Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

user-cnfo-facebook-war-money-mark-pepebe

Δεν υπαρχει καμια εφαρμογη - βαση εφαρμογων για να κανει κανεις roll back σε μια πιο παλια εκδοση? (για android τουλαχιστον)?

Ή μια εφαρμογη που να μπλοκαρει την εγκατασταση των νεων ενημερωσεων ετσι στο ασχετο (περα απο την κλασικη ρυθμιση απο το app store των android.)

Για ios δεν ξερω γιατι εχω καιρο να αποκτησω iPhone (απο το 5S )

Επισκέπτης
Δημοσ.

Καιρός για Telegram. Αρκετά με τις βλακίες του FB. Ήταν που ήταν ένα αίσχος και οι 2 εφαρμογές τους (FB και Messenger) τώρα αποφάσισαν να τις κάνουν ακόμα πιο αίσχος. 

Άντε γειά. 

Δημοσ.

Έρχονται διαφημίσεις στην κεντρική καρτέλα του Messenger

Δικό της είναι,

το κάνει ό,τι θέλει.

LOL

Δημοσ.

Ο άλλος λέει σταμάτησα να χρησιμοποιώ Facebook messenger αλλά χρησιμοποιώ instagram :/
Σιχάθηκα τους τσαμπατζήδες βλάκες.. δώστε 1€ για 1 messenger κ μην μας τα ζαλίζετε.. δν σας αρέσει όταν σας κλέβουν τα στοιχεία.. δν σας αρέσουν οι διαφήμισεις στην αρχή του messenger.. δώστε λύση στα παιδιά να βγάλουν κανένα φράγκο.. αλλιώς telegram Viber WhatsApp Snapchat κ ένα μυριο εφαρμογές!

Δημοσ.

Έχει δημιουργήσει 2 δις πιστά "πρεζόνια" παγκοσμίως. Δεν νομίζω ότι θα έχει κάποια αρνητική επίπτωση! Πλέον όταν μιλάω με φίλους στο pc και λέμε πχ θα τα πούμε αύριο στις 9 μου πετάει κουμπί που λέει plan it η κάτι τέτοιο.

Απλά απο εδώ και στο εξής εκτός των χύμα διαφημίσεων όταν η θεματολογία των συζητήσεων περιστρέφεται γύρω από διάφορα θέματα όπως φαγητό, ρούχα ή δε ξέρω τι άλλο τότε θα σου πετάγεται η αντίστοιχη διαφήμιση! Ο Τζορτζ Οργουελ στα καλύτερά του η φάση!

Δημοσ.

Δηλαδή μας λες πως θες να εχεις μια εφαρμογη δωρεαν χωρις διαφημισεις

Κοίταξε να δεις, επειδή έχω πολλές εφαρμογές με διαφημίσεις και επι πληρωμή σε Windows phone, μπορώ να σου πω οτι διαφήμιση από διαφήμιση ΕΧΕΙ ΔΙΑΦΟΡΑ. Αυτό το χάλι στο android ή στο pc που πιάνουν ολόκληρη την οθόνη ή σε ξεγελούν κι μετά από μισό λεπτό browsing μαυρίζουν την οθόνη, καλύπτουν το περιεχόμενο για να σου δείξουν την παπαριά τους. Ένα διακριτικό μπάνερ είναι αρκετό και αρκετές φορές δεν το έχω καν block.  Αυτό το χάλι που γίνετε σε youtube, facebook και λοιπά αξίζει adblock+ noscript μέχρι να σβήσει ο ήλιος. Καταρχάς ακόμη κι αν με ενδιέφερε το περιεχόμενο ενός pop-up ad μόνο που χρησιμοποιεί αυτό τον τρόπο διαφήμισης,πάντα ψάχνω και βρίσκω εναλλακτική εταιρία για το συγκεκριμένο προιόν.

• Like 3
Δημοσ.

Το μπουλο..και το λέω όσο πιο ευγενικά γίνεται ..μας τα έχει κάνει μπαλόνια το φεις ..

• Like 3
Επισκέπτης
Δημοσ.

Από τότε που έσβησα το Messenger άλλαξε η ζωή μου ριζικά. Πλέον δεν βλέπω τις διαφημίσεις στο κινητό μου αφού ανοίγω το Site για να συνομιλήσω και τις βλέπω εκεί. Διέγραψα και την εφαρμογή Facebook από το κινητό μου και πλέον νιώθω καινούργιος άνθρωπος, πλέον χρησιμοποιώ ποιοτικές εφαρμογές, όπως Vegan Life, 7 Minute Training και φυσικά Snapchat και Instagram φτάνει πια με την εκμετάλλευση του Facebook στα κινητά μας, πλέον παίρνω και τηλέφωνα και μιλάω με τις ώρες! Το αυτί μου βέβαια έχει κοκκινίσει αλλά δεν παραπονιέμαι. Έχασα μάλιστα και 5 κιλά και έκανα κορμοστασιά φιδίσια με τις νέες μου Vegan εφαρμογές και τα γκομενάκια κάνουν ουρά για την κορμοστασιά μου σε συνδιασμό με το φρούτο στο πίσω μέρος του κινητού μου. Σας συμβουλεύω να σβήσετε το Messenger και θα αλλάξει και εσάς η ζωή σας!

Αυτο το c/p σταμάτησε να ειναι αστειο μετά τις πρώτε 10.000 φορές 

Δημοσ.

Αυτο το c/p σταμάτησε να ειναι αστειο μετά τις πρώτε 10.000 φορές 

Αν ήταν Copy Paste θα έγραφε τα ίδια κάθε φορά, άμα διαβάσεις τα προηγούμενα θα δεις ότι έχουν διαφορετικό περιεχόμενο και αν σε ενοχλεί τόσο όσο λες πάτα Ignore να μην τα βλέπεις, φιλικά πάντα.

• Like 1
Δημοσ.

Messenger lite και είσαι κομπλέ. Το έβαλα και βρήκα την ησυχία μου. Αν όμως το κάνουν και στο lite τότε να είναι καλά τα telegram, viber, WhatsApp, SMS κτλ. Όχι που θα κάτσω να σκάσω.

Δημοσ.

Telegram - με διαφορά ο καλύτερος messenger αυτή την στιγμή όσο αφορά την λειτουργικότητα

Wire - η καλύτερη ποιότητα ομιλίας

Signal ή pidgin με xmpp+otr - όταν έχεις ανάγκη για extra privacy

Δημοσ.

Telegram - με διαφορά ο καλύτερος messenger αυτή την στιγμή όσο αφορά την λειτουργικότητα

Wire - η καλύτερη ποιότητα ομιλίας

Signal ή pidgin με xmpp+otr - όταν έχεις ανάγκη για extra privacy

Το Telegram προσφέρει επίσης encryption και φωνητικές κλήσεις επίσης κρυπτογραφημένες. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...