Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα θα μπορούσατε να μου προτείνετ σας παρακαλώ μια οθόνη στα χρήματα του τίτλου. Είναι για gaming και η κάρτα μου είναι AMD, δε με ενδιαφέρει να παίζω σε τρελά fps αλλά να έχω ένα αξιοπρεπές gaming. Προτιμώ IPS.

Δημοσ.

Τι γίνεται με τη συγκεκριμένη και τις εγγυήσεις για καμμένα pixel κτλ; Ξέρεις κάτι;

Δεν ξέρω, την πήρα από msystems πριν 2.5 μήνες στα 203 ευρώ και είναι άψογη προς το παρών. Μόνο καλές θετικές από πολλούς. 

Δημοσ.

Τι γίνεται με τη συγκεκριμένη και τις εγγυήσεις για καμμένα pixel κτλ; Ξέρεις κάτι;

3 Έτη Οn-Site από κατασκευαστή, 1 Bright or 6 Dark Sub-Pixels Warranty Replacement, DOA 30 ημερών, Τηλ. 210.81.29.810

Email: [email protected]

• Like 2
Δημοσ.

Κι εγώ γι αυτή πάω μάλλον, αν και φοβάμαι ελαφρώς το μέγεθος. Τα μάτια μου απέχουν 70 εκατοστά από την οθόνη μου.

@UsualSuspect__ πόσο κοντά κάθεσαι στην οθόνη; Σε βόλεψαν οι 27 ίντσες;

• Like 1
Δημοσ.

Ανάλογα. Και μακριά και κοντά πολλές φορές. 

Πριν απ αυτή ειχα μια samsung 22ρα απ το 2009 και είμαι υπερ ευχαριστημένος απ την αλλαγή. Αμέσως με βόλεψε η 27ρα !

Δημοσ.

Κι εγώ γι αυτή πάω μάλλον, αν και φοβάμαι ελαφρώς το μέγεθος. Τα μάτια μου απέχουν 70 εκατοστά από την οθόνη μου.

@UsualSuspect__ πόσο κοντά κάθεσαι στην οθόνη; Σε βόλεψαν οι 27 ίντσες;

Εγώ σε αυτή την απόσταση θα προτιμούσα 24άρα πάντως.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

http://www.skroutz.gr/s/10441059/Dell-SE2717H.html#reviews

Οθονάρα και πολύ φθηνή. 

Δεν είναι ξενέρωμα αυτή η ανάλυση στις 27?

Σε ρωτάω γιατί θέλω να δώσω και γω τις 2 24αρες της υπογραφής μου για μια καλή 27αρα αλλά νομίζω θέλουν 2560x1440 για να τις χαρείς οι 27αρες :/

Δημοσ.

Δεν είναι ξενέρωμα αυτή η ανάλυση στις 27?

Σε ρωτάω γιατί θέλω να δώσω και γω τις 2 24αρες της υπογραφής μου για μια καλή 27αρα αλλά νομίζω θέλουν 2560x1440 για να τις χαρείς οι 27αρες :/

Ε άμα είναι να δώσεις αυτές τις 2 για να πάρεις κάτι καλό, εννοείται πως δεν θα πάρεις την συγκεκριμένη 27ρα.

Πάρε κάτι καλύτερο :P

Εγώ το πήρα επειδή είχα συγκεκριμένο budget εκείνη την περίοδο. Κάποια στιγμή θα το δώσω και θα πάρω κάτι καλύτερο εννοείται. 

Για τα λεφτά του πάντως είναι TOP. 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...