Προς το περιεχόμενο

ASUS Vivobook X541UJ-DM353T Intel Core i3-6006U / 8GB / 256GB SSD / GeForce 920M 2GB Black 469euro Media Markt

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπέρα και εγω ψάχνω για αγορά λάπτοπ και είμαι ανάμεσα σε αυτό που ανέβασες και αυτό:

http://www.e-shop.gr/laptop-lenovo-ideapad-310-80sm0210bm-156-fhd-intel-core-i3-6006u-geforce-920mx-2gb-8gb-1tb-dos-p-PER.913613

Αν κάποιος έχει περισσότερες γνώσεις θα μπορούσε να μας πει αν αξίζει η αγορά ενός εκ των δυο.

Δημοσ.

καλησπέρα και εγω ψάχνω για αγορά λάπτοπ και είμαι ανάμεσα σε αυτό που ανέβασες και αυτό:

http://www.e-shop.gr/laptop-lenovo-ideapad-310-80sm0210bm-156-fhd-intel-core-i3-6006u-geforce-920mx-2gb-8gb-1tb-dos-p-PER.913613

Αν κάποιος έχει περισσότερες γνώσεις θα μπορούσε να μας πει αν αξίζει η αγορά ενός εκ των δυο.

Ίδιος επεξεργαστής, ίδια κάρτα γραφικών, ίδια μνήμη και περίπου ίδια οθόνη. Το asus είναι 40€ πιο ακριβό αλλά έχει windows. Εγώ θα πήγαινα για το asus λόγω ssd.

• Like 1
Δημοσ.

1η ερώτηση : Το λαπτοπ αυτό το πήρες για gaming ή απλά για εργασίες ;

2η ερώτηση : Αν το πήρες για gaming πες μου λίγο τα games που έπαιξες μέχρι τώρα και αν είχε καλή απόδοση .

Υ.Γ. : Sorry που γίνομαι περίεργος αλλά ψάχνω laptop και μιας που βρήκα την προσφορά στα mediamarkt είπα να το τσεκάρω... Όλα είναι τέλεια για μένα εκτός από τον επεξεργαστή ( Intel® Core™ i3-6006U @ 2.00 GHz ) για τον οποίο οι φίλοι μου ( που ξέρουν από specs για PC και laptops ) δεν είναι και τόσο σίγουροι .

Δημοσ.

To ASUS δεν έχει Οπτική Συσκευή DVD όμως, δεν ξέρω αν πλέον χρειάζεται να έχει ή όχι γιατί αρκετά από τα νέα λάπτοπ δεν έχουν...

Δημοσ.

To ASUS δεν έχει Οπτική Συσκευή DVD όμως, δεν ξέρω αν πλέον χρειάζεται να έχει ή όχι γιατί αρκετά από τα νέα λάπτοπ δεν έχουν...

Αν καποιος χρειαζεται τοσο πολυ την οπτικη συσκευη παιρνει μια εξωτερικη με 25€ και ειναι οκ (και δεν θελει και εξωτερικη τροφοδοσια)

Δημοσ.

To ASUS δεν έχει Οπτική Συσκευή DVD όμως, δεν ξέρω αν πλέον χρειάζεται να έχει ή όχι γιατί αρκετά από τα νέα λάπτοπ δεν έχουν...

Αν δείτε στην τελευταία φωτογραφία φαίνεται να έχει, αλλά μπορεί να έβαλαν και λάθος εικόνες... 

Δημοσ.

Η οθόνη είναι anti-glare. Επίσης δεν έχει DVD.

Πάρα πολύ καλή αίσθηση το πληκτρολόγιό του και γενικά έχει καλή κατασκευή (το είδα σήμερα σε κατάστημα). Το θεωρώ πολύ καλό για την τιμή της προσφοράς.

Δημοσ.

Sorry για το offtopic, αλλά κοιτάζοντας τα χαρακτηριστκά, ήθελα να δω πόση εγγύηση δίνουν, είδα να αναγράφεται αυτό

"1 Έτος τιμολόγιο/ 2 Έτη απόδειξη λιανικής"

Τι πρωτοτυπία πάλι είναι αυτή;

Δημοσ.

Αυτό με την εγγύηση κάνει μπάμ ότι είναι για ΓΓ. Καταναλωτή. Άλλα δικαιώματα ο ένας και άλλα ο άλλος? Πληρώνεις μετρητά 4 χρονια εγγύηση, με κάρτα 1?

Τι λέτε ρε? Έχουν τρελαθεί φέτος με τις προσφορές... τα μισά ειναι εκθεσιακά (πχ Κωτσόβολος).

Δημοσ.

Sorry για το offtopic, αλλά κοιτάζοντας τα χαρακτηριστκά, ήθελα να δω πόση εγγύηση δίνουν, είδα να αναγράφεται αυτό

Το έχω ξανακούσει αυτό, νομίζω ισχύει και με την apple και πιθανό και με άλλες εταιρείες. Πολύ περίεργο μου είχε φανεί κι εμένα! 

Δημοσ.

Πηρα και εγω σημερα τηλεφωνο το Media markt και μου ειπανε οτι αυτο με την εγγυηση ειναι απο την ASUS και οχι απο αυτους. Προφανως σου λεει αλλη χρηση θα κανει ο επαγγελματιας ( που θα εχει κοψει τιμολογιο ) και αλλη ο ιδιωτης. Μια μπαρουφα και μιση ειναι αυτο αλλα τι να πω. Θυσιασα τα 90 ευρω του ΦΠΑ για τον ενα εξτρα χρονο εγγυηση.

• Like 1
Δημοσ.

Τι λέτε ρε παιδιά... Πάμε καλά? Ούτε 1 στο εκατομμύριο να ισχύει αυτό... Υπάρχει ευρωπαϊκή εγγύηση 2 χρόνια... Μην ακούτε!

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...