Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα στο φόρουμ.

Έχω ένα ψυγείο της Μπέκο,το έχω γύρω στα 8 χρόνια,δεν είναι defrost,και παρατήρησα μετά τον μεγάλο καύσωνα ότι το ψυγείο δουλεύει συνεχώς χωρίς να σταματάει,δεν έχω πρόβλημα ψύξης,και στην απλή και στην κατάψυξη όλα είναι μια χαρά,έβαλα και θερμόμετρο να το τσεκαρω και η θερμοκρασία είναι στους 5-6 βαθμούς που πρέπει να ειναι.

Υπέθεσα ότι χάνει γύρω από το λάστιχο αλλά η πόρτα κλείνει μια χαρά.

Τον θερμοστάτη τον έχω στο 1 από το 3 που έχει για την θερμοκρασία, παρόλαυτα αν το κατεβάσω κάτω από το 1 το μοτέρ σταματάει και ξεκινάει μετά από κανένα μισάωρο.

Σήμερα έβαλε η γυναίκα μου ένα καρπούζι μέσα και καταλάθος το έβαλε το minutes,που κανονικά έπρεπε να κλείσει,αυτό δεν έκλεισε και συνέχισε να δουλεύει.

Και αναρωτιέμαι τώρα,λες να έχει κανένα θέμα ο θερμοστάτης?!

Την προηγούμενη βδομάδα είχε πιάσει πάγο στην πλάτη και τα έβγαλα όλα για να τον καθαρίσω.

Δώστε μου τα φώτα σας.

Ευχαριστώ πολύ.

Δημοσ.

Αυτο με το καρπουζι δεν καταλαβα.

Τα συμβατικα ψηγεια απο το 3,5 και πανω στον θερμοστατη πιανουν παγο.

Δημοσ.

Αυτο με το καρπουζι δεν καταλαβα.

Τα συμβατικα ψηγεια απο το 3,5 και πανω στον θερμοστατη πιανουν παγο.

Συγνωμη δεν το εξηγησα σωστα,εβαλε το μισο καρπουζι και καταλαθος εβαλε τον ρυθμιστη στο ελαχιστο.

Τώρα το απόγευμα έπαιζα με τον ρυθμιστη,ακομα και στο τερμα ελαχιστο,ενα κλικ πριν το σβησιμο του ψυγειου,δεν σταματουσε το μοτερ+οτι επιασε παγο στην πλατη ενω το πρωι το καθαρισα.

Δημοσ.

Αν είχε πρόβλημα ο θερμοστάτης και δεν έκοβε, λογικά τα πράγματα θα είχαν παγώσει ακόμα και στην ψύξη. Επίσης, το ότι κόβει όταν το κατεβασεις μου κάνει σαν να μην φταίει ο θερμοστάτης.

Θα το έψαχνα πρώτα προς την κατεύθυνση της πλήρους απόψυξης (για 1-2 εικοσιτετράωρα). Μπορεί να έχει πάγους σε σημεία που δεν φαίνονται. Οι πάγοι επηρεάζουν πολύ την απόδοση. Όταν το ξεπαγωσες την προηγούμενη εβδομάδα το άφησες αρκετές ώρες σβηστό ή μόνο για λίγο μέχρι να αφαιρεσεις τους πάγους που έβλεπες;

Δημοσ.

Συγνωμη δεν το εξηγησα σωστα,εβαλε το μισο καρπουζι και καταλαθος εβαλε τον ρυθμιστη στο ελαχιστο.

Τώρα το απόγευμα έπαιζα με τον ρυθμιστη,ακομα και στο τερμα ελαχιστο,ενα κλικ πριν το σβησιμο του ψυγειου,δεν σταματουσε το μοτερ+οτι επιασε παγο στην πλατη ενω το πρωι το καθαρισα.

Παγο στην πλατη βγαζει αν βαλεις ψηλα τον θερμοστατη. Τα βεκο ειναι σκυλια γενικα και ισως πιανουν και απο το 3. Εγω αν το βαλω στο 4 φτιαχνει κατι σαν χιονι στη πλατη οχι παγο. Το βαζω στο 3,5 και λιωνει.

Νομιζω δεν εχεις προβλημα

Δημοσ.

Αν είχε πρόβλημα ο θερμοστάτης και δεν έκοβε, λογικά τα πράγματα θα είχαν παγώσει ακόμα και στην ψύξη. Επίσης, το ότι κόβει όταν το κατεβασεις μου κάνει σαν να μην φταίει ο θερμοστάτης.

