SilvaAl Δημοσ. 10 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2020 11 ώρες πριν, kalmik είπε Μην αγοράζετε τούρκικα... φθηνά αλλά κακής ποιότητας Αν η απάντηση αφορά την ερώτησή μου ακριβώς από πάνω, το προϊόν αυτό δεν είναι τούρκικο. Είναι πολωνικό. Έχετε δίκιο, ούτε και εγώ προτιμώ τούρκικα προϊόντα.
haris_216 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2020 (επεξεργασμένο) 20 ώρες πριν, SilvaAl είπε Αν η απάντηση αφορά την ερώτησή μου ακριβώς από πάνω, το προϊόν αυτό δεν είναι τούρκικο. Είναι πολωνικό. Έχετε δίκιο, ούτε και εγώ προτιμώ τούρκικα προϊόντα. Η Beko είναι τούρκικη εταιρία (ψάξτο) η οποία μάλιστα έχει αγοράσει και την grundig. Τώρα αν έχει κάποιο εργοστάσιο στην Πολωνία, στα πλαίσια αγορών ή συγχωνεύσεων και ίσως το ψυγείο σου να γράφει κάνα made in Poland δεν το γνωρίζω. Σίγουρα όμως είναι τουρκική. Επεξ/σία 11 Αυγούστου 2020 από haris_216 1
ambercombie Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2020 Στις 9/8/2020 στις 8:28 ΜΜ, SilvaAl είπε Καλησπέρα σας, Έχω ένα ψυγείο μοντέλου Beko CNA400EC0ZX δύο ημερών. Έχω παρατηρήσει ότι μερικές φορές όταν κλείνω την πόρτα του ψυγείου, ακούγεται ένας θόρυβος από πίσω σαν δεξαμενή που γεμίζει με νερό. Αυτό είναι φυσιολογικό; Τελικά φίλε μου τι ήταν? Έχω ακριβώς το ίδιο προβλημα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα