nikaki71 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2017 FB kai Msngr μονο κατι γριες και 10 χρονα χρησιμοπουνε πια...
xrhstosiak Δημοσ. 13 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2017 Το Telegram προσφέρει επίσης encryption και φωνητικές κλήσεις επίσης κρυπτογραφημένες. δυστυχώς όχι από default και μόνο απο mobile σε mobile συσκευή για την ώρα από την desktop εφαρμογή ακόμα δεν μπορείς να ανοίξεις secret chat voice έχει αλλά η ποιότητα ήχου ακόμα δεν είναι σαν του wire 1
Neg Δημοσ. 13 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2017 Βάλτε όσες θέλετε, root και adway. Ή απλά Delete και τελείωσε η υπόθεση σιγά μην κάτσουμε να κάνουμε ολόκληρες διαδικασίες να χαθούν και εγγυήσεις για ένα Facebook. Υπάρχουν ποιοτικότερες εφαρμογές για Messaging από το βόθρο του Facebook.
zio10 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2017 FB kai Msngr μονο κατι γριες και 10 χρονα χρησιμοπουνε πια... Οι άλλοι τι χρησιμοποιούν;!
Neg Δημοσ. 13 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2017 Οι άλλοι τι χρησιμοποιούν;! Ο δικός μου ο κύκλος τουλάχιστον Telegram Messenger για Chatting και κλήσεις. Facebook δεν έχω εδώ και 4 χρόνια. Θέμα συνήθειας είναι. 1
Επισκέπτης Δημοσ. 13 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2017 Όσο υπερβολή είναι να λέμε ότι το facebook/messenger κατέστρεψε τις ανθρώπινες σχέσεις ή δεν ξέρω κι εγώ τί, άλλο τόσο είναι να φανατιζόμαστε για κάθε ηλίθιο monetization σχέδιο που πουλάει δεδομένα χρηστών και γενικά να οπαδίζουμε "ναι ρε καλά κάνει τί θέτε ελληναράδες" και τα λοιπά γνωστά κουρασμένα και κουραστικά... Οι χρήστες μιας υπηρεσίας έχουν δικαίωμα να κάνουν κριτική σ'αυτήν ακόμα και όταν δεν την πληρώνουν ευθέως, αλλά εμμέσως (μέσω των διαφημιστικών εσόδων που της διασφαλίζουν κ.ο.κ.)Εκτός αν ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΑΣ ποτέ δεν έκανε, για παράδειγμα, κριτική στα σκουπιδοκάναλα της ελληνικής τηλεόρασης επειδή "δεν τα πληρώνουμε συνδρομή". Ότι μπορεί να λέγονται και να γράφονται και υπερβολές δεν σημαίνει ότι απονομιμοποιείται κάθε κριτική. Γενικά το facebook δεν σέβεται την ιδιωτικότητα των χρηστών του. Προσωπικά θα μπορούσα να ανεχθώ, για παράδειγμα, διαφημίσεις με βάση επιλογές ενδιαφερόντων του χρήστη. Διαφημίσεις με αυτόματο αλγόριθμο που αναλύει το περιεχόμενο προσωπικών μηνυμάτων δεν θέλω. "Feature" να χαφιεδίζει στο συμπάν πότε μπήκες στην ιστοσελίδα ("last active X minutes ago" timestamp) χωρίς δυνατότητα απενεργοποίησης, επίσης δεν θέλω. Μπορεί κάποια δεδομένη στιγμή να χρειάζομαι να συζητήσω ινμποξ με κάποιον φίλο, για συγκεκριμένο θέμα που εκείνη τη στιγμή επείγει, αλλά να μην μπορώ να ανοίξω όλα τα άλλα μηνύματα που μου έστειλαν. Μπορεί να μπήκα από την δουλειά στην ιστοσελίδα του facebook για να βρω τα στοιχεία επικοινωνίας μιας εταιρίας (δυστυχώς, έχουμε φτάσει στο σημείο εταιρίες να έχουν παρουσία μόνο στο φβ και όχι ιστοσελίδα). Μια σοβαρή εφαρμογή messenger δεν θα ανακοίνωνε στις άλλες επαφές μου "ναι μπήκε πριν μισή ώρα αλλά δεν άνοιξε το μήνυμά σου, κάτι άλλο έκανε".
