dimosfc Δημοσ. 17 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2017 Θα μου πειτε εσεις τι θα αγοράσω τι θα πουλήσω και ποσο? Ειστε καθολου σοβαροι? Ποια απομακρυνση αγγελιας για ποιο λογο? Ειπαμε σας ετσουξε αλλα οχι και ετσι.Γελαω παρα πολυ με αυτα που διαβαζω
Fulgore Δημοσ. 17 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2017 Ναι γιατί είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει αυτό... 4
GeorgeAl92 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2017 Θα μου πειτε εσεις τι θα αγοράσω τι θα πουλήσω και ποσο? Ειστε καθολου σοβαροι? Ποια απομακρυνση αγγελιας για ποιο λογο? Ειπαμε σας ετσουξε αλλα οχι και ετσι.Γελαω παρα πολυ με αυτα που διαβαζω Μακάρι να επέμβει κάποιος moderator και να σε μπαναρει. Νομίζω ότι δεν έχουν θέση τέτοια "άτομα" στο φόρουμ.
dimosfc Δημοσ. 17 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2017 Γιατι εχω αγορασει κατι που το πουλησα μετα? σε προκαλω αν θελεις μπες να δεις.Ας βρεθρι επιτελους καποιος moderator να σας πει οτι δεν πατε καλα να ηρεμησετε.Κανονικα εσεις πρεπει να φατε το ban γιατι σχολιαζετε αγγελιες.Με προκαλειτε για να σας βρισω ωστε να φαω το ban αλλα δεν σας κανω την χαρη.
Salvation81 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2017 Καταρχην δεν γνωριζουμε Ποσα κομματια εχεις παρει φιλε, λες 1 αλλα ισως να εχεις παρει 10 (καλως η κακως δεν εχουμε κρυσταλινες μπαλες για να τα γνωριζουμε αυτα). Επισης διαβασα σε ενα ποστ οτι καποιος ισως να εχει "αναγκη" τα ακουστικα και ακομα προσπαθω να καταλαβω πως γινεται ενα ζευγαρι ακουστικα να θεωρειται αναγκαιο αγαθο. Περα απο αυτα ομως το εχω ξαναπει πολλες φορες, ο καθενας μπορει να πουλαει σε οτι τιμες θελει, δεν υποχρεωνει Κανεναν να αγορασει απο εκεινον. Αν θεωρειτε πως η τιμη σε κατι που πουλαει καποιος ειναι μεγαλη απλα προσπερνατε. Δεν υπαρχει λογος κανενας να χαλαει την ζαχαρενια του για τετοια πραγματα. 1
dimosfc Δημοσ. 18 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2017 Συμφωνω μαζι σου.Απλα σκεψου το λογικα.Δεν εχω να απολογηθω για κατι ειτε επαιρνα 1 ειτε 10 δεν μπορουσε να πει κανεις τιποτα.Επισης αν το επαιρνα για να το πουλησω παλι δεν μπορουσατε να πειτε τιποτα.Εξαρχης ηξερα οτι απο αυτους που τα "χαλβαδιαζαν " στα 20 δεν υπαρχει ουτε ενας πιθανος αγοραστης.Οποτε για ποιο λογο να κατω να πω ψεματα και να ασχοληθω?
mmavro Δημοσ. 18 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2017 Όπως μπορεί ο καθένας να βάζει ότι τιμή θέλει και να πουλάει, έτσι μπορεί να σχολιάζει αν του φαινεται ακριβή ή όχι. Οπότε δεν έχει νόημα να το παίζει κανένας θιγμένος. Δεν σου ζήτησε κανένας να απολογηθείς, άλλα μην λες ότι ήξερες ότι χαλβαδιαζουνε και δεν αγοράζουνε εδώ μέσα και ότι η δική σου λογική είναι η σωστη, γιατί τα περισσότερα παιδιά εδω μέσα και ανεβάζουν αγγελίες και δίνουν πράγματα σε τιμές προσφοράς χωρίς κέρδος. Και στην τελική συμμέτεχουνε στο φόρουμ που μπαίνεις εσύ και γω για να βρίσκουμε προσφορές. Προσωπικά, ούτε εγω θεωρώ ότι είναι σωστό να πουλάς ποιο ακριβα από όσο αγοράζεις και μέσα στο ίδιο φόρουμ. Δικαιώμα σου είναι όμως, όπως και αυτών που στοκάρουν από τις προσφορές και πουλάνε στα μαγαζιά τους. Ο καθένας κάνει ότι θεωρεί σωστό. Καλή πώληση.