Θα το έψαχνα πρώτα προς την κατεύθυνση της πλήρους απόψυξης (για 1-2 εικοσιτετράωρα). Μπορεί να έχει πάγους σε σημεία που δεν φαίνονται. Οι πάγοι επηρεάζουν πολύ την απόδοση. Όταν το ξεπαγωσες την προηγούμενη εβδομάδα το άφησες αρκετές ώρες σβηστό ή μόνο για λίγο μέχρι να αφαιρεσεις τους πάγους που έβλεπες;

Έκανα για λίγο όσο καθάριζα τον πάγο στην πλάτη,χθες το έβγαλα για απόψυξη και σήμερα θα το βάλω για να δω πως θα πάει.

Ένας γνωστός, ψυκτικός,μου είπε να το βάλω αρχικα στο 1,μετά την απόψυξη,και αφού δουλέψει για κάποιες ώρες μετά να το βάλω στο 2 και να το αφήσω εκεί.

Πήγε το μυαλό μου στον θερμοστάτη αλλά και αυτός μου είπε ότι μερικές φορές πιάνουν πάγο και εσωτερικά και ο θερμοστάτης νομίζει ότι δεν έχει κατεβάσει την θερμοκρασία αρκετά.

Θα δω πώς θα πάει και θα ενημερώσω.

Δημοσ.

Τελικά έχει διαρροή το ψυγείο,για αυτό και δεν μπορούσε να μου κατεβάσει την θερμοκρασία χαμηλά.

Σήμερα του πήρε 10 ώρες ώστε να φτάσει στους 10 βαθμούς.

Ο μάστορας είπε ότι φτιάχνεται αλλά δεν ξέρει πόσο θα κρατήσει και είπε καλύτερα να το δώσω δρόμο και να πάρω άλλο.

Για καλή μου τύχη έχει ο αδελφός μου ένα εφεδρικό, οπότε την γλυτωσα για τώρα.

• 2 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

ΚΑΛΗΜΕΡΑ - αγοράσαμε ένα δίπορτο της ΒΕΚΟ για τη μητέρα μου, αλλά το έχουμε στο 2,5 - 3 και κάνει κρυσταλάκια και σταγόνες στην πλάτη.......έτσι πρέπει να είναι ή έχουμε πρόβλημα?

Δημοσ.

Καλημέρα, τι ψυγείο είναι; Αν είναι στατικής ψύξης και όχι με αέρα είναι απόλυτα φυσιολογικό να μαζεύει σταγόνες στην πλάτη και πάγο στην κατάψυξη.

Δημοσ.
4 ώρες πριν, 4906 είπε

και κάνει κρυσταλάκια και σταγόνες στην πλάτη

είναι φυσιολογικό μέχρι ενός σημείου  Όταν σταματάει το ψυγείο και λιώνουν είναι οκ Αν όμως δεν λιωνουν  σημαίνει ότι το ψυγείο δεν κόβει οποτε υπάρχει θέμα 

Δημοσ.
6 ώρες πριν, 4906 είπε

ΚΑΛΗΜΕΡΑ - αγοράσαμε ένα δίπορτο της ΒΕΚΟ για τη μητέρα μου, αλλά το έχουμε στο 2,5 - 3 και κάνει κρυσταλάκια και σταγόνες στην πλάτη.......έτσι πρέπει να είναι ή έχουμε πρόβλημα?

Να προσέχει να μην ακουμπάνε το τρόφιμα στην πλάτη γιατί αυτό εντείνει τη δημιουργία πάγου.

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Εγω παλι εχει πιασει κατι σαν χιονι πισω στην συντηρηση και εχει και κατι σταγονες σαααν να πανε να λιωσουν. Το εχω στο 3 μονιμα μηπως ειναι πολυ; στη κσταψυξη εχει πιάσει παγο στην οροφη αλλα 2 χιλιοστα. Δεν εχει τυχει ομως να το ακουω να κοβει οποτε το ελεγχω δε μπορω να βαλω και στασιδι διπλα στο ψυγειο. Ειναι φυσιολογικο τελος παντων; 

• 11 μήνες μετά...
Δημοσ.

Καλησπέρα σας,

Έχω ένα ψυγείο μοντέλου Beko CNA400EC0ZX δύο ημερών. Έχω παρατηρήσει ότι μερικές φορές όταν κλείνω την πόρτα του ψυγείου, ακούγεται ένας θόρυβος από πίσω σαν δεξαμενή που γεμίζει με νερό. Αυτό είναι φυσιολογικό;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...