Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγώ ρε παιδιά φαντάστηκα, ότι ο καθένας με βάση το άθλημα του θα γινόταν ο αγώνας.έφαγα και τον πρόλογο με τις μαλακίες που έκανε ο μακγκρεγκορ όλο το διάστημα και θεώρησα ότι τον είχε σαν μπισκοτολουκουμο.είδα και ένα τουιτ του πακιουαο και νομίζω ότι ο αγώνας είναι μούφα.τεσπα πάμε παρακάτω,ο αγώνας κανελο/τζιχ3 πότε θα γίνει; παίζει ζώνη;ο πακιουαο αποσύρθηκε;ααα τον αγώνα του με τον μει που μπορώ να τον βρω για να δω αυτό που λέτε, ότι τον έκλεψαν οι κριτές;

• Απαντ. 116
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εγώ ρε παιδιά φαντάστηκα, ότι ο καθένας με βάση το άθλημα του θα γινόταν ο αγώνας.έφαγα και τον πρόλογο με τις μαλακίες που έκανε ο μακγκρεγκορ όλο το διάστημα και θεώρησα ότι τον είχε σαν μπισκοτολουκουμο.είδα και ένα τουιτ του πακιουαο και νομίζω ότι ο αγώνας είναι μούφα.τεσπα πάμε παρακάτω,ο αγώνας κανελο/τζιχ3 πότε θα γίνει; παίζει ζώνη;ο πακιουαο αποσύρθηκε;ααα τον αγώνα του με τον μει που μπορώ να τον βρω για να δω αυτό που λέτε, ότι τον έκλεψαν οι κριτές;

16 Σεπτεμβρίου ειναι. Δεν είναι χαζός ο money να κάνει κατι τέτοιο.

Κ δω τα στατιστικά ανα γύρο για να δείτε γιατί ο connor "αντεξε" 10 γύρους. mayweather-mcgregor-compubox-punch-stats

Δημοσ.

Εμενα αυτο που μου εμεινε παντως ειναι πως ο mayweather οσο παλευε με τον Κονορ δεν εδειξε καμια απολυτως υπεροχη.

Υπεροχη εδειξε οταν παλεψε με τον Κονορ-πτωμα που δεν μπορουσε να σηκωσει τα χερια του απο την κουραση...

Στρατηγικη θα μου πεις... Ok δεκτο.

Αλλα παλευες με ενα τυπο που δεν εχει ξαναπαιξει μποξ με οτι συνεπαγεται αυτο (κινησεις, στρατηγικη, αντοχη, προπονηση κλπ)

Το να φτασεις στο σημειο να τον νικησεις στο αθλημα σου στον 10ο γυρο, μονο και μονο επειδη απλα κουραστηκε, δεν το λες και νικη να πανηγυρισεις...

Εσύ μπορεί να είδες το ματς μοιρασμένο, όσοι παρακολουθούμε μποξ χρόνια και όχι 1 φορά στη χάση και στη φέξη είδαμε έναν Μέιγουέδερ να δίνει χώρο στον ΜακΓκρέγκορ, να μην κινδυνεύει ούτε στιγμή και να προσπαθεί να κουράσει τον Κόνορ. Υπήρχε ΧΑΟΣ ανάμεσα στους δυο αθλητές. Τι θες? Σε τεχνική? Σε αντοχή? Σε τακτική? Σε άμυνα? Σε ακρίβεια χτυπημάτων? Κάθε χτύπημα του Μέιγουέδερ ήταν χειρουργικό. Τα μισά χτυπήματα του ΜακΓκρέγκορ ήταν ότι να ναι και ανούσια.

Και ξαναλέω για όσους το ξεχνούν. Ο Μέιγουέδερ ήταν ανενεργός 2 χρόνια. Ο ΜακΓκρέγκορ είναι εν ενεργεία αθλητής. Ο Μέιγουέδερ είναι 40 χρονών, ο ΜακΓκρέγκορ 28. Εν τούτοις, ο ένας χόρευε, ο άλλος αγκομαχούσε σα ψάρι έξω από το νερό.

ΥΓ1. Ποιος σου είπε ότι οι αθλητές ΜΜΑ δεν παίζουν μποξ? Για δες την προπόνηση του Stipe Miosic ή του JDS.

ΥΓ2. Το σίχαμα που λέγεται Dana White βγήκε και είπε ότι ο ΜακΓκρέγκορ έριξε περισσότερα χτυπήματα στον Μέιγουέδερ απ' ότι ο Πακιάο. Απο εκεί καταλαβαίνεις σε τι κοινό με IQ  αμοιβάδας απευθύνεται.

ακριβώς αυτό. under team canelo ή team GGG??

Πάω περισσότερο τον Canelo αλλά αν με ρωτάς για τον αγώνα με τον Golovkin....Είναι δύσκολο... Ο Golovkin είναι ΠΑΡΑ πολύ επικίνδυνος...
Δημοσ.