godjet Δημοσ. 18 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2017 Κάποια που τα έχει τι λέει για τα ψηλά πρίμα είναι οκ ? Μήπως είναι θεμα στρωσιματος που ειπε καποιος νωρίτερα? Εκτός και αν είναι θέμα αισθητικής
stelios18120 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2017 Στην αρχη ενα στρωσιμο με μερικες ωρες παιξιματος θελουν.
Salvation81 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2017 Κάποια που τα έχει τι λέει για τα ψηλά πρίμα είναι οκ ? Μήπως είναι θεμα στρωσιματος που ειπε καποιος νωρίτερα? Εκτός και αν είναι θέμα αισθητικής Για να στρωσεις καλα ενα ηχειο θελεις αρκετες ωρες παιξιματος. Γενικα απο μικρους οδηγους δεν υπαρχει θεμα με πριμα και ψηλα, το μπασο ειναι το θεμα.
godjet Δημοσ. 18 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2017 Για να στρωσεις καλα ενα ηχειο θελεις αρκετες ωρες παιξιματος. Γενικα απο μικρους οδηγους δεν υπαρχει θεμα με πριμα και ψηλα, το μπασο ειναι το θεμα. σκοτώνει στα μπάσα Απλώς κάτι ακουστικά που έχω αλλά βγάζουνε πιο πολλές ψηλές συχνότητες με αποτέλεσμα όταν τα συγκρίνω να φαίνεται ότι τα akg τα έχει σκεπάσει μία κουρτίνα.. από την άλλη όμως όλες οι νότες και τα όργανα ακούγονται με φοβερή Διαύγεια Ίσως είναι η άποψη του παραγωγού ο οποίος είναι studio producer
Salvation81 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2017 σκοτώνει στα μπάσα Απλώς κάτι ακουστικά που έχω αλλά βγάζουνε πιο πολλές ψηλές συχνότητες με αποτέλεσμα όταν τα συγκρίνω να φαίνεται ότι τα akg τα έχει σκεπάσει μία κουρτίνα.. από την άλλη όμως όλες οι νότες και τα όργανα ακούγονται με φοβερή Διαύγεια Ίσως είναι η άποψη του παραγωγού ο οποίος είναι studio producer Αν εχουν φτιαξει τους οδηγους ωστε να αποδιδουν σε μπασο και οχι σε πριμα και μεσαιες ισως γιαυτο.
black66.gr Δημοσ. 18 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2017 Μόλις τα παράγγειλα από cosmote και μου ήρθε και mail επιβεβαίωσης. Από τις 13/7 παραγγελία στην cosmote και ούτε φωνή,ούτε ακροόαση. Σε ποιό τηλέφωνο μπορώ να ρωτήσω για την πορεία της παραγγελίας;
hara75gr Δημοσ. 18 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2017 Από τις 13/7 παραγγελία στην cosmote και ούτε φωνή,ούτε ακροόαση. Σε ποιό τηλέφωνο μπορώ να ρωτήσω για την πορεία της παραγγελίας; στη σελίδα του προΐόντος(και σε άλλες σελίδες φυσικά) κάτω δεξιά έχει ένα bannerάκι, που λέει "χρειάζεστε βοήθεια?".Πάτα εκεί και θα σε πάρουν αυτοί(όχι και άμεσα βέβαια).Αλλιώς αν έχεις cosmote, 13888, αλλα από εκεί πιο δύσκολα θα πετύχεις το τμήμα.Απλά έχε πρόχειρο τον κωδικό της παραγγελίας για να βρούνε άκρη 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα