rafinos Δημοσ. 13 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2017 Γεια σας παιδιά. Υπάρχει τρόπος να κάνω click() ένα λινκ με jquery ή καθαρή javascript σε ένα link το οποίο όταν φορτώσει το html αρχείο είναι μέσα σε ένα hidden div; Δηλαδή θέλω κάτι τέτοιο: $("#to_id_tou_link").click(); ή document.getElementById("to_id_tou_link").click(); Να τονίσω πως κανένα από τα παραπάνω δεν λειτουργεί. Βασικά ξαφνικά μου δουλεύει η καθαρή js... να τρελαθώ τώρα ή μετά;
rafinos Δημοσ. 15 Ιουλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουλίου 2017 Με την jquery δεν λειτουργει γιατι αρχικα ειναι hidden το parent div που ενσωματωνει το link. Βεβαια, μαλλον ειχε σκαλωσει ο browser και δεν δουλευε και η pure js, αλλα μετα ολα κομπλε.
k33theod Δημοσ. 21 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2017 Με την jquery δεν λειτουργει γιατι αρχικα ειναι hidden το parent div που ενσωματωνει το link. Δεν νομίζω ότι έχει σχέση αυτό. Λογικά η jquery αφού είναι γραμμένη σε js υλοποιεί το $("#to_id_tou_link") ίσως με $("#to_id_tou_link")=document.getElementById("to_id_tou_link"); άντε να το κάνει με document.querySelector Οπότε κάπου αλλού θα ήταν το σκάλωμα.
rafinos Δημοσ. 21 Ιουλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουλίου 2017 Αν για παράδειγμα όταν φορτωθεί το αρχείο το element με id #to_id_tou_link δεν υπάρχει και το δημιουργήσω μετά δυναμικά, τότε το $("#to_id_tou_link").click(function(){...}); δεν λειτουργεί και πρέπει να το κάνω $(document).on("click","#to_id_tou_link", functionn(){...}); Άρα δεν λειτουργεί και στην περίπτωση που είναι hidden. Βέβαια για πιο λόγο δεν γινόταν να το κάνω και μέσω .trigger δεν κατάλαβα, αλλά οκ.
Retromaniac Δημοσ. 26 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2017 Το $("#to_id_tou_link").click(); δεν κάνει trigger το dom event click αλλά το click event που έχεις κάνει bind μεσω jquery. Οπότε για να δουλέψει θα πρέπει πρώτα να κάνεις $("#to_id_tou_link").click(function(){}); και μετά να κάνεις $("#to_id_tou_link").click(); 'Η να κάνεις $("#to_id_tou_link")[0].click(); και να καλέσεις το dom event απευθείας.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα