Eupedo88 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2017 Καλησπέρα παίδες, τα τελευταία χρόνια είμαι στη Wind με adsl 24αρη internet με το όποιο δεν είμαι ευχαριστημένος για κανέναν λόγο, είμαι στη περιοχή του Γέρακα και πίανω 2,5 mbp/s ~ κατεβάζω με 500kbp/s~ συνήθως. Ψάχνοντας λοιπόν για VDSL ανακάλυψα αυτό το site http://fttxgr.eu/map στο οποίο είδα ότι έχω κουτί του OTE για VDSL στα 100 μέτρα απο το σπίτι μου, ενώ Wind και Vodafone ειναι ανύπαρκτες στην περιοχή μου για VDSL. Απορίες: * Με βάση ότι είναι δίπλα το κουτί του OTE, είναι μονόδρομος να επιλέξω την συγκεκριμένη εταιρία για VDSL ετσι; * Αν βάλω VDSL και είναι το κουτί στα 100 μέτρα, θα πιάνω καλές ταχύτητες; Περιμένω συμβουλές, σας ευχαριστώ!
Super Moderators Thresh Δημοσ. 13 Ιουλίου 2017 Super Moderators Δημοσ. 13 Ιουλίου 2017 Δεν υπάρχει λόγος να βάλει η Wind ή η Vodafone υπαίθριες καμπίνες για VDSL από την στιγμή που υπάρχουν αυτές του ΟΤΕ. Νοικιάζουν "πόρτες" από αυτόν και τις παρέχουν σε πελάτες. Οπότε όπως καταλαβαίνεις δεν είναι μονόδρομος ο ΟΤΕ, μπορείς να επιλέξεις κι εναλλακτικούς. Ναι δεν θα έχεις πρόβλημα ακόμα πχ και στα 400μ, φτάνουν και περισσεύουν για 50Mbps...
NikosKallithea Δημοσ. 13 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2017 Αρχικα μπες εδω να δεις αν πραγματι εχεις vdsl στην περιοχη σου και μετα βλεπουμε https://www.cosmote.gr/fixed/check-availability?redir=1&p_l_id=44064&p_v_l_s_g_id=0
DTsuras Δημοσ. 16 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2017 Καλησπέρα, απο το site λεει οτι δεν εχω vdsl στην περιοχη μου..αυτο ισχυει μονο για cosmote ή και για της αλλες εταιριες?
NikosKallithea Δημοσ. 16 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2017 Κανονικά για ολες, αλλά παίζεται, πρεπει να ρωτήσεις τον πάροχο που θέλεις.
Eupedo88 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουλίου 2017 Επικοινώνισα με την Wind και μου είπε αυτό ακριβώς που είπε ο Thresh, ότι δηλαδη θα παίρνω απο το πιο κοντινό κουτί, δεν παίζει ρόλο οτι είναι του ΟΤΕ.. συνεργάζονται. Θα ενημερώσω για ταχύτητες σε καμιά βδομάδα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα