kage Δημοσ. 27 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2017 https://youtu.be/RSIo42AwIek https://youtu.be/rqWLuEJv_84 Ξερουν οι αμερικανοι να κανουν show:p Ο καλυτερος αντιπαλος μου για τελευταιο αγωνα ο ενας .ρισπεκτ σου δεινω λεει ο αλλος..
Undertaker25 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2017 βασικά είναι ο καλύτερος mma με έναν πρώην μποξέρ. Σε κάθε περίπτωση πέτυχαν κ οι δύο αυτό που ήθελαν χωρίς κανείς να φάει ξύλο. Πήραν τα λεφτά και τη δόξα. Ο Μέι έχει ξεπεράσει με ψεύτικους αγώνες όπως αυτός παγκόσμιους θρύλους ιστορικά που έκανσν το μποξ μεγάλο άθλημα και ο Ιρλανδός θα έχει να λέει ο άντεξε σε αγώνα μποξ με τον καλύτερο χωρίς ουσιαστικά να χάσει. Ο καλύτερος ΜΜΑ δεν είναι. Ο καλύτερος είναι Jon ο Jones και ακολουθεί ο Demetrious Johnson. Όπως και να χει, ο ΜακΓκρέγκορ δεν είναι ούτε καν στο επίπεδο του Μέϊγουέδερ. Αντιμετώπισε έναν 40χρονο πρώην πυγμάχο που ο τελευταίος του αγώνας ήταν δυο χρόνια πριν, ο Μέϊγουέδερ χειρίστηκε το ματς ακριβώς όπως κάνει πάντα, ήλεγχε απόλυτα τον ΜακΓκρέγκορ και στον 10 γύρο τον έβγαλε ΚΟ. Κανονικότατα έχασε. Αν ο Μέϊγουέδερ ήταν όχι 28 αλλά 33 χρονών και εν ενεργεία, θα είχε κερδίσει πολύ νωρίτερα και πολύ πιο άνετα. Εύχομαι το Ιρλανδικό σκουπίδι μετά το σημερινό να το βουλώσει και να απαλλάξει τη πυγμαχία από την αντιπαθητική παρουσία του. ΥΓ. Απόλαυση να τον βλέπω να έχει χάσει τη μπάλα και να τρέχει παραπατώντας στο ρινγκ να ξεφύγει. Lol.
gas7777 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2017 δε διαφωνώ σε αυτά. Εσύ συμφωνείς πως και οι δύο κέρδισαν από αυτή την ιστορία ;; διότι αυτό ήταν το θέμα τους. Κατ εμέ μόνο το μποξ έχασε ως άθλημα. Αν θες τη γνώμη μου ο Ιρλανδός είχε ελπίδες μόνο με κλωτσιδια. Σε κανονικό αγώνα ο Μέι θα τον είχε τελειώσει απ τον πρώτο γύρο. Χωρίς υπερβολή. Τα χτυπήματα του στο τέλος ήταν πολύ χαλαρά . Σε φάση κάτσε να σου ρίξω 2,3 να φανεί ότι έχασες από χτυπήματα ξέρω γω να πάρουμε τα λεφτά να πάμε σπίτια μας. Α ναι. "Κάποιοι θα καταπιούν τα λόγια τους στις 26 Αυγούστου την ώρα που εγώ θα καταπίνω αστακό" Έτσι έγινε. Τρώνε τώρα παρέα αστακό την ώρα που άλλοι ψάχνουν να βρουν τι παίχτηκε. Πάντως στον επόμενο αγώνα του ο Μέι μπορεί να φέρει τον Στάλονε ως Μπαλπμοα
Undertaker25 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2017 Δεν διαφωνώ καθόλου. Ο πρωταρχικός σκοπός του αγώνα ήταν το χρήμα. Καλοστημένη μπίζνα αλλά το αποτέλεσμα ήταν καθαρό. Δεν θεωρώ πως είχε συμφωνηθεί.
