να καλέσεις το dom event απευθείας.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...