Εσύ μπορεί να είδες το ματς μοιρασμένο, όσοι παρακολουθούμε μποξ χρόνια και όχι 1 φορά στη χάση και στη φέξη είδαμε έναν Μέιγουέδερ να δίνει χώρο στον ΜακΓκρέγκορ, να μην κινδυνεύει ούτε στιγμή και να προσπαθεί να κουράσει τον Κόνορ. Υπήρχε ΧΑΟΣ ανάμεσα στους δυο αθλητές. Τι θες? Σε τεχνική? Σε αντοχή? Σε τακτική? Σε άμυνα? Σε ακρίβεια χτυπημάτων? Κάθε χτύπημα του Μέιγουέδερ ήταν χειρουργικό. Τα μισά χτυπήματα του ΜακΓκρέγκορ ήταν ότι να ναι και ανούσια.

Δεν αναιρεις κατι απο το post μου που παρεθεσες...

Τον κερδισε λογω τακτικης και κουρασης αυτο ειπα και εγω...

Με το μεγαλο αλλα βεβαια που συμπληρωσα στο προηγουμενο post... Πηγε το παιχνιδι στην κουραση και το πηρε λογω κουρασης απεναντι σε ενα αντιπαλο που δεν ειναι μποξερ!

Δημοσ.

O Dana White πανηγυρίζει για το.. ρεκόρ χτυπημάτων που δέχτηκε ο Φλοϋντ σε σχέση με τον Πακιάο. Μάλιστα. Μου θυμίζει οταν πανηγυρίζουν οι πρασινοκιτρινόμαυροι όταν νικούν στα ντέρμπυ τον Ολυμπιακό ενώ στο τέλος μένουν καμιά 20άρα βαθμούς πίσω. 

Το δεδομένα είναι τα εξής: Ένας ημι-παλαίμαχος πυγμάχος με 1.5χρόνο απουσίας στα 40 του κερδίζει σχετικά εύκολα έναν 29χρονο με μεγαλύτερο στόμα απ' ότι η αξία του στο ρίνγκ που νόμιζε οτι μπορεί να τα βάλει με τον ίσως καλύτερο όλων των εποχών στο άθλημα του με τους δικούς του κανόνες. Όυτε σε 200 γύρους δεν υπήρχε περίπτωση να κερδίσει ο Κόνορ απέναντι σε έναν βετεράνο του είδους. Τι να λέμε τώρα. 

• Like 1
Δημοσ.

Μονο και μονο το να πας να παιξεις μ εναν τοπ βετερανο στο δικο του αθλημα, με τους δικους του κανονες, δειχνει cojones.

Κατα τ αλλα προφανως η νικη δεν ηταν το ζητουμενο αλλα η προβολη και τα $$ με ουρα.

Δημοσ.

"Μεγάλε τα παρατάς που τα παρατάς θες να μαζέψεις κάνα έξτρα φράγκο να συμπληρώσεις και τις 50 οάου νίκες γιατί έρχονται γεράματα και όσο νάναι χρειάζονται..."

" Κοίτα να δείς εσύ τεράστιε superstar των μαχητικών αθλημάτων. Παίζει ματσάκι με μπόλικα μπικικίνια. Θα χάσεις έτσι και αλλιώς στο φλώρικο boxing που δεν λέει και κάτι γιατί δεν είναι το άθλημά σου. Ευκαιρία είναι ,μάζευε και ας είν και ρόγες. Πόσο νομίζεις μπορείς να χτυπίεσαι στο mma πριν βγεις σακάτης? " 

" Εεε και καθίστε να τα βρείτε από πριν, μην χαλάσουμε καμιά χωρίστρα"

------------------

Badass κομμώτριες ..lol..

Ευτυχώς χθές είχε και motogp και είδαμε πραγματικούς μαχητές.................

• Like 2
Δημοσ.

O Dana White πανηγυρίζει για το.. ρεκόρ χτυπημάτων που δέχτηκε ο Φλοϋντ σε σχέση με τον Πακιάο. Μάλιστα. Μου θυμίζει οταν πανηγυρίζουν οι πρασινοκιτρινόμαυροι όταν νικούν στα ντέρμπυ τον Ολυμπιακό ενώ στο τέλος μένουν καμιά 20άρα βαθμούς πίσω. 

Εμένα πάλι μου θυμίζει τον Μαρινάκη και τον Σάββα Θεοδωρίδη που όταν χάνουν στο Καραϊσκάκη από τους πρασινοκίτρινους, για να καλύψουν την ήττα μιλάνε για... πόσες τελικές προσπάθειες είχε  ο καθένας...

dana.jpg

Χαχαχα, κλάμα!!!!!!!!!!!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...