gas7777 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2017 Νομίζω πως είχε συμφωνηθεί όχι το αποτέλεσμα που ίσως ήταν δεδομένο λόγω ανωτερότητα στο μποξ του Μέι, αλλά ο χρόνος. Ο Ιρλανδός αν έτρωγε απ την αρχή τα 3 χτυπήματα που έφαγε στο τέλος δε θα έβγαζε ούτε γύρο. Νομίζω ότι η συμφωνία ήταν να το παρατεινουν όσο αντέχει ο Ιρλανδός. Οι άμυνες του ήταν μηδαμινές άλλωστε και αυτό με κάνει να έχω πολλές υποψίες. Οσο για τις αρχικές δηλώσεις του Ιρλανδου μη χαλιέσαι. Αυτά ήταν σίγουρα του παιχνιδιού ώστε να μαζέψει περισσότερο κόσμο.
Fubar.gr Δημοσ. 27 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2017 Πολύ χαμηλού τόνου οι δηλώσεις Μέι. Αυτό δείχνει πάρα πολλά. Ούτε θριαμβολογιες ούτε τίποτα. Έπαιξα κέρδισα όπως κέρδισα κονόμησα γειά σας. Αυτό το κάνει σε όλες τις συνεντεύξεις μετά τον αγώνα. Αποστειρωμένες δηλώσεις λές και είναι press conference κάποιας Fortune 500 εταιρίας, για την ικανοποίηση των θεατών και τους χορηγούς Ο Mayweather είναι πρώτα επιχειρηματίας και μετά μποξέρ.
bilya Δημοσ. 27 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2017 Νομίζω πως είχε συμφωνηθεί όχι το αποτέλεσμα που ίσως ήταν δεδομένο λόγω ανωτερότητα στο μποξ του Μέι, αλλά ο χρόνος. Ο Ιρλανδός αν έτρωγε απ την αρχή τα 3 χτυπήματα που έφαγε στο τέλος δε θα έβγαζε ούτε γύρο. Νομίζω ότι η συμφωνία ήταν να το παρατεινουν όσο αντέχει ο Ιρλανδός. Οι άμυνες του ήταν μηδαμινές άλλωστε και αυτό με κάνει να έχω πολλές υποψίες. Οσο για τις αρχικές δηλώσεις του Ιρλανδου μη χαλιέσαι. Αυτά ήταν σίγουρα του παιχνιδιού ώστε να μαζέψει περισσότερο κόσμο. απλα ο money έπαιζε μαζί του. Για την ιστορία ο connor εχασε απο εναν ΣΥΝΤΑΞΙΟΎΧΟ πυγμάχο. Οχι με τον καλύτερο εν ενεργεία. Αυτο λέει πολλά. Η πυγμαχία είναι πρωτίστως παιχνίδι τακτικής κ μυαλού κ οχι δύναμης. Κ δυστυχώς για τον connor ο money ειναι μανουλα σε αυτο.
vairass Δημοσ. 27 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2017 Δεν το είδα όλο είδα το τέλος, στημένο φάνηκε.
bilya Δημοσ. 27 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2017 (επεξεργασμένο) Δεν το είδα όλο είδα το τέλος, στημένο φάνηκε. για πιο λόγο ήταν στημένο??? Κάποιοι δέστε λιγο αγώνες του money στα νιάτα του. Έτσι έπαιζε κ τότε. Ο κοννορ ουτε τα βασικά της πυγμαχίας δεν έκανε τον κόπο να μάθει. Άμυνες μηδέν, χτυπήματα οτι νανε κ επειδή κουράστηκε αγκαλίτσες. Για να μην αναφέρουμε τα αντικανονικά πίσω από το κεφάλι. Εδώ ο cannelo δεν κατάφερε τον money. Επεξ/σία 27 Αυγούστου 2017 από bilya
Πανος999 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2017 Μονο εγω δεν περιμενα να χασει ο Conor????
vairass Δημοσ. 27 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2017 για πιο λόγο ήταν στημένο??? Κάποιοι δέστε λιγο αγώνες του money στα νιάτα του. Έτσι έπαιζε κ τότε. Ο κοννορ ουτε τα βασικά της πυγμαχίας δεν έκανε τον κόπο να μάθει. Άμυνες μηδέν, χτυπήματα οτι νανε κ επειδή κουράστηκε αγκαλίτσες. Για να μην αναφέρουμε τα αντικανονικά πίσω από το κεφάλι. Εδώ ο cannelo δεν κατάφερε τον money. Δεν γνωρίζω κανέναν από τους δύο είδα απλά το τέλος του αγώνα, ο Ιρλανδός μου φάνηκε ότι δεν ήθελε να πάρει τον αγώνα αφού βαρουσε σαν γκομενα.