georgepppo Δημοσ. 13 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2017 Από τότε που έσβησα το Messenger άλλαξε η ζωή μου ριζικά. Πλέον δεν βλέπω τις διαφημίσεις στο κινητό μου αφού ανοίγω το Site για να συνομιλήσω και τις βλέπω εκεί. Διέγραψα και την εφαρμογή Facebook από το κινητό μου και πλέον νιώθω καινούργιος άνθρωπος, πλέον χρησιμοποιώ ποιοτικές εφαρμογές, όπως Vegan Life, 7 Minute Training και φυσικά Snapchat και Instagram φτάνει πια με την εκμετάλλευση του Facebook στα κινητά μας, πλέον παίρνω και τηλέφωνα και μιλάω με τις ώρες! Το αυτί μου βέβαια έχει κοκκινίσει αλλά δεν παραπονιέμαι. Έχασα μάλιστα και 5 κιλά και έκανα κορμοστασιά φιδίσια με τις νέες μου Vegan εφαρμογές και τα γκομενάκια κάνουν ουρά για την κορμοστασιά μου σε συνδιασμό με το φρούτο στο πίσω μέρος του κινητού μου. Σας συμβουλεύω να σβήσετε το Messenger και θα αλλάξει και εσάς η ζωή σας! δεν ξέρω για τι να φας τρολιά απο όλα περισσότερο , για το ότι άλλαξε η ζωή σου ριζικά,για το vegan και τα 5 κιλά που δεν έχουν και καμία σχέση με το fb,για την κορμάρασου την φιδίσια ........ αν σε έβλεπα live να τα λες θα είχες φάει ντομάτες...... να χαρείς που είσαι και vegan ! Ή απλά Delete και τελείωσε η υπόθεση σιγά μην κάτσουμε να κάνουμε ολόκληρες διαδικασίες να χαθούν και εγγυήσεις για ένα Facebook. Υπάρχουν ποιοτικότερες εφαρμογές για Messaging από το βόθρο του Facebook. στον χώρο της δουλειάς μου viber και we chat δουλεύω αλλά τα γκομενάκια βλέπεις είναι στο φουμπού
zio10 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2017 δεν ξέρω για τι να φας τρολιά απο όλα περισσότερο , για το ότι άλλαξε η ζωή σου ριζικά,για το vegan και τα 5 κιλά που δεν έχουν και καμία σχέση με το fb,για την κορμάρασου την φιδίσια ........ αν σε έβλεπα live να τα λες θα είχες φάει ντομάτες...... να χαρείς που είσαι και vegan ! στον χώρο της δουλειάς μου viber και we chat δουλεύω αλλά τα γκομενάκια βλέπεις είναι στο φουμπού Πλάκα κάνει
nemesiskp Δημοσ. 13 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2017 Αυτο το c/p σταμάτησε να ειναι αστειο μετά τις πρώτε 10.000 φορές Και περα απο αυτο,σε καθε θεμα υπαρχουν ατομα που το πιστευουν. 2
Neg Δημοσ. 14 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2017 Και περα απο αυτο,σε καθε θεμα υπαρχουν ατομα που το πιστευουν. Mόνο για αυτό αξίζει τον κόπο 1
d00med Δημοσ. 14 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2017 Δικό της είναι, το κάνει ό,τι θέλει. LOL Εκτός απο την τεράστια εξυπνάδα που είπες, που την έχεις και άρτια τεκμηριωμένη, αυτά τα LOL στο τέλος είναι οτι πιο αισχρό υπάρχει. Μια λέξη μου έρχεται στο μυαλό όταν τα βλέπω αλλά δεν την γράφω γιατί θα φάω μπλοκάρισμα. Αν ήταν Copy Paste θα έγραφε τα ίδια κάθε φορά, άμα διαβάσεις τα προηγούμενα θα δεις ότι έχουν διαφορετικό περιεχόμενο και αν σε ενοχλεί τόσο όσο λες πάτα Ignore να μην τα βλέπεις, φιλικά πάντα. Εντάξει αφού τα γράφεις λίγο διαφορετικά παω πάσο. Είναι πολύ αστείο. Τρομερό επίπεδο χιούμορ, ξεκαρδιζόμαστε στα γέλια και στοχαζόμαστε κιόλας ταυτόχρονα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα