Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εκτός απο την τεράστια εξυπνάδα που είπες, που την έχεις και άρτια τεκμηριωμένη, αυτά τα LOL στο τέλος είναι οτι πιο αισχρό υπάρχει. Μια λέξη μου έρχεται στο μυαλό όταν τα βλέπω αλλά δεν την γράφω γιατί θα φάω μπλοκάρισμα.

Εντάξει αφού τα γράφεις λίγο διαφορετικά παω πάσο. Είναι πολύ αστείο. Τρομερό επίπεδο χιούμορ, ξεκαρδιζόμαστε στα γέλια και στοχαζόμαστε κιόλας ταυτόχρονα.

Κάποιος δεν ξύπνησε καλά σήμερα. Έλα πιες κάτι ζεστό να χαλαρώσεις και μετά ξαναγράψε.

Δημοσ.

Οπως ειχε πει και το southpark πλεον δε θα ξεχωριζουμε πραγματικοτητα απο διαφημιση

• Like 1
Δημοσ.

Από τότε που έσβησα το Messenger άλλαξε η ζωή μου ριζικά. Πλέον δεν βλέπω τις διαφημίσεις στο κινητό μου αφού ανοίγω το Site για να συνομιλήσω και τις βλέπω εκεί. Διέγραψα και την εφαρμογή Facebook από το κινητό μου και πλέον νιώθω καινούργιος άνθρωπος, πλέον χρησιμοποιώ ποιοτικές εφαρμογές, όπως Vegan Life, 7 Minute Training και φυσικά Snapchat και Instagram φτάνει πια με την εκμετάλλευση του Facebook στα κινητά μας, πλέον παίρνω και τηλέφωνα και μιλάω με τις ώρες! Το αυτί μου βέβαια έχει κοκκινίσει αλλά δεν παραπονιέμαι. Έχασα μάλιστα και 5 κιλά και έκανα κορμοστασιά φιδίσια με τις νέες μου Vegan εφαρμογές και τα γκομενάκια κάνουν ουρά για την κορμοστασιά μου σε συνδιασμό με το φρούτο στο πίσω μέρος του κινητού μου. Σας συμβουλεύω να σβήσετε το Messenger και θα αλλάξει και εσάς η ζωή σας!

το instagram το εχει αγορασει η facebook... Οχι απλα να ξερεις πριν γραφεις να κανεις μια μικρη ερευνα

Δημοσ.

Simple pro (ήταν και free για κάποιες μέρες) και καθαρισες ,τα έχεις ολα και μηνύματα και δημοσιευσεις και ειδοποιησεις.

τα μηνυματα φιλε ερχονται αμεσα; χρειαζεται κατι να ρυθμισουμε; εχει dafault στη μιση ωρα ,αν το μειωσουμε τι γινετε με την μπαταρια; 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...