Chrisxxx Δημοσ. 27 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2017 100M o ενας 75Μ ο αλλος για ένα ματς που ξεραμε την κατάληξη και φανταζόμασταν την εξέλιξη απο την ανακοινωση του. Τουλάχιστον όταν ο Rocky όταν πλακώθηκε με τον Hulk Hogan aka Thunderlips ξέφυγαν απο τη νορμα :P
bilya Δημοσ. 27 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2017 (επεξεργασμένο) Μονο εγω δεν περιμενα να χασει ο Conor???? μάλλον ναι. Δεν γνωρίζω κανέναν από τους δύο είδα απλά το τέλος του αγώνα, ο Ιρλανδός μου φάνηκε ότι δεν ήθελε να πάρει τον αγώνα αφού βαρουσε σαν γκομενα. βαρούσε σαν γκόμενα γιατί στους πρώτους γύρους βάραγε τυφλές και γάντια με αποτέλεσμα να κουράζει τα χέρια του. Ο money απλά περίμενε , 'όπως κάνει πάντα . Υγ. Τράβα κ κάνε 3 λεπτά σάκο να δεις πόνο στην πρώτη τυφλή που θα ρίξεις. Η πυγμαχία ευτυχώς δεν είναι MMA κ θέλει τεχνική κ μυαλό. edit: το παιχνίδι της χρονιάς είναι σε 20 μέρες περίπου Canello vs GGG. Επεξ/σία 27 Αυγούστου 2017 από bilya
crom251 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2017 Αυτος που νικησε ηταν η αντοχη, η κουραση και η στρατηγικη... Τυπικα νικητης ο mayweather αλλα με μια νικη που εκανε ξεφτιλα το αθλημα του μποξ.... Επρεπε ο αντιπαλος του να γινει πτωμα απο την κουραση, να μην μπορει να σηκωσει τα χερια του για να μπορεσει να νικησει... Δεν νικησε με μποξ, με μαχη... Νικησε απλα επειδη ειχε περισσοτερο αντοχη και στους τελευταιους γυρους ειχε απεναντι του ενα σακο και οχι καποιον αντιπαλο... Ελαχιστη στρατηγικη να ειχε ο Mcgregor, λιγο παραπανω εμπειρια και ΚΥΡΙΩΣ φυσικη κατασταση που να ταιριαζει στο μποξ, μπορουσε να ειχε νικησει ή να πηγαινε το παιχνιδι στους 12 γυρους και να κρινοταν στα σημεια... ΥΓ. Δεν συζηταμε τι θα γινοταν αν ειχαμε κανονες MMA. 30sec θα ηταν αρκετα για να βλεπει αστρακια ο mayweather... 2
vairass Δημοσ. 27 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2017 Αυτος που νικησε ηταν η αντοχη, η κουραση και η στρατηγικη... Τυπικα νικητης ο mayweather αλλα με μια νικη που εκανε ξεφτιλα το αθλημα του μποξ.... Επρεπε ο αντιπαλος του να γινει πτωμα απο την κουραση, να μην μπορει να σηκωσει τα χερια του για να μπορεσει να νικησει... Δεν νικησε με μποξ, με μαχη... Νικησε απλα επειδη ειχε περισσοτερο αντοχη και στους τελευταιους γυρους ειχε απεναντι του ενα σακο και οχι καποιον αντιπαλο... Ελαχιστη στρατηγικη να ειχε ο Mcgregor και λιγο παραπανω εμπειρια μπορουσε να ειχε νικησει ή να πηγαινε το παιχνιδι στους 12 γυρους και να κρινοταν στα σημεια... Πώς γίνεται ο 40 ετών να έχει περισσότερη αντοχή;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα