Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Hello everyone ! Καινούριος εδω και θέλω μια γνώμη παιδιά :) Δεν μπορώ να με πω developer σε καμία περίπτωση... είμαι όμως coder... οπου ασχολούμαι με C#(WPF, ASP.NET MVC 5) και Python. Αυτή την στιγμή είμαι ακόμα σε διαδικασία μάθησης του ASP.NET MVC 5 ... και δεν ξέρω τι να κάνω μετά. Να συνεχίσω πηγαίνοντας ακόμα ποιό "ψηλά" σε ASP.NET Core ? Η να συνεχίσω με Xamarin ?? Παρακαλώ δεν θέλω απαντήσεις τύπου: Κάνε ότι γουστάρεις. Δεν εχω καθόλου interaction με Android/iOS ... ουτε προγραμματιστικά ... αλλα ούτε και είμαι χρήστης ενός smartphone(δεν τα γουστάρω ως χρήστης) ... ΑΛΛΑ δεν με χαλάει να ασχοληθώ μαζί τους με κάποιον emulator ... και να κάνω σε emulators deploy τις εφαρμογές μου(για να τις δοκιμάζω). Ισα ισα ... μου αρέσει σαν ιδέα να μπορώ να χρησιμοποιήσω τα Web Api's μου και σε phones/tablets αλλα είμαι λίγο προβληματισμένος. Έχετε καμία πρόταση ?

Υ.Γ Είμαι μικρός(18) δεν είμαι κάτοχος ενος πτυχίου πληροφορικής... και δεν ξέρω(για πολλους λόγους, κυρίως υγείας) αν θα μπορέσω να αποκτήσω ενα.

Δημοσ.

Πες μας τι στόχους και τι βλέψεις έχεις από αυτό που θες να μάθεις; Θέλεις να καταφέρεις να φτιάξεις κάτι; Θες να βρεις κάποια δουλειά; Θες να ασχοληθείς με Web? Θες να πάρεις κάποια πιστοποίηση κάποια στιγμή;;

• Like 1
Δημοσ.

Δεν υπαρχει coder... developer εισαι! :P

Ίσως... αλλα πιστεύω ότι για να λέγεσαι developer πρέπει να εχεις χρόνια στην "πλάτη" σου... και να έχεις αλλάξει πολλές δουλειές. Εγω ασχολούμαι 2 χρόνια με προγραμματισμό σοβαρά ... και είμαι απλα ενας τύπος που γράφει σωστό κώδικα ... τηρώντας οσο καλύτερα μπορώ τα σύγχρονα στάνταρ.

Πες μας τι στόχους και τι βλέψεις έχεις από αυτό που θες να μάθεις; Θέλεις να καταφέρεις να φτιάξεις κάτι; Θες να βρεις κάποια δουλειά; Θες να ασχοληθείς με Web? Θες να πάρεις κάποια πιστοποίηση κάποια στιγμή;;

Σκοπός μου είναι στο μέλλον να εχω μια καλή δουλειά πάνω σε αυτά που εχω μάθει, δηλαδή Desktop dev(μάλλον απίθανο γιατί είναι νεκρό), web dev η ίσως και mobile dev(αν τελικά παω εκει). Εχω κάποια μεγάλα πρότζεκτ που εχω στο μυαλό μου να κάνω ... τα οποία θέλουν web dev και(καλό θα ηταν) mobile dev ... αλλά δεν εχω και ιδιαίτερα μεγάλη πίστη ότι θα βγάλω κάτι από τις ιδέες μου... οπότε το παω από τον safe δρόμο... δηλαδή μια καλή δουλειά.

Ίσως ακουστεί  χαζό αλλα θα μπορούσα να προγραμματίσω στα πάντα. Κινητά, ιστοσελίδες, υπολογιστές. Δεν υπάρχει κάτι που λατρεύω... η και μισώ θανάσιμα :P Μου αρέσει να προγραμματίζω γιατί με γεμίζει και είναι δημιουργικό ...

Το πως θα φτάσω ομως εκει είναι κάτι που δεν το ξέρω δυστηχώς... και ψάχνομαι.

Όσο για τις πιστοποιήσεις θα με ενδιέφεραν ...  σε κάποια στιγμή. Όχι ότι τρελαίνομαι κιόλας